Stiri despre moderatie

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ortodocşii au intrat în post. Cum să mâncăm sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ortodocşii au intrat în post. Cum să mâncăm sănătos

  Moderaţia e cuvântul cheie în perioada postului: fructele, legumele, brânza tofu, mezelurile de post şi laptele de soia sunt indicate de specialişti, care spun că avem nevoie de o dietă echilibrată, care să nu dea peste cap organismul în cele 40 de zile de post.

 • E nevoie de moderaţie şi de înţelepciune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E nevoie de moderaţie şi de înţelepciune

  Mai toată suflarea adultă românească dă semne că ar fi intens, dacă nu cumva chiar eminamente preocupată de evoluţiile spectaculoase de pe scena politică din ţară.

 • Strada, sistemul şi moderaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strada, sistemul şi moderaţia

  Exact în acest moment extrem este nevoie de moderaţie, care poate fi impusă cu fermitate de către „strada“ de pe o poziţie de forţă. În varianta pozitivă, „strada“ poate să fie catalizatorul unor schimbări de profunzime ale normelor şi standardelor politice. În varianta negativă „strada“ poate devenit un factor contraproductiv.

 • De ce este
indicat să bem cafeaua fără zahăr şi cu moderaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este indicat să bem cafeaua fără zahăr şi cu moderaţie

  Consumul cafelei tari şi fără zahăr, însă băută cu moderaţie, poate preveni deteriorarea dinţilor, susţine un studiu al cercetătorilor de la Universitatea Federală din Rio de Janeiro, informează publicaţia „Daily Mail”.

 • Moderaţie şi înţelepciune în relaţia cu Rusia şi
Putin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moderaţie şi înţelepciune în relaţia cu Rusia şi Putin

  Evenimentele în plină desfăşurare din Ucraina contribuie cu asupra de măsură la o stare cvasi-războinică. Toată lumea vorbeşte despre război, pregătiri, rezervişti, mobilizare, buget de război sau războiul psihologic. Acum câteva zile, ministrul apărării, dl. Duşa, spunea că în Ucraina se desfăşoară un amplu război psihologic şi că multe ştiri pe care le primim de acolo este bine să le luăm ca atare.

 • Papa Francisc, un reformator al Bisericii Catolice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Papa Francisc, un reformator al Bisericii Catolice

  Suveranul Pontif este o personalitate publică ale cărei decizii şi apariţii au surprins de foarte multe ori atât pe reprezentanţii Bisericii Catolice, dar şi pe oamenii de rând, dorinţa sa de a schimba modul de acţiune al instituţiei pe care o conduce fiind primită cu căldură de o parte a credincioşilor şi liderilor religioşi, dar privită cu suspiciune de alţii.

 • Moderaţie la consumul de soia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moderaţie la consumul de soia!

  Câteva studii avertizează că estrogenii vegetali din compoziţia acestei leguminoase perturbă echilibrul hormonal al organismului. Majoritatea specialiştilor susţin consumul de soia datorită numeroaselor sale efecte benefice. Până la infirmarea celor nocive, unii recomandă moderaţie. 

Modifică Setările