Stiri despre nick clegg

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Camera Lorzilor se reformează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Camera Lorzilor se reformează

  Premierul britanic, David Cameron, vrea să modifice modalitatea de nominalizare a membrilor Camerei Lorzilor, camera superioară a Parlamentului britanic, însă ideile sale s-ar putea să îi facă pe unii să ridice din sprâncene, scrie publicaţia „L’Express”.

 • 2010 - anul revoltelor studenţeşti în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2010 - anul revoltelor studenţeşti în Europa

  Cele mai lungi şi violente manifestaţii ale studenţilor au fost la Londra. Timp de trei săptămâni, tinerii englezi au ieşit în stradă, nemulţumiţi de triplarea taxelor universitare. Anul acesta au avut loc mişcări în stradă ale studenţilor în mai multe state europene, printre care Franţa, Danemarca, Italia şi Marea Britanie.

 • VIDEO Marea Britanie, condusă de o „struţocămilă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Marea Britanie, condusă de o „struţocămilă“

  Conservatorul şi euroscepticul David Cameron a făcut o alianţă contra naturii cu liberal-democraţii proeuropeni ai lui  Nick Clegg. Cabinetul lui Cameron va include cinci liberal-democraţi, printre care liderul acestora, Nick Clegg, care va fi vicepremier.

 • Cameron, la un pas de Downing Street
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cameron, la un pas de Downing Street

  Votul de ieri este istoric prin ascensiunea conservatorilor, după 13 ani în opoziţie, dar şi prin rezultatul greu de anticipat. Britanicii au mers ieri la urne, într-un scrutin cu suspans şi cu efecte internaţionale, de la războiul din Afganistan şi până la mersul economiei.

 • Alegeri cu suspans în Marea Britanie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri cu suspans în Marea Britanie

  Prognozele arată că, în urma votului de astăzi, niciun partid nu va obţine majoritatea în Parlament, dar analiştii nu exclud surprizele. Ultimele zile au schimbat ierarhia electorală. Conservatorii se menţin în frunte, dar laburiştii au recuperat de la liberal-democraţi locul al doilea.

 • Îndrăzneala lui Nick Clegg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îndrăzneala lui Nick Clegg

  Eurorealismul lui Brown, asociat euroentuziasmului lui Clegg, ar fi o configuraţie politică mai favorabilă Europei.

 • Maşina liberal-democrată britanică, de neoprit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşina liberal-democrată britanică, de neoprit

  Runda a doua a dezbaterilor televizate confirmă faptul că liberal-democraţii lui Nick Clegg sunt pe cale să provoace un cutremur în politica britanică la alegerile din 6 mai. Sondajele în urma confruntării de joi seară îl dau câştigător fie pe conservatorul David Cameron, fie pe liberal-democratul Nick Clegg.

 • Nick Clegg, un „Obama“ al Marii Britanii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nick Clegg, un „Obama“ al Marii Britanii

  Un politician aproape anonim i-a depăşit brusc în popularitate atât pe laburistul Gordon Brown, cât şi pe conservatorul David Cameron, văzut ca viitor învingător al alegerilor de la 6 mai. Înaintea scrutinului din 6 mai, liderul liberal-democraţilor a fost propulsat în sondaje de propria charismă şi de promisiunea schimbării.

Modifică Setările