Stiri despre masa copioasa

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce este bine să faci mişcare după masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să faci mişcare după masă

  Mesele copioase de sărbători te înspăimântă deoarece există riscul să te confrunţi cu indigestii alimentare, senzaţia de greu sau de balonare? Iată cele mai bune exerciţii ce îţi vor fi de un real folos.

 • Ce complicaţii poate avea consumul excesiv de dulciuri. Medic: „Cu ani în urmă această boală avea o mortalitate de 90%“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce complicaţii poate avea consumul excesiv de dulciuri. Medic: „Cu ani în urmă această boală avea o mortalitate de 90%“

  Sărbătorile de Iarnă rămân bucuria supremă a copiilor de toate vârstele, însă e şi perioada în care facem mai uşor excese de tot felul. Moş Nicolae aduce dulciuri, Moş Crăciun le are şi el în sac, iar mama sau bunica pun pe masă cele mai bune prăjituri, astfel că putem uşor ajunge la un pas de grave complicaţii cauzate de consumul excesiv de astfel de bunătăţi.

 • Cum ne recuperăm după excesele de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne recuperăm după excesele de Sărbători

  Românii au făcut şi în acest an excese de Anul Nou. Doar în Capitală, peste 3.600 de persoane au apelat serviciul de ambulanţă, care a lucrat la foc continuu în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie.

 • 5 sfaturi antireflux gastric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 sfaturi antireflux gastric

  Senzaţia de arsură în piept şi regurgitaţiile după mese pot fi prevenite dacă ţinem cont de câteva reguli simple. Dacă simptomele persistă, este obligatorie consultarea medicului, pentru că problema poate avea consecinţe grave.

Modifică Setările