Stiri despre flavonoide

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cât de sănătoasă
este ciocolata neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de sănătoasă este ciocolata neagră

  Într-adevăr, ciocolata neagră conţine compuşi care oferă reale beneficii pentru sănătate şi o putem consuma fără să ne simţim vinovaţi, chiar şi în fiecare zi. Dar, ca de fiecare dată, cantitatea contează.

 • La ce poţi folosi cojile de cartofi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce poţi folosi cojile de cartofi

  Cartoful este unul dintre alimentele de bază din alimentaţia noastră. Aportul său nutriţional, dacă este consumat în combinaţia corectă, este unul excepţional.

 • 6 motive să mănânci zilnic un măr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 motive să mănânci zilnic un măr

  Printre alimentele bogate în flavonoizi, substanţe cu efect antioxindat, se numără şi merele, care previn inflamaţiile şi deteriorarea celulelor.

 • Frunzele şi florile de salvie, „uzinele“ de sănătate din natură. Cele mai grave afecţiuni tratate cu planta „boierească“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frunzele şi florile de salvie, „uzinele“ de sănătate din natură. Cele mai grave afecţiuni tratate cu planta „boierească“

  Denumită în termeni populari şi salcâm boieresc sau jaleş de grădină, salvia este o plantă de origine mediteraneană care poate fi întâlnită în grădinile din ţara noastră, cu condiţia să beneficieze de mult soare. Bogată în flavonoide, fenoli şi tanini, această plantă meliferă este des utilizată în medicina naturistă, pentru proprietăţile sale antimicrobiene şi antiinflamatorii.

 • La ce e bun uleiul de cătină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce e bun uleiul de cătină

  Numită şi „ginsengul românesc“, cătina este o plantă a cărei virtuţi au fost descoperite de greci, chinezi şi mongoli. Folosită şi sub formă de ulei, aceasta are numeroase întrebuinţări pentru sănătate.

 • Cele mai bune ceaiuri diuretice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune ceaiuri diuretice

  Ajutoare de nădejde atunci când te confrunţi cu afecţiuni renale, ceaiurile din plante, asociate cu tratamentele clasice, fac minuni pentru sănătatea rinichilor.

 • Foile de ceapă pot înlocui suplimentele alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Foile de ceapă pot înlocui suplimentele alimentare

  Foile maro de ceapă conţin cantităţi mari de nutrienţi, care ajung însă la gunoi după curăţarea plantei. Cercetătorii spanioli recomandă folosirea acestor foi, care pot înlocui pungi întregi de suplimente alimentare scumpe.

Modifică Setările