Stiri despre gheorghe stancu

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a ajuns un
român unul dintre cei mai apreciaţi agricultori din Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns un român unul dintre cei mai apreciaţi agricultori din Franţa

  Plecat din România în 2014, Paul Barbu, originar din Piteşti, a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi agricultori din Franţa, devenind un model privind cultivarea legumelor bio. Paul Barbu a dezvăluit în exclusivitate pentru Adevărul povestea impresionantă a vieţii şi a succesului său.

 • Tudor Pendiuc, Gheorghiţă Boţârcă şi Gheorghe Stancu, cei mai longevivi primari din Argeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudor Pendiuc, Gheorghiţă Boţârcă şi Gheorghe Stancu, cei mai longevivi primari din Argeş

  Tudor Pendiuc, actualul edil şef al Piteştiului, este cel mai longeviv primar de municipiu din ţară şi candidează, acum, pentru cel de-al şaptelea său mandat. Actualul primar de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă (PSD), este, la rândul său, cel mai longeviv primar de oraş din judeţ, fiind în funcţie din 1989, iar Gheorghe Stancu, edilul de la Bascov, are 20 de ani la conducerea primăriei comunei.

 • Lotul Hyperion a închis „fabrica de studenţi” din Caransebeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lotul Hyperion a închis „fabrica de studenţi” din Caransebeş

  Şpăgile colectate de la studenţii care voiau o notă bună la examenul de licenţă de către Nicoleta Gumă, coordonatorul Centrului Tutorial Caransebeş al Universităţii Hyperion, au trimis-o pe aceasta şi pe profesorul Gheorghe Stancu în arest preventiv, au băgat deja un om în închisoare şi au trimis alţi şase studenţi în faţa instanţei pentru dare de mită.

 • Studenţii de la Hyperion au luat licenţa în timp record: 22 de secunde!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii de la Hyperion au luat licenţa în timp record: 22 de secunde!

  De teamă că nu vor avea parte de o judecată dreaptă în procesul aflat pe rolul Tribunalului Caraş-Severin, în care sunt învinuiţi de trafic de influenţă şi luare de mită, ambele în formă continuă, profesorul Gheorghe Stancu şi Nicoleta Gumă au cerut strămutarea dosarului.

 • Profesor universitar de la Hyperion, trimis în judecată după ce a luat mită 52.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesor universitar de la Hyperion, trimis în judecată după ce a luat mită 52.000 de euro

  Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe Gheorghe Stancu, profesor universitar de Drept Civil de la Universitatea Hyperion şi membru al Comisia de susţinere a examenului de licenţă la facultatea de profil din cadrul universităţii în cauză, pentru că a luat peste 52.000 de euro drept mită de la 35 de studenţi pentru a-i ajuta să obţină note mari la examenul de licenţă.

 • „Infracţiunea“, parola şpăgarilor de la „Hyperion“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Infracţiunea“, parola şpăgarilor de la „Hyperion“

  Definiţia infracţiunii era semnul secret al şpăgarilor. Studenţii Universităţii „Hyperion“ – filiala Caraş-Severin au plătit câte 1.500 de euro ca să intre în sala de examinare siguri de o notă mare.

 • Şpăgarii de la Hyperion rămân în arest, deşi iniţial au primit o sentinţă în favoarea lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şpăgarii de la Hyperion rămân în arest, deşi iniţial au primit o sentinţă în favoarea lor

  Nicoleta Gumă, Eugen Tacotă şi Gheorghe Stancu, cele trei persoane acuzate că ar fi luat şpagă ca să asigure trecerea examenelor de licenţă la Universitatea Hyperion, la facultatea de drept, pentru studenţi din Caraş-Severin, vor fi cercetate în continuare în stare de arest. Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au anulat, astăzi, o sentinţă dată de Tribunalul Timiş.

 • Profesor de Drept arestat pentru mită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesor de Drept arestat pentru mită

  Profesorul de Drept Civil de la Universitatea Hyperion din Caransebeş, Gheorghe Stancu s-a alăturat lotului de arestaţi în scandalul şpăgii de la licenţă. El a predat, până acum două luni, când s-a pensionat, şi la Academia de Poliţie din Bucureşti.

Modifică Setările