Stiri despre picioare reci

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum îngrijim şi tratăm piciorul diabetic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îngrijim şi tratăm piciorul diabetic

  Specifică persoanelor care suferă de diabet zaharat, afecţiunea compromite circulaţia sanguină şi a nervilor periferici, în cele mai grave cazuri ducând la amputarea membrele inferioare.

 • Simptome care-ţi spun că ai probleme cu circulaţia sângelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome care-ţi spun că ai probleme cu circulaţia sângelui

  Oamenii dezvoltă o circulaţie sangvină deficitară din diferite motive. La unii, aceasta este legată de o problemă de sănătate, iar la alţii este genetică. Oricare ar fi motivul, conştientizarea este vitală. Corpul va lua sânge de oriunde găseşte pentru a proteja cele mai importante zone, iar acest lucru poate duce la durere şi probleme cu membrele.

 • Ce probleme de sănătate dezvăluie picioarele tale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate dezvăluie picioarele tale

  Greutatea corporală şi aspectul pielii sunt unele dintre cele mai importante indicii pentru a realiza că în organismul tău se petrec anumite schimbări care-ţi afectează sănătatea.

 • Soluţii pentru îmbunătăţirea circulaţiei
periferice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice

  Circulaţia periferică deficitară presupune restricţionarea fluxului de sânge de la nivelul extremităţilor. De obicei sunt afectate mâinile, picioarele, nasul, obrajii, urechile. Persoanele cu astfel de probleme au de suferit mai ales în sezonul rece. Iată o serie de soluţii care vă pun sângele în mişcare.

 • Ai mâinile şi picioarele reci? Iată ce te ajută!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai mâinile şi picioarele reci? Iată ce te ajută!

  Persoane de toate vârstele suferă de circulaţie deficitară a sângelui, problemă care se manifestă în special la extremităţi. În cazul în care faci şi tu parte din această categorie, iată ce remedii naturale te ajută!

 • Motive pentru care ai tot timpul picioarele reci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ai tot timpul picioarele reci

  Picioarele reci pot fi un semnal pentru diverse probleme de sănătate, cum ar fi circulaţia deficitară a sângelui sau diabetul, dar şi un indiciu că ar trebui să te laşi de fumat şi să limitezi consumul de alcool, avertizează specialiştii.

 • 9 motive surprinzătoare care te ţin treaz noaptea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 motive surprinzătoare care te ţin treaz noaptea

  Din când în când, avem cu toţii câte o noapte albă fără să ştim de ce. Ne răsucim, bem lapte cald sau încercăm să ne plimbăm, dar somnul tot nu vine. Într-un cuvânt, ne chinuim să adormim, dar nu reuşim. De cele mai multe ori, este un adevărat mister de ce nu putem să adormim, însă există câteva motive care ne împiedică şi, pentru un somn odihnitor, ar fi bine să le eliminăm.

Modifică Setările