Stiri despre drew barrymore

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Drew Barrymore: „Nu am mai fost de 5 ani la o întâlnire cu un tip!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drew Barrymore: „Nu am mai fost de 5 ani la o întâlnire cu un tip!“

  Actriţa de 45 de ani a vorbit deschis despre viaţa după divorţ în propriul talk show. Se vede treaba că Drew ştie exact cum să atragă audienţă pentru talk show-ul ei proaspăt lansat, Drew Barrymore Show - pentru care a ales şi un timing interesant: exact când Ellen DeGeneres are mari probleme de imagine după scandalul de la emisiunea ei şi nu se ştie dacă îşi va reveni la capitolul audienţelor.

 • Vedete care au dovedit că pot avea succes şi fără diplome: care sunt celebrităţile care au avut note mici la şcoală şi au renunţat la studii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedete care au dovedit că pot avea succes şi fără diplome: care sunt celebrităţile care au avut note mici la şcoală şi au renunţat la studii

  Numeroase celebrităţi pe care în prezent le considerăm persoane de succes nu s-au descurcat prea bine la şcoală. Cunoaştem cu toţii poveştile incredibile ale lui Bill Gates şi Mark Zuckerberg care au renunţat la studiile universitare şi au devenit cei mai bogaţi oameni din lume. Multe alte persoane devenite faimoase nici măcar nu au ajuns să urmeze o facultate.

 • Actriţa Drew Barrymore a depus actele de divorţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actriţa Drew Barrymore a depus actele de divorţ

  Actriţa americană Drew Barrymore a depus, vineri, actele oficiale prin care solicită divorţul de soţul ei, Will Kopelman, cu care a fost căsătorită timp de patru ani, informează site-ul revistei „People“, citat de News.ro.

 • Jessica Barrymore, sora actriţei Drew Barrymore, a fost găsită moartă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jessica Barrymore, sora actriţei Drew Barrymore, a fost găsită moartă

  Jessica Barrymore, sora vitregă a actriţei Drew Barrymore, a fost găsită moartă în maşină sa, în ajunul aniversării a 48 de ani. Prima ipoteză este sinuciderea, în automobil fiind găsite „zeci de pastile albe“ şi un energizant, după cum relatează „The Independent“.

 • VIDEO Vedete care au apărut în reclame înainte de a deveni celebre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vedete care au apărut în reclame înainte de a deveni celebre

  „Cu muncă şi cu răbdare, poţi face cât unul mare“ este proverbul românesc care descrie cariera unora dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, care, înaintea să devină faimoase, au încercat să convingă publicul să cumpere orice, de la gumă de mestecat la automobile Porsche.

 • FOTO Prietenii de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Prietenii de la Hollywood

  Prieteniile fictive din filme şi seriale ajung să se transpună în viaţa reală. George Clooney şi Brad Pitt, Cameron Diaz şi Drew Berrymore sunt doar câteva exemple de celebrităţi care au legat adevărate relaţii pe platourile de filmare sau în culisele emisiunilor.

 • Drew
Barrymore aşteaptă al doilea copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drew Barrymore aşteaptă al doilea copil

  Actriţa în vârstă de 44 de ani şi soţul ei, consultantul de artă  Will Kopelman, vor deveni din nou părinţi, potrivit „E! News“. Cei doi mai au împreună o fetiţă de un an.

 • FOTO Dependenţe „păcătoase“,
reveniri spectaculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Dependenţe „păcătoase“, reveniri spectaculoase

  să cazi de foarte sus e foarte uşor. Mai ales în cazul vedetelor de la Hollywood, cărora celebritatea nu le-a adus doar lucruri bune. Multe staruri şi-au abandonat cariera de succes din cauza problemelor cu drogurile şi alcoolul, dar sunt şi câteva exemple ale unor recuperări spectaculoase.

 • FOTO De ce se emancipează copiii-vedetă de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO De ce se emancipează copiii-vedetă de la Hollywood

  În SUA există proceduri legale pentru aproape orice, iar în anii ’90 printre copiii-vedetă, una în mod special a fost la mare modă: emanciparea. Emanciparea este procedura legală prin care un minor iese de sub protecţia/tutela părintească, fiind capabil să încheie contracte pe cont propriu. În momentul în care minorul este emancipat printr-un ordin judecătoresc, părinţii nu mai au nicio responsabilitate faţă de acesta.

 • Drew
Barrymore va produce un reality show gastronomic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drew Barrymore va produce un reality show gastronomic

  Drew Barrymore va produce o emisiune-concurs de televiziune pe teme culinare. Actriţa americană, care şi-a perfecţionat talentele culinare după ce s-a căsătorit şi după ce a devenit mamă, în 2012, spune că este obsedată de concursurile culinare transmise la televizor.

 • Drew
Barrymore, de pe marile ecrane, în micile magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drew Barrymore, de pe marile ecrane, în micile magazine

  În peste cele peste trei decenii de actorie, Drew Barrymore nu s-a mulţumit să apară doar în filme, ci a vrut să aibă şi o contribuţie mai mare. După regie şi colaborările cu Lancôme, actriţa îşi va lansa un brand de cosmetice colorate.

 • Drew Barrymore s-a logodit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drew Barrymore s-a logodit

  Actriţa americană Drew Barrymore s-a logodit cu iubitul ei Will Kopelman, cu care are o relaţie de aproape un an.

 • Celebrităţi care au avut tentative de suicid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebrităţi care au avut tentative de suicid

  Au bani, faimă, satisfacţii, însă la un moment dat au decis că viaţa pe care o duc nu e cea pe care şi-o doresc. Faptul că încă trăiesc demonstrează că vieţile lor merită totuşi trăite. Iată câteva celebrităţi care au încercat să se sinucidă.

 • Dragoste în era Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoste în era Facebook

  „Going the Distance“ e când modern şi amuzant, când expirat şi zaharisit, când isteţ  şi verosimil, când pueril şi implauzibil. Ai nevoie de câteva „esenţiale“ ca să faci să funcţioneze o relaţie la distanţă: bani, încredere şi un handsfree (n-ai vrea să fii incomodat de mobil în vârtejul pasiunii virtuale)...

 • VIDEO Drew Barrymore trăieşte un „Amor la distanţă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Drew Barrymore trăieşte un „Amor la distanţă“

  Comedia romantică are astăzi premiera pe marile ecrane din România. Drew Barrymore şi Justin Long, iubitul ei din viaţa reală, aflaţi pe coaste diferite ale Statelor Unite, sunt protagoniştii unei relaţii la distanţă.

Modifică Setările