Stiri despre radio vacanta

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gaudeamus aduce cărţi la Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaudeamus aduce cărţi la Mamaia

  Cea de-a treia ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus Mamaia începe astăzi în incinta unui pavilion expoziţional de pe faleza din faţa Studioului Radio Vacanţa.

 • Tombola vacanței pe plaja Cazinoului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tombola vacanței pe plaja Cazinoului

  Miki, George Rotaru și Cristiana sunt invitații speciali ai unui spectacol care va avea loc duminică, 7 august, de la ora 18.00, pe plaja Cazinoului din Mamaia.

 • Constanţa: Radio Vacanţa demarează companiile pentru copii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Radio Vacanţa demarează companiile pentru copii!

  Radio Vacanţa şi World Vision România lansează vineri a doua ediţie a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa - Brăţara de Vacanţă“. Vor fi oferite 10.000 de brăţări de vacanţă copiilor care vor veni împreună cu părinţii pe litoral, în perioada 24 iunie - 6 august.

 • De 44 de ani: „Aici,Radio Vacanţa!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De 44 de ani: „Aici,Radio Vacanţa!“

  Mâine, la ora 9.00, din radiourile de pe întreg litoralul, pe frecvenţa 100,1 FM va răsuna deja cunoscutul slogan: „E vara ta! E Radio vacanţa“. Este al 44-lea an în care Radio Vacanţa, program estival al Radio Constanţa, va oferi ascultătorilor buletine de ştiri în română, engleză, franceză, germană, rusă şi italiană, realizate cu sprijinul echipei Radio România Internaţional.

 • Spiritul Radio Vacanţa, la puterea a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spiritul Radio Vacanţa, la puterea a doua

  De mai bine de doi ani, Adelina şi Răzvan formează echipa care trezeşte litoralul. În ultima duminică a lunii mai, turiştii sunt invitaţi în „castelul cu poveşti“ al radio-ului.

 • „Sfârşitul Ceauşeştilor“, la Târgul Gaudeamus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sfârşitul Ceauşeştilor“, la Târgul Gaudeamus

  Jurnalistul Grigore Cartianu s-a aflat pe litoral, unde şi-a prezentat volumul despre ultimele zile ale soţilor Ceauşescu. Târgul de carte Gaudeamus s-a deschis aseară la malul mării. Pavilionul mobil amenajat pe faleza din faţa Radio Vacanţa îşi aşteaptă publicul până duminică.

 • 30 de copii s-au pierdut pe plaja din Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de copii s-au pierdut pe plaja din Mamaia

  De 43 de ani, de când s-a auzit pentru prima dată semnalul „Aici, Radio Vacanţa”,  anunţurile importante au devenit o tradiţie pe plaja din Mamaia. 

 • Editura Adevărul, la Gaudeamus Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Editura Adevărul, la Gaudeamus Mamaia

  Astăzi, la ora 18.00, se inaugurează cea de-a doua ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus din Mamaia, organizat de Radio România. Evenimentul se va desfăşura într-un cort situat pe faleză, în dreptul sediului postului Radio Vacanţa Mamaia.

 • Târgul Gaudeamus se deschide marţi în Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgul Gaudeamus se deschide marţi în Mamaia

  Cele mai noi apariţii editoriale ale unor prestigioase edituri din România vor putea fi găsite, începând de marţi, la pavilionul amenajat pe faleza din faţa Radio Vacanţa din Mamaia.

 • Andrei Partoş, amintiri din Epoca de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Partoş, amintiri din Epoca de Aur

  Costineşti, staţiunea în care ziua era realizator la Radio Vacanţa, iar seara DJ la discoteca Vox Maris, rămâne pentru el „un mit“. Andrei Partoş împlineşte 61 de ani, sâmbătă, 31 iulie. Priveşte înapoi la cea mai frumoasă perioadă a vieţii, când muzica pe care o dădea la malul mării era sinonimă cu libertatea.

Modifică Setările