Stiri despre fury

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Duzina de ticăloşi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duzina de ticăloşi VIDEO

  GOTHAM Filmul „Suicide Squad“ / „Brigada sinucigaşilor“, scris şi regizat de David Ayer, este atât de sumbru şi întunecat, ducând „Universul Extins DC Comics“ la un asemenea nivel de violenţă, încât filmele mai vechi cu Batman sau Superman par acum o joacă de copii.

 • Cele mai bune filme despre război din toate timpurile VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune filme despre război din toate timpurile VIDEO

  Cele mai bune filme despre război din toate timpurile. Degradarea umană, disperarea care atinge cele mai înalte cote, măsurile extreme, dar şi devotamentul faţă de patrie sunt doar câteva dintre aspectele surprinse în peliculele ce au exploatat cele mai atroce conflicte ale lumii. „Adevărul“ vă propune astăzi o listă a celor mai bune filme despre război din toate timpurile.

 • Filme despre originea divină a legilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme despre originea divină a legilor

  Am scris de curând despre Boondock saints, un film neobişnuit, care a eşuat spectaculos în 1999. Eu îl recomand tinerilor băbaţi cu încredere. Este un film foarte violent, doi tineri neobişnuiţi ne învaţă că ceea ce simţim, ca bărbaţi, este că trebuie să îngenunchem în faţa lui Dumnezeu şi să exterminăm oamenii răi. Este Fight club pentru oameni care nu mai au 14 ani.

 • VIDEO Filmele care au marcat anul 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmele care au marcat anul 2014

  „Adevărul“ vă propune o trecere în revistă a producţiilor cinematografice care au marcat anul 2014, fie din cauza controverselor pe care le-au stârnit, fie datorită efectelor speciale impresionante sau graţie jocurilor actoriceşti de excepţie.

Modifică Setările