Stiri despre onestitate

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cifrele testărilor COVID-19 încaieră autorităţile. „Fiecare judeţ se zbate să comunice cât mai puţin”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cifrele testărilor COVID-19 încaieră autorităţile. „Fiecare judeţ se zbate să comunice cât mai puţin”

  Publicarea de către Ministerul Sănătăţii a unor cifre mai detaliate despre testările pentru depistarea celor infectaţi cu SARS-CoV-2 l-a nemulţumit pe premierul Florin Cîţu. Experţii susţin însă că e nevoie de mai multă transparenţă din partea celor care guvernează pentru a recâştiga încrederea şi conformarea publicului la măsurile antipandemie.

 • 25 de ore pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  25 de ore pentru România

  25 de ore. Atât am stat în secţia de vot 100, Rennes, unde am fost membru al biroului. De la 6 dimineaţa când am început pregătirile până a doua zi la 7 dimineaţa când s-au terminat de numărat şi înregistrat toate hârtiile.

 • Preoţii vor semna un Act de onestitate faţă de Biserică prin care vor jura că nu îşi vor însuşi venituri necuvenite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preoţii vor semna un Act de onestitate faţă de Biserică prin care vor jura că nu îşi vor însuşi venituri necuvenite

  Preoţii şi întregul personal cu funcţii de conducere sau execuţie din Biserica Ortodoxă Română vor semna un Jurământ sau Act de onestitate faţă de Biserică în care îşi asumă că nu îşi vor însuşi venituri sau avantaje necuvenite, informează HotNews.ro. Purtătorul de cuvânt al BOR a precizat că decizia a fost luată din ianuarie.

 • Şapte situaţii în care minciuna salvează prieteniile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte situaţii în care minciuna salvează prieteniile

  Deşi minciuna este ruşinoasă, sunt anumite momente când este mai bine pentru toată lumea ca adevărul să rămână nespus. Situaţiile în care minciuna este de preferat sunt rare, dar este bine să ştii când adevărul poate salva situaţia.

 • Situaţiile în care este mai bine să-ţi minţi şefii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Situaţiile în care este mai bine să-ţi minţi şefii

  Ca regulă generală, onestitatea se spune că este cea mai bună politică. Însă experienţa de viaţă ne arată adesea că există împrejurări în care este mai bine să-ţi vezi propriul interes dincolo de corectitudinea profesională.

 • Oamenii matinali sunt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii matinali sunt "mai puţin morali" după lăsarea serii

  Persoanele care se trezesc devreme şi sunt mai active în primele ore ale dimineţii prezintă o predispoziţie mai mare de a-şi înşela partenerii de viaţă şi de a adopta comportamente "mai puţin morale" după lăsarea serii, avertizează cercetătorii.

 • Când e OK să minţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când e OK să minţi

  Încă de la cele mai fragede vârste ni se spune că nu e bine şi nici frumos să minţim. Aproape în fiecare zi ne confruntăm cu o situaţie în care suntem aproape forţaţi să apelăm la o minciună inofensivă. Cu toate acestea, publicaţia „Huffington Post” scrie că doar prin onestitate ne putem bucura de relaţiile cu cei din jurul nostru.

 • VIDEO O tânără săracă, de etnie romă, a găsit un portofel cu 1.000 de lei şi l-a predat poliţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O tânără săracă, de etnie romă, a găsit un portofel cu 1.000 de lei şi l-a predat poliţiei

  Loredana Neagu, o tânără de 20 de ani din comuna buzoiană Berca, s-a prezentat la sediul Postului de poliţie din localitate şi a predat un portofel pe care îl găsise pe trotuarul din faţa dispensarului din localitate. Femeia provine din comunitatea de romi, locuieşte într-o colibă, alături de cei doi copii ai săi, de părinţi şi de cei cinci fraţi, trăind din venitul minim garantat

 • Dreptate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dreptate

  Cum poţi face dreptate într-o ţară croită strâmb? Chiar dacă nu suntem, oricât de surprinzător pare pentru unii şi de regretabil pentru alţii, campioni mondiali la corupţie, avem totuşi o problemă gravă de coeziune etică.

 • Cinstiţi sau mincinoşi? Prima impresie contează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinstiţi sau mincinoşi? Prima impresie contează

  Când vine vorba de detectarea minciunilor, cercetările sugerează să ai încredere în primul tău instinct. Suntem mai buni la identificarea mincinoşilor când ne bazăm pe primul răspuns, decât dacă ne gândim mai mult şi mai bine.

 • De ce suntem mai sinceri şi mai generoşi într-un mediu luminos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce suntem mai sinceri şi mai generoşi într-un mediu luminos

  Se pare că proverbiala opoziţie ideologică dintre lumină şi întuneric, ca forţe ale binelui, respectiv răului, nu este doar o metaforă. Lumina puternic strălucitoare îi face pe oameni mai cinstiţi, mai altruişti şi etici, potrivit unui nou studiu.

 • De ce nu putem fi şi noi mai buni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu putem fi şi noi mai buni?

  De ce nu generăm lideri înţelepţi şi modeşti? Sau noi, poporul român, nu mai ştim¸ aşa cum o fac alţii, să apreciem modestia şi sinceritatea? Avem oare parte exact de ceea ce merităm cu cei care ne conduc destinele, politic, economic, social şi spiritual?

Modifică Setările