Stiri despre rabdare

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Delir popular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Delir popular

  Am două sticle de apă minerală în coş. În faţa mea sunt trei persoane. La intrare, bodyguardul stă cu ochii lipiţi pe ecrane, ca să-i descopere pe potenţialii derbedei care fură. Dacă au loc să fure într-un magazin ca ăsta, plin de pensionari...

 • Răbdare şi căţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răbdare şi căţei

  Oraşul acesta nou are oameni care aşteaptă la trecerea de pietoni. Învăţ şi eu, alături de ei, o tehnică pe care mă forţez s-o pricep de fapt de ani de zile: cum să ai răbdare. Prima şmecherie este că nu se-ntâmplă peste noapte. Trebuie să ai răbdare dacă vrei să ajungi să ai răbdare.

 • Cât de important este
să avem răbdare şi cum ne influenţează sănătatea. Tehnici simple de calmare a minţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de important este să avem răbdare şi cum ne influenţează sănătatea. Tehnici simple de calmare a minţii

  Mulţi dintre noi doresc să obţină totul pe loc, fie că este vorba de un job mai bun, un salariu mai mare, o casă, o maşină sau o relaţie mai apropiată de ce îşi doresc. Nu au răbdare să îşi analizeze opţiunile şi să ia în final cea mai bună decizie. În general, nu îşi cultivă răbdarea, iar efectele pe termen mediu şi lung nu sunt deloc benefice pentru organism.

 • Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care distrug o relaţie. Ce efect are minciuna sau lipsa de încredere

  Relaţiile dintre oameni sunt una din componentele fundamentale ale vieţii noastre. Citate despre faptul că omul nu este făcut să trăiască singur găsim încă din Biblie şi până la lucrările ştiinţifice ale cercetătorilor în domeniu, toate fiind de acord cu acest aspect al vieţii noastre.

 • FOTO Reportaj – Chipurile răbdării. Paris, 16 noiembrie 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Reportaj – Chipurile răbdării. Paris, 16 noiembrie 2014

  Pe Ponta l-au „tras în ţeapă“ încă de pe atunci, agăţîndu-se cu disperare de gardul Ambasadei României de la Paris, pentru un vot. Acum un an, pe 16 noiembrie 2014, 96% dintre votanţi puneau ştampila pe Klaus Iohannis.

 • Învăţăturile duhovnicului Arsenie Boca pentru lupta cu diavolul: răbdarea este cea mai mare putere asupra răului în lumea aceasta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învăţăturile duhovnicului Arsenie Boca pentru lupta cu diavolul: răbdarea este cea mai mare putere asupra răului în lumea aceasta

  Părintele Arsenie Boca, supranumit şi „Sfântul Ardealului”, a lăsat posterităţii o serie de învăţături, menite să îi ajute pe oameni, la care cu timpul au fost adăugate şi mărturiile despre personalitatea sa. Despre diavol, spune că umblă pe valurile acestei lumi şi că are peste 800 de corăbii sau hristoşi mincinoşi, ca să atragă lume.

 • Klaus Iohannis - Sfârşitul răbdării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Iohannis - Sfârşitul răbdării

  Nu am de gând să rectific în vreun fel ceea ce, de-a lungul timpului, am scris în comentariile publicate pe blogurile adevărul.ro. Nici nu aş avea cum. Nu de alta dar scripta manent.  Tocmai de aceea repet acum ceea ce am mai spus şi cu alte ocazii.

 • Domnule Iohannis, Binele nostru unde e?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnule Iohannis, Binele nostru unde e?

  Au trecut mai mult de 9.000 de zile de când am crezut că ne-a bătut Binele la uşă. Pe vremea aceea, vreo 18.363.782 de persoane stăteau zilnic la coadă ca să ia nişte Bine pe cartelă. Toţi voiau mai mult, dar primeau mai puţin, aşa că asta era cea mai bună dovadă că poţi să îţi doreşti tu mult şi bine, că dacă cei care stau la butoane nu vor, păi atunci mori cu speranţa în braţe.

 • Sindromul anti-Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindromul anti-Iohannis

  După numai o lună de mandat, Klaus Iohannis a reuşit să stîrnească o bombăneală generală, în perimetrul căreia nu se mai recunosc uşor „taberele” de dinaintea alegerilor. Bombăne şi foşti băsişti, şi actuali PMP-işti, şi „macovişti” şi unii anti-băsişti.

 • Înţelepciunea răbdării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înţelepciunea răbdării

  Trăim în „secolul vitezei” resimţind acut lipsa timpului şi acest lucru îşi pune amprenta tot mai mult pe existenţa noastră şi pe felul nostru de a fi şi de a gândi. Dorim ca totul să se petreacă acum, în acest moment şi pe cât posibil fără să facem eforturi prea mari. Oare aceasta este calea?

 • Ar putea nerăbdarea să devină un nou motor pentru acţiunile filantropice?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ar putea nerăbdarea să devină un nou motor pentru acţiunile filantropice?

  La mijlocul lunii mai, aproximativ 500 de fundaţii, parteneri şi actori locali s-au întâlnit la Sarajevo pentru a discuta despre „Regândirea Europei: Solidaritate, societate civilă şi guvernanţă politică” (Rethinking Europe: Solidarity, civil society and political governance), tema celei de-a 25-a ediţii a Adunării Generale Anuale (AGA) şi a Conferinţei organizate de European Foundation Centre.

 • 3 „accidente“ miraculoase care au schimbat faţa medicinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 „accidente“ miraculoase care au schimbat faţa medicinei

  Munca grea şi pasiunea îşi au locul lor în istoria invenţiilor, însă valoarea eşecului şi incapacitatea au fost subapreciate timp de prea multă vreme. Se spune că răbdarea este o virtute, dar cele câteva exemple de invenţii accidentale demonstrează că lenea, neîndemânarea şi chiar lăcomia au ajutat la salvarea a milioane de oameni.

 • Solidaritate:
patru lucruri care ne pot ajuta să fim mai buni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Solidaritate: patru lucruri care ne pot ajuta să fim mai buni

  Dovezile de solidaritate faţă de problemele celor din jurul nostru nu sunt o constantă a contemporanilor noştri, ceea ce aduce în faţa noastră problematică modului în care ar trebui să acţionăm pentru a-i ajută pe cei aflaţi în situaţii delicate.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Îndelunga răbdare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Îndelunga răbdare

  La încheierea Tedeum-ului desfăşurat cu un protocol ritualic subliniind remarcabil regizoral sărbătorirea domnească a împlinirii de către un înalt ierarh a vârstei biblice de 99 ani, spectacol emoţionant, meritat cu prisosinţă, a spus un cuvânt scurt de mulţumire protagonistul, aflat în jilţul arhiepiscopal, ghemuit în braţele acestuia, o mână de om nins de 99 de ierni,

 • Cine n-are copii îi
rabdă pe-ai altora
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine n-are copii îi rabdă pe-ai altora

  Mi-am pierdut foarte mulţi prieteni atunci când au făcut copii. Culmea, ei se plictiseau mai tare cu mine decât mă plictiseam eu cu ei.

 • Răbdare şi tutun, Rapid!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răbdare şi tutun, Rapid!

  Aud veşti îngrijorătoare dinspre Giuleşti: se pare că există o ruptură între suporteri, o parte dintre aceştia dorind cu orice preţ boicotarea ”barajului” cu Chiajna. Se pare că unii şi-au pus chiar în minte să taie cauciucurile de la autocarul echipei, pentru a zădărnici prezenţa acesteia la meci. Sper să fie doar zvonuri, dar nişte precizări ar fi necesare.

 • Despre căsătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre căsătorie

  Eram adolescentă când am participat la nunta de aur a unor prieteni de familie. La 50 de ani de la căsătorie, se priveau încă intens, ca şi când abia se descopereau, se atingeau, îşi zâmbeau mai ceva decât o făceam eu cu prietenul meu din acea vreme

 • Răbdarea şi Ascultarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răbdarea şi Ascultarea

  Vă mai aduceţi aminte din cărţile de limba română, până în clasa a patra şi până în revoluţie, de povestea aceea cu bunicul ce era tras de barbă de nepoata şi nepotul ce-şi disputau faţa bătrânului şi dragostea sa? Bunicul îndură până la lacrimi neîntrerupându-i şi ascultând „œargumentele” nepoţeilor săi.  Este unul din primele exemple pe care le am în suflet despre Răbdare şi Ascultare.

 • La 29 de ani face sute de mii de euro din agricultură: „E nevoie de multă răbdare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La 29 de ani face sute de mii de euro din agricultură: „E nevoie de multă răbdare“

  Corneliu Stînga a moştenit o afacere în domeniul agriculturii la vârsta de 20 de ani. Nu se încadrează astfel în tiparul clasic de antreprenor care porneşte de la zero. A reuşit însă în decurs de nouă ani să dezvolte un business cu o cifră de afaceri de câteva sute de mii de euro şi, pe lângă agricultură, priveşte şi spre energia regenerabilă.

Modifică Setările