Stiri despre mihai mincan

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO „Emigrant Blues“, o interpretare neconvenţională
a unuia dintre cele mai mari fenomene de migraţie din Europa secolului XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Emigrant Blues“, o interpretare neconvenţională a unuia dintre cele mai mari fenomene de migraţie din Europa secolului XXI

  Lungmetrajul documentar „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, scris şi regizat de Claudiu Mitcu şi Mihai Mincan, va rula în cinematografele româneşti din 11 octombrie 2019. Filmul, al cărui motto este „Acasă nu e decât distanţa dintre unde eşti şi unde visezi să fii”, a avut premiera mondială la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

 • Bătrânul şi şahul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătrânul şi şahul

  OBSERVAŢIONAL Patru zile din viaţa – şi bătrâneţea – unui fost campion naţional la şah sunt surprinse în documentarul „Bondoc“ de tânăra triadă de regizori Mihai Voinea, Mihai Mincan şi Cristian Delcea. Filmul va fi prezentat la Festivalul Dilema Veche, care va avea loc în weekendul viitor la Alba Iulia.

 • Festival Dilema
Veche 2015. Un documentar despre eşec: anonimul Dan Vladimir Bondoc şi neîntreruptul său şir de înfrângeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival Dilema Veche 2015. Un documentar despre eşec: anonimul Dan Vladimir Bondoc şi neîntreruptul său şir de înfrângeri

  Dan Vladimir Bondoc e un un şahist de 78 de ani copleşit de neajunsurile bătrâneţii şi de conştiinţa apăsătoare a unei vieţi marcate de o succesiune de eşecuri. Bondoc este personajul memorabil al unui documentar observaţional răvăşitor. Cristian Delcea, ziarist la Adevărul şi unul dintre regizorii filmului a vorbit la Adevărul Live despre „omul care a pierdut partida“.

 • „Bondoc“, ovaţionat în oraşul lui Boc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Bondoc“, ovaţionat în oraşul lui Boc

  Filmul documentar „Bondoc“, realizat Mihai Mincan, Mihai Voinea şi Cristian Delcea, toţi trei reporteri ai ziarului „Adevărul“, a avut două proiecţii în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj, fiind foarte bine primit de publicul care a umplut sălile.

 • Top 100 FP România/ 2014 - categoria Media
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 100 FP România/ 2014 - categoria Media

  Din presa locală am aflat anul trecut cum votează analfabeţii, că „nu mor reporterii când vor contabilii” – şi cum poate să nu moară însăşi presa tipărită (ba dimpotrivă, să-şi plătească bine angajaţii). Am mai aflat şi că românii ascultă tot mai mult radio sau că un teatru poate pune în scenă jurnalism cultural de calitate.

Modifică Setările