Stiri despre pixar

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Elogiu fragilităţii VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elogiu fragilităţii VIDEO

  OCEAN Buturuga mică răstoarnă (din nou) carul mare, în animaţia „În căutarea lui Dory“, continuarea marelui succes Pixar „În căutarea lui Nemo“, ambele filme redând fidel ideea tarkovskiană a superiorităţii slăbiciunii asupra forţei.

 • Multiculturalismul pe înţelesul oricui VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Multiculturalismul pe înţelesul oricui VIDEO

  POLITIC Filmul de animaţie „Zootopia“ / „Zootropolis“, deja un mare succes la noi şi în toată lumea, este de fapt o „fabulă“ cu animale, o parabolă străvezie a lumii noastre globalizate şi multiculturale.

 • Topurile anului cinematografic 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topurile anului cinematografic 2015

  OPŢIUNI „Adevărul“ vă propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane în anul cinematografic 2015, despre care aţi putut citi în cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficială românească în 2015, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de producţie... 2014. Încă două topuri se ocupă de blockbusteruri şi de filmele proaste ale lui 2015.

 • În mintea lui Riley
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În mintea lui Riley

  ÎNCÂNTĂTOR Cel de-al 15-lea film de animaţie produs de studiourile Pixar, „Inside Out“ / „Întors pe dos“, pare cel mai revoluţionar de până acum, impresie lăsată oricum de fiecare premieră aparţinând acestor realizatori, de la „Toy Story“ până la „Brave“.

 • FOTO Facebook :-) şi un artist :P de la Pixar reinventează <3 emoticonul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Facebook :-) şi un artist :P de la Pixar reinventează <3 emoticonul

  Facebook a introdus de ceva timp semnele grafice care substituie o stare de spirit (emoticons) şi acum vrea să le redeseneze. Reţeaua socială îi cheamă în ajutor pe Matt Jones de la Pixar şi pe psihologul Dacher Keltner pentru a-şi face un stoc proaspăt de „zâmbărici“.

 • VIDEO Lampa
simbol de la Pixar, adusă la viaţă artificială sub forma unui robot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lampa simbol de la Pixar, adusă la viaţă artificială sub forma unui robot

  Trei studenţi din Noua Zeelandă au creat lampa-robot „Pinokio”, inspiraţi de celebra animaţie Pixar. Singurul lucru pe care lampa nu îl face este chiar scopul său iniţial: nu produce lumină. În afară de acest neajuns însă, robotul  este foarte activ şi poate interacţiona cu utilizatorii.

 • Monument pentru Steve Jobs în Sankt Petersburg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monument pentru Steve Jobs în Sankt Petersburg

  Steve Jobs va avea un monument în Rusia. O organizaţie independentă, „Foundation for IT Progress”, se va ocupa de acest proiect şi a început deja, printr-un concurs, să strângă ideile de concept.

 • Posibilităţile infinite ale imaginaţiei sau de ce ne place Walt Disney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posibilităţile infinite ale imaginaţiei sau de ce ne place Walt Disney

  Moartea lui Steve Jobs a lăsat multe goluri. Printre altele şi în compania Walt Disney. Şi asta pentru că după ce Disney a cumpărat Pixar, în 2006, pentru suma de 7,4 miliarde de dolari, Jobs a ajuns să deţină pachetul majoritar de acţiuni (50,1%) la The Walt Disney Company. S-a tot speculat pe tema asta.

 • Cine moşteneşte averea de 7 miliarde de dolari a lui Steve Jobs
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine moşteneşte averea de 7 miliarde de dolari a lui Steve Jobs

  Fostul director general şi cofondator Apple, Steve Jobs, a lăsat în urmă o avere estimată de Forbes la 7 miliarde de dolari. El era căsătorit şi avea trei copii cu soţia sa, o fiică dintr-o altă relaţie şi o soră.

 • Legendarul Steve Jobs a murit! Legenda însă continuă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legendarul Steve Jobs a murit! Legenda însă continuă

  Unul dintre cei mai importanți oameni de ştiinţă şi de afaceri ai începutului mileniului trei, co-fondatorul Apple, a murit în urmă cu câteva ore. Supranumit „Michelangelo al erei digitale", Steve Jobs a fost nevoit să predea ştafeta după mai bine de trei decenii de inovaţie, din cauza unei maladii cumplite.

Modifică Setările