Stiri despre digestiv

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trei digestive naturale pe care le poţi prepara din rozmarin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei digestive naturale pe care le poţi prepara din rozmarin

  Cunoscut mai ales ca un condiment cu arme inconfudabile, rozmarinul are, după cum se ştie, şi calităţi terapeutice. Pe lângă acţiunea antiseptică, planta are proprietăţi coleretice, colagoge, diuretice şi, mai ales, de stimulare a secreţiei sucurilor digestive.

 • Sucul natural de păpădie, băutura digestivă şi diuretică pe care o poţi prepara acasă. Cum te ajută să scazi în greutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul natural de păpădie, băutura digestivă şi diuretică pe care o poţi prepara acasă. Cum te ajută să scazi în greutate

  Păpădia, una dintre cele mai comune buruieni care cresc în România, are multiple principii active, de care am putea beneficia nu doar folosind-o în clasicele ceaiuri, depăşite, uneori, în putere terapeutică de administrarea sa în formă crudă. Sucul din această plantă are, spre exemplu, un efect diuretic mai pronunţat decât infuzia, fiind, de asemenea, eficient şi în cazul problemelor de tensiune arterială.

 • Alimentul-medicament. Ce conţin cireşele, fructele care întăresc imunitatea şi ne scapă de toxine, cui sunt indicate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentul-medicament. Ce conţin cireşele, fructele care întăresc imunitatea şi ne scapă de toxine, cui sunt indicate

  Cireşele se numără printre cele mai sănătoase fructe şi sunt considerate un aliment-medicament datorită unui aport variat de vitamine pe care îl aduc organismului. Diuretice, laxative, depurative, cireşele sunt desertul ideal pentru copii, dar şi pentru cei care suferă de reumatism, artrită, constipaţie şi celor cu probleme digestive.

 • Cidrul de mere,
un remediu împotriva bolilor cardiovasculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cidrul de mere, un remediu împotriva bolilor cardiovasculare

  Cidrul este o băutură cu un conţinut redus de alcool, acesta variind între 3-8%, obţinut cu precădere prin fermentarea merelor sau a perelor, consumul acestei băuturi fiind larg răspândit în Marea Britanie şi Franţa.

 • Cum a schimbat Jägermeister obiceiul de a bea din toată lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a schimbat Jägermeister obiceiul de a bea din toată lumea

  Nicio petrecere fără Jägermeister. Acestă băutură de origine germană a devenit catalizatorul oricărei petreceri reuşite. Chiar dacă este de provenienţă germană, băutura a fost adoptată rapid de europeni care au transformat-o într-un mod ideal de distracţie, mai ales în diverse combinaţii.

 • Totul despre pancreatită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre pancreatită

  Uşor de confundat cu simptomele altor boli digestive, pancreatita cronică este o afecţiune dintre cele mai dureroase şi mai dificil de tratat. Medicina actuală are însă arme eficiente împotriva ei!

 • Află ce infecţii poţi lua din spitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află ce infecţii poţi lua din spitale

  1,4 milioane de oameni din întreaga lume contractează o infecţie pe durata spitalizării, potrivit statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). În Europa şi în sud-estul Asiei se înregistrează cea mai mare rată a acestor infecţii, de 8-10% din pacienţi.

 • Tratamente eficiente în caz de „bilă leneşă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente eficiente în caz de „bilă leneşă“

  Simptomele pot fi combătute cu ajutorul ceaiurilor de plante şi al preparatelor pe bază de enzime digestive. Dischinezia biliară nu reprezintă o boală în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o tulburare funcţională a colecistului (vezica biliară).

Modifică Setările