Stiri despre oazu nantoi

  75 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • PSRM reacţionează la acuzaţiile lui Oazu Nantoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSRM reacţionează la acuzaţiile lui Oazu Nantoi

  Deputatul „Oazu Nantoi a fost unul dintre cei care, la începutul anilor 90 ai secolului trecut, au generat ură interetnică, foarte periculoasă pentru ţară”. Este reacţia Partidului Socialiştilor la acuzaţia deputatului PAS, care a spus astăzi că „preşedintele Igor Dodon şi Partidul Socialiştilor, la fel ca în campaniile electorale precedente, revin la practica de reanimare a tensiunilor interetnice din societatea moldovenească”.

 • Oazu Nantoi: Igor Dodon şi PSRM revin la practica de reanimare a tensiunilor interetnice. Reacţia Preşedinţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: Igor Dodon şi PSRM revin la practica de reanimare a tensiunilor interetnice. Reacţia Preşedinţiei

  Deputatul PAS Oazu Nantoi a afirmat că preşedintele Igor Dodon şi Partidul Socialiştilor, la fel ca în campaniile electorale precedente, revin la practica de reanimare a tensiunilor interetnice din societatea moldovenească. Aceasta după ce, PSRM a înregistrat un proiect de lege pentru completarea Legii privind statutul juridic special al Găgăuziei, care conţine prevederi ce contravin Constituţiei.

 • Oazu Nantoi, după ce Dodon l-a numit la Krasnoseski „preşedintele Transnistriei”: „Este o trădare a intereselor naţionale”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi, după ce Dodon l-a numit la Krasnoseski „preşedintele Transnistriei”: „Este o trădare a intereselor naţionale”

  Deputatul PAS Oazu Nantoi consideră că, din punct de vedere juridic, faptul că Igor Dodon l-a numit pe liderul de la Tiraspol „preşedintele Transnistriei”, în cadrul întâlnirii de marţi, 28 iulie, de la Reşedinţa de Stat de la Condriţa, este „o trădare a intereselor naţionale”. În plus, parlamentarul susţine că şeful statului este un „agent de influenţă” al Federaţiei Ruse.

 • Oazu Nantoi: Pretinsa geopolitică în Republica Moldova este un instrument de manipulare a alegătorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: Pretinsa geopolitică în Republica Moldova este un instrument de manipulare a alegătorilor

  Deputatul blocului ACUM Oazu Nantoi spune că Republica Moldova, pe durata anilor de independenţă, nu a fost capabilă să îşi creeze economia naţională, care să absoarbă braţe de muncă, să creeze un sistem educaţional conectat cu economia naţională, ca aceste braţe de muncă să vină în economie. În opinia lui, pretinsa geopolitică în Republica Moldova este, de regulă, un instrument de manipulare a alegătorilor, transmite IPN.

 • Oazu Nantoi: Ţara în care sunt votaţi „dodonii” este condamnată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: Ţara în care sunt votaţi „dodonii” este condamnată

  Analistul politic Oazu Nantoi susţine că statalitatea Republicii Moldova a intrat într-un proces de degradare evidentă din momentul în care guvernanţii i-au trădat pe alegătorii care au susţinut parcursul european. Această trădare a accelerat exodul celor care nu acceptă realităţile sufocante din Moldova şi, respectiv, zi de zi se reduce numărul celor care au nevoie de Republica Moldova în calitate de stat de drept democratic.

 • Oazu Nantoi: În ziua de
astăzi este inutil de vorbit despre democraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: În ziua de astăzi este inutil de vorbit despre democraţie

  În ziua de astăzi este inutil de a se vorbi despre democraţie, a declarat directorul de programe al Institutului de Politici Publice, Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV. Potrivit lui, modificarea sistemului electoral are drept scop perpetuarea unor forţe politice la putere, indiferent de votul cetăţenilor, transmite IPN.

 • Oazu Nantoi: Situaţia din
Republica Moldova balansează în pragul catastrofei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: Situaţia din Republica Moldova balansează în pragul catastrofei

  Situaţia din Republica Moldova balansează în pragul unei catastrofe. Statul de drept nu există, iar perspectiva alegerilor parlamentare este distrusă. Declaraţia a fost făcută de directorul de programe al Institutului pentru Politici Publice, Oazu Nantoi, referindu-se la decizia instanţelor de judecată privind nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chişinău, transmite IPN.

 • Alegeri locale Chişinău. Oazu Nantoi îndeamnă chişinăuienii să-l voteze pe Andrei Năstase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri locale Chişinău. Oazu Nantoi îndeamnă chişinăuienii să-l voteze pe Andrei Năstase

  Analistul politic Oazu Nantoi, care în 2015 a candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, îndeamnă acum alegătorii, în special pe cei peste 30 de mii de oameni care l-au votat, să-l susţină în scrutinul din  20 mai pe candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, care are şi susţinerea Partidului Acţiune şi Solidaritate.

 • Lilian Carp: Vasile Botnari e o persoană din prima linie de încredere a lui Vlad Plahotniuc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lilian Carp: Vasile Botnari e o persoană din prima linie de încredere a lui Vlad Plahotniuc

  Deputatul liberal Lilian Carp consideră că PDM l-a înaintat pe Vasile Botnari la funcţia de director SIS pe motiv că actualul director de la Moldovagaz este „ persoană din prima linie de încredere a liderului democrat, Vladimir Plahotniuc. Este o persoană cu care s-a mers mână în mână din primele zile, în care există încredere deplină.

 • Doi consilieri noi în Consiliul Municipal Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi consilieri noi în Consiliul Municipal Chişinău

  Comisia Electorală Centrală a validat marţi, 30 ianuarie, mandatele a doi consilieri ai Consiliului municipal Chişinău, pe lista supleantă a Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”.

 • Opinii: Iniţiativa privind evaluarea prejudiciului provocat de armata rusă pe Nistru are componente electorale şi practice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opinii: Iniţiativa privind evaluarea prejudiciului provocat de armata rusă pe Nistru are componente electorale şi practice

  Iniţiativa înaintată de către preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, privind contractarea unei companii juridice internaţionale pentru a estima prejudiciile financiare aduse Republicii Moldova de aflarea pe teritoriul ei a armatei ruse constituie o retorică electorală, dar are şi o componentă practică. Această opinie a fost exprimată în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

 • Oazu Nantoi: Fenomenul numit conflict transnistrean nu există în mentalitatea colectivă a moldovenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: Fenomenul numit conflict transnistrean nu există în mentalitatea colectivă a moldovenilor

  Fenomenul numit conflict transnistrean nu există în mentalitatea colectivă a cetăţenilor Republicii Moldova. O dovadă în acest sens ar fi faptul că acesta se regăseşte pe ultimul loc în sondajele de opinie publică. Această părere aparţine directorului de programe de la Institutul de Politici Publice, Oazu Nantoi, exprimată în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

 • Experţi: Conflictul transnistrean este departe de a fi soluţionat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Experţi: Conflictul transnistrean este departe de a fi soluţionat

  Conflictul transnistrean este departe de a fi soluţionat. Este nevoie ca moldovenii să aibă o atitudine mai critică faţă de acţiunile guvernanţilor şi faţă de scenariile lor privind soluţiile posibile. Declaraţia a fost făcută de către Oazu Nantoi, unul dintre autorii cărţii „România şi Republica Moldova la confluenţa dosarului transnistrean. Cooperarea societăţii civile: Coaliţia „Liniile Roşii”, prezentată miercuri, 29 noiembrie.

 • Oazu Nantoi: Situaţia în care a ajuns Moldova este determinată de calitatea societăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oazu Nantoi: Situaţia în care a ajuns Moldova este determinată de calitatea societăţii

  Situaţia în care s-a pomenit Republica Moldova este determinată de calitatea societăţii, iar calitatea guvernărilor care s-au perindat în ţară este mult sub necesităţile statului. Declaraţia a fost făcută de analistul politic Oazu Nantoi în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

 • Declaraţie: Conflictului transnistrean nu poate fi soluţionat din cauza corupţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Declaraţie: Conflictului transnistrean nu poate fi soluţionat din cauza corupţiei

  Guvernarea, prin organizarea acţiunilor de comemorare a 25 de ani de la începutul luptei pentru apărarea integrităţii şi independenţei Moldovei, încearcă să muşamalizeze propria ignoranţă în raport cu problema integrităţii teritoriale, dar şi cu soarta locuitorilor din stânga Nistrului. O declaraţie în acest sens este semnată de către liderii PLDM, PAS, PPDA, dar politicianul Oazu Nantoi.

 • Ultimatumul protestatarilor nu sperie guvernanţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimatumul protestatarilor nu sperie guvernanţii

  Ultimatumul protestatarilor nu-i va convinge pe guvernanţi să renunţe la putere, cred analiştii politici. Aceştia spun că pentru a obţine ceva, manifestanţii nu trebuie să distrugă edificiile statului, transmite IPN.

 • Partidul Democrat va dirija toate acţiunile din guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul Democrat va dirija toate acţiunile din guvern

  Parlamentul va acorda votul de încredere pentru Guvernul condus de Pavel Filip, în pofida faptului că a fost propus de către o majoritate parlamentară constituită illegal, a declarat analistul politic Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii „În PROfunzime”, de la postul de televiziune „PRO TV Chişinău”, transmite IPN.

 • Falimentul
clasei politice sperie pe unii, bucură pe alţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Falimentul clasei politice sperie pe unii, bucură pe alţii

  Majoritatea partidelor politice din Republica Moldova recunosc faptul că rezultatele sondajului Barometrul Opiniei Publice (BOP) sunt dezastruoase, iar societatea a fost dezamăgită de toţi politicienii. În acelaşi timp, unii analişti politici pun la îndoială veridicitatea acestor date din motiv că printre reprezentanţii juriului care a avizat acest sondaj sunt şi susţinători ai Platformei DA, care a obţinut un rating destul de mare.

 • Politicienii din
Republica Moldova nu se tem de nimic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politicienii din Republica Moldova nu se tem de nimic

  Mesajele Parlamentului European vor fi auzite de cetăţenii Republicii Moldova, dar nu şi de clasa politică, fiindcă politicienii noştri nu se tem de nimic, au declarat unii experţi în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune „Moldova 1”, transmite IPN.

Modifică Setările