Stiri despre durere de stomac

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când trebuie să ne îngrijoreze durerea de stomac?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când trebuie să ne îngrijoreze durerea de stomac?

  Ce înseamnă mai exact o durere de stomac? Adesea facem confuzie între burtă, stomac şi intestine, şi nu ştim când avem nevoie să apelăm la un consult de gastroenterologie.

 • Tratamente naturiste cu care alungi durerile cauzate de ulcer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu care alungi durerile cauzate de ulcer

  Alimentaţia neregulată şi stresul favorizează apariţia ulcerului digestiv prin faptul că duc la eliberarea excesivă de acizi care atacă mucoasa gastrică şi dau ocazia unei bacterii numite Helicobacter Pylori să se multiplice, făcând posibilă dezvoltarea unui ulcer. Dacă vrei să previi ulcerul sau să domoleşti durerile pe care le dă, aceste plante îţi vin în ajutor!

 • Loboda alungă durerile de stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loboda alungă durerile de stomac

  După o perioadă în care mănânci mai gras sau în exces, ficatul are nevoie de vitamine şi minerale pentru a funcţiona normal. O cură cu verdeţuri proaspete, printre care se numără şi loboda, susţine procesul de detoxificare şi te ţine departe de astenia de primăvară.

 • Ce poţi trata cu foi de dafin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi trata cu foi de dafin

  Se ştie despre frunzele de dafin că se folosesc la prepararea diverselor preparate pentru că oferă o savoare bună. Însă ştii ce alte utilităţi mai au frunzele de dafin?

 • Alimente ideale ca pansamente gastrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente ideale ca pansamente gastrice

  Ai sărit peste programul tău alimentar sănătos şi ai mâncat preparate care ţi-au adus la pachet dureri de stomac? Aceste alimente sunt considerate adevărate pansamente gastrice, ajutând stomacul să funcţioneze corespunzător.

 • Leacuri pentru durerile de stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri pentru durerile de stomac

  Alimentaţia, stresul, consumul de alcool alături de tutun pot avea consecinţe grave asupra sistemului digestiv. Tratamentele naturiste te pot ajuta să calmezi şi să tratezi durerile de stomac, dar trebuie însoţite de o dietă strictă.

 • Ponturi pentru a-ţi păstra stomacul sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponturi pentru a-ţi păstra stomacul sănătos

  Unul dintre cele mai importante sisteme ale organismului tău şi cel mai predispus la boli, sistemul digestiv poate fi menţinut sănătos cu doar câteva trucuri.

 • Ce alimente mâncate împreună uşurează digestia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente mâncate împreună uşurează digestia

  Stresul şi fuga zilnică de la serviciu către casă şi alte datorii îşi pun încet dar sigur amprenta asupra sănătăţii tale şi adesea cel mai afectat sistem este cel digestiv.

 • Cojile de ouă calmează simptomele gastritei şi ulcerului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cojile de ouă calmează simptomele gastritei şi ulcerului

  Arunci cojile de ouă fără să bănuieşti ce beneficii au şi cum trebuie folosite? Ei bine, cojile de ouă sunt o sursă bogată de minerale, predominând calciul, care se găseşte într-un procent de 90%. Alte minerale care se găsesc în proporţii semnificative în coaja de ou sunt zincul, fierul, cuprul, manganul, fosforul, fluorul, clorul şi molibdenul.

 • 5 metode naturale de a scăpa de durerile de stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 metode naturale de a scăpa de durerile de stomac

  Te-ai confruntat şi tu probabil cu această neplăcere - durerea de stomac. Există mulţi factori care pot duce la apariţia acesteia. Totuşi, există şi remedii pentru a le face să dispară.

 • Ce să mănânci dacă ai gastrită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci dacă ai gastrită

  Durerile de stomac nu te lasă să te bucuri de mâncărurile tale preferate? Poate ar trebui să te întrebi dacă nu cumva suferi de gastrită. Un regim alimentar corect te ajută la tratarea afecţiunii.

 • Pelinul te scapă de balonare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pelinul te scapă de balonare

  Pelinul este folosit încă din vechime pentru efectele sale tămăduitoare. Pentru că poate deveni toxic dacă nu respecţi dozele, este bine să urmezi tratamente cu pelin doar la indicaţia medicului.

 • Motive să tratezi ulcerul la timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive să tratezi ulcerul la timp

  Dacă durerile de stomac nu-ţi dau pace înainte sau după masa, este nevoie să faci o vizită medicului tău de familie. Poate fi vorba despre ulcer, care, netratat, se poate agrava.

 • Cojile de ouă te refac după dereglările digestive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cojile de ouă te refac după dereglările digestive

  Oul reprezintă unul din cele mai hrănitoare alimente din lume ce poate fi gătit în multe feluri. Cercetătorii care au studiat acest aliment au ajuns la concluzia că în coaja oului se regăsesc substanţe nutritive, motiv pentru care, în cazul în care te confrunţi cu o indigestie, pulberea din coji de ouă îţi poate fi de folos.

 • Cum să te tratezi de boala de reflux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te tratezi de boala de reflux

  Simptome precum arsurile la stomac şi senzaţia că mâncarea îţi vine înapoi pe gât sunt specifice afeţiunii de reflux gastroesofagian. Câteva măsuri te ajută să o ameliorezi.

 • Leuşteanul alungă durerile de stomac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leuşteanul alungă durerile de stomac

  Bun la gust, gospodinele, de regulă, îl pun în mâncăruri sau salate, deşi, din timpuri străvechi a fost utilizat ca leac pentru anumite afecţiuni. Află la ce boli ajută!

 • Ce trebuie să conţină «farmacia» de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să conţină «farmacia» de acasă

  O migrenă, o durere de măsea sau o banală răceală nu sunt afecţiuni care ne trimit una-două la medic, dar nici nu ne dau pace dacă nu le tratăm. E bine să ne dotăm mica farmacie de acasă cu remedii naturiste de prim-ajutor. Iată ce trebuie să conţină dulăpiorul cu plante- minune.

Modifică Setările