stiri despre hillary clinton

Aproape toate procedurile preventive instituite de autorităţi sunt pur şi simplu decorative, situaţie în care carantina este practic imposibilă. Guvernul este în continuare preocupat mai ales de alegerile anticipate şi de branşarea acoliţilor la banul public decât de faptul că românii sunt sub ameninţarea unui virus mortal.

acum 4 ore · comentarii (47)

Alegerile generale din Iran s-au încheiat cu cea mai mare sancţiune publică încasată de regimul Ayatollahilor. Pe de altă parte, formal, conservatorii şi ultraconservatorii lui Ali Khamenei, Liderul Suprem Iranian, au preluat fără nici o greutate Parlamentul, urmând ca anul viitor, în 2021, să încerce să preia şi Preşedinţia, ultima redută a moderaţilor.

acum 6 ore · comentarii (9)

Nimic nu instruieşte mai adînc mintea omenească decît apariţia problemelor care promit o temeinică meditaţie postumă. Aşa, de pildă, înţelesul real şi nu recreativ al globalizării. Lecţia a plecat spre noi, purtată de virusul născut, acum 3 luni, într-o umilă piaţă chineză. Pînă la Coronavirus, globalizarea părea un cadou inevitabil, o zînă disponibilă şi infinit gonflabilă.

acum 7 ore · comentarii (36)

Din câte se pare, astăzi sub cupola Parlamentului României, instituţia care conform unui pronunciament adoptat acum aproape voi doi ani din iniţiativa domnului Călin Popescu-Tăriceanu, pe atunci preşedinte al Senatului şi prieten la toartă cu numitul Dragnea Nicolae Liviu, are şi onoare, şi demnitate, se va desfăşura un spectacol de circ fără egal.

acum 7 ore · comentarii (6)

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au marcat un succes pentru Irlanda. PIB a crescut în 2019 cu aproximativ 5%, media UE fiind 1,8%.

acum 4 ore · comentarii (1)

Se apropie alegerile locale. Luptele interne au început demult. Fotoliile sunt prea multe dar, în acelaşi timp, insuficiente. Partidele mari, PSD şi PNL, atacă vehement partidele mici, încă de la europarlamentare. E greu să simţi că-ţi bate careva pe umăr, nu-i aşa? Le place ăstora bătălia cu „piticii curajoşi“ mai ceva decât disputa cu dinozaurii „fricoşi“.

acum 5 ore · comentarii (3)

Ce poţi face cu o singură replică auzită chiar înainte să te dai jos din pat? Mai întâi nu ştii că este replică. Dar ce e de fapt, un gând? Este oricum prea dimineaţă şi trebuie să îţi laşi visele în culise până când orele devin din nou plastice, minutele curg altfel, eşti iar în pat aproape să treci dincolo, în vis.

acum 9 ore · comentarii (3)

A trecut ceva timp de când chestiunea pieselor arheologice din componenţa Parthenonului, simbolul Atenei antice, piese arheologice duse în Marea Britanie de către Thomas Bruce, al VII-lea Conte de Elgin, fost ambasador britanic în Imperiul Otoman a revenit în atenţia publicului, ca obiect de dispută între Grecia şi Marea Britanie.

acum 2 zile · comentarii (10)