Stiri despre pui de somn

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a apărut „Pui de somn“, animaţia nominalizată la premiile Gopo, care a dat viaţă viselor tânărului Paul Mureşan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a apărut „Pui de somn“, animaţia nominalizată la premiile Gopo, care a dat viaţă viselor tânărului Paul Mureşan

  Paul Mureşan are 27 de ani şi este îndrăgostit de animaţie. Tânărul este atât de îndrăgostit încât ţi-ar putea povesti ore în şir despre cei 10 pui ai săi, animaţiile în care şi-a pus sufletul şi chiar visele. „Pui de Somn”, o animaţie formată din visele tânărului, a luat deja două premii şi este nominalizată la Premiile Gopo, Oscarul românesc.

 • Val de depresie de sezon. Specialiştii au soluţii eficiente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Val de depresie de sezon. Specialiştii au soluţii eficiente

  Persoanele triste şi însingurate sunt sfătuite să împartă un fondue de brânză cu prietenii, pentru a se energiza şi a-şi îmbunătăţi starea de spirit, portivit unei fundaţii specializate în sprijinirea persoanelor cu probleme psihice.

 • 6 obiceiuri sănătoase ciudate, dar eficiente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 obiceiuri sănătoase ciudate, dar eficiente

  Să bei cafea înainte de a trage un pui de somn sau să mânânci mai bine ca să nu te îngraşi par nişte sfaturi absurde. Cu toate acestea, ele se regăsesc pe lista obiceiurilor care ne îmbunătăţesc performanţele şi starea de sănătate.

 • Cât trebuie să dureze un pui de somn pentru a te simţi minunat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât trebuie să dureze un pui de somn pentru a te simţi minunat

  Să tragi un pui de somn este minunat. Însă, câteodată după ce te trezeşti, te simţi ameţit şi poate chiar mai obosit decât atunci când te-ai întins. Specialiştii spun că un pui de somn mai lung de 30 de minute se transformă într-un somn adânc, fază din care îţi este foarte dificil să te trezeşti.

 • Top 5 cele mai bune locuri de dormit din toată lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 cele mai bune locuri de dormit din toată lumea

  Am început deja să înţelegem cât de important este somnul în viaţa noastră. Somnul insuficient nu doar contribuie la riscuri semnificative pentru sănătate, dar reprezintă şi pierderi materiale importante din cauza diminuării productivităţii. Însă, există anumite locuri pe pământ în care somnul este considerat un bun de preţ, locuri care ar trebui să ne servească drept exemplu demn de urmat.

 • 8 trucuri eficiente care te ajută să-ţi îmbunătăţeşti memoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  8 trucuri eficiente care te ajută să-ţi îmbunătăţeşti memoria

  O memorie slabă nu este doar apanajul vârstei şi îţi poate afecta munca, dar şi viaţa personală. Dacă în şcoală ne foloseam de tot felul de trucuri pentru a învăţa lecţiile, ca adulţi trebuie să descoperim alte mecanisme care ne pot ajuta să „învăţăm“ mai bine lucrurile de care avem nevoie, cum ar fi numele persoanelor abia cunoscute, locul unde sunt cheile de la casă sau chiar unde am parcat maşina.

 • Cât de mult bine poate face un pui de somn în timpul zilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mult bine poate face un pui de somn în timpul zilei

  Un pui de somn când nu-ţi mai poţi ţine ochii deschişi, adică o scurtă perioadă de odihnă cu capul pe birou pare contraproductiv şi şeful chiar se încruntă la tine. Dar, uneori, acest mic somn de după-amiază îţi încarcă bateriile şi te face să te simţi mai bine. Alteori, din cauza lui, nu mai poţi pune geană pe geană când chiar trebuie să dormi, adică noaptea.

Modifică Setările