flavonoide - ultimele știri
Ciocolata albă, cu lapte și cea neagră au ingrediente diferite și, ca urmare, profilurile lor nutriționale nu sunt aceleași.
La Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti-Mărăcineni este în curs de derulare un proiect de studiu privind comportarea unor specii valoroase de arbuşti fructiferi în condiţiile climatice din România, pentru a evidenţia speciile...
Într-adevăr, ciocolata neagră conţine compuşi care oferă reale beneficii pentru sănătate şi o putem consuma fără să ne simţim vinovaţi, chiar şi în fiecare zi. Dar, ca de fiecare dată, cantitatea contează....
Cartoful este unul dintre alimentele de bază din alimentaţia noastră. Aportul său nutriţional, dacă este consumat în combinaţia corectă, este unul excepţional....
Printre alimentele bogate în flavonoizi, substanţe cu efect antioxindat, se numără şi merele, care previn inflamaţiile şi deteriorarea celulelor....
Denumită în termeni populari şi salcâm boieresc sau jaleş de grădină, salvia este o plantă de origine mediteraneană care poate fi întâlnită în grădinile din ţara noastră, cu condiţia să beneficieze de mult soare. Bogată în flavonoide, fenoli şi tanin...
Numită şi „ginsengul românesc“, cătina este o plantă a cărei virtuţi au fost descoperite de greci, chinezi şi mongoli. Folosită şi sub formă de ulei, aceasta are numeroase întrebuinţări pentru sănătate....
Ajutoare de nădejde atunci când te confrunţi cu afecţiuni renale, ceaiurile din plante, asociate cu tratamentele clasice, fac minuni pentru sănătatea rinichilor.