Stiri despre dancila

  137 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum putem scăpa de regimul Dragnea-Tăriceanu-Dăncilă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem scăpa de regimul Dragnea-Tăriceanu-Dăncilă?

  Cu fiecare zi ce trece, dimensiunile dezastrului din noaptea 10-11 august devin tot mai clare. Rămâne evidentă următoarea realitate. Jandarmeria română a atacat, bătut, gazat, fugărit zeci de mii de oameni nevinovaţi, paşnici, fără arme, care nu făceau altceva decât ce prevede Constituţia: dreptul la liberă exprimare a ideilor şi doleanţelor.

 • Cine a deturnat mitingul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine a deturnat mitingul?

  Mitingul din 10 august 2018 va rămâne, în mod cert, în memoria colectivă a tuturor românilor. Anunţat de multe luni drept miting al diasporei, cu estimări de participare record, mitingul s-a transformat în violenţă, gazare, tunuri de apă şi o impresie că Bucureştiul este în război.

 • Ce nu vrea să priceapă Dragnea: nu poate conduce
o ţară în numele a 18% din populaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu vrea să priceapă Dragnea: nu poate conduce o ţară în numele a 18% din populaţie

  Dragnea s-a simţit mandatat, de cele 18% din voturile obţinute, să fure oricât. Uite că nu este aşa. Chiar şi o parte din cei 18% nu mai cred aberaţiile lui Dragnea. Iar ceilalţi 82% n-au crezut niciodată. Nu ştiu de unde speranţa lui Dragnea că ne va  păcăli pe toţi la infinit. Niciodată în istorie nu s-a întâmplat aşa ceva. Mai devreme sau mai târziu se produce declicul.

 • Ce i-a spus Dăncilă lui Dragnea despre discuţia în care Iohannis ar fi ţipat la ea din cauza rectificării bugetare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce i-a spus Dăncilă lui Dragnea despre discuţia în care Iohannis ar fi ţipat la ea din cauza rectificării bugetare

  Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a povestit că preşedintele Klaus Iohannis a vorbit pe un ton ridicat cu ea pe tema rectificării negative operate în dreptul Administraţiei Prezidenţiale şi a adăugat că premierul i-a spus preşedintelui să-şi trimită un consilier la discuţii cu Vâlcov.

 • Dragnea insistă în reducerea bugetelor
serviciilor de informaţii fără acordul CSAT. Poate fi acuzat, împreună cu Dăncilă, de înaltă trădare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea insistă în reducerea bugetelor serviciilor de informaţii fără acordul CSAT. Poate fi acuzat, împreună cu Dăncilă, de înaltă trădare

  Este de presupus că în discuţia telefonică Iohnnis-Dăncilă au fost făcute referiri la reducerea, prin rectificare, a bugetelor serviciilor de informaţii şi a celor de pază şi protecţie. Vizibil afectat, Dragnea a explicat în ultima intervenţie televizată că reducerile nu sunt mari, că au drept cauză necheltuirea a 50% din bugetul alocat în primele şase luni.

 • Rectificarea bugetară afectează siguranţa naţională?
Ar fi un caz de înaltă trădare. Se impune intervenţia CSAT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rectificarea bugetară afectează siguranţa naţională? Ar fi un caz de înaltă trădare. Se impune intervenţia CSAT

  Trecând peste faptul că nu ştiu cum poţi face o rectificare bugetară pozitivă având un deficit bugetar de 15 miliarde lei (poate ne explică premierul Dăncilă), grav este faptul că se taie de la serviciile de informaţii, de pază şi protecţie, situaţie care ar putea afecta siguranţa naţională. Pot înţelege că în felul acesta se răzbună Dragnea pe „statul paralel“. Dar nu cu preţul siguranţei naţionale.

 • Detalii inedite despre maşina cu plăcuţe anti-PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detalii inedite despre maşina cu plăcuţe anti-PSD

  O maşină înmatriculată cu plăcuţe M*** PSD a circulat timp de două săptămâni prin România. Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia.

 • Când confunzi Podgorica cu Priştina...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când confunzi Podgorica cu Priştina...

  Viorica Dăncilă a comis recent două gafe diplomatice. Aflată la Podgorica, ea s-a arătat bucuroasă că e la Priştina. A mers, apoi, la Skopje şi n-a mai greşit locul, dar a declarat că e cel dintâi premier care vizitează Macedonia, deşi mulţi alţii fuseseră acolo înaintea ei. Dăncilă a fost, pe bună dreptate, criticată, fiindcă gafele veneau după altele, strict domestice. Ar mai fi de spus alte două-trei lucruri, despre impactul lor extern.

 • Ridicolă, dar preţioasă pentru P.S.D(ragnea)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ridicolă, dar preţioasă pentru P.S.D(ragnea)

  În săptămâna care tocmai se încheie, am petrecut mai multe ore, din zile diferite, la un cabinet stomatologic din Focşani. În anticameră se aflau şi patru pacienţi, originari din zona de munte a Vrancei, întorşi pe meleagurile natale din Italia şi Franţa unde muncesc pentru a-şi câştiga o pâine.

 • Domnilor Dragnea şi
Tăriceanu, realizaţi că guvernul Dăncilă face de râs România în lume?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnilor Dragnea şi Tăriceanu, realizaţi că guvernul Dăncilă face de râs România în lume?

  Aceasta-i problema importantă acum. Dacă guvernul Dăncilă ar face de râs doar coaliţia PSD-ALDE, ar fi treaba celor două partide. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Acum, însă, este în joc prestigiul şi credibilitatea României în lume. În Uniunea Europeană. Ce fel de premier şi miniştri avem, dacă nu trece o zi fără să stârnească hohote de râs, inclusiv peste hotare, şi să facă din România ţinta glumelor şi bancurilor?

 • Cum „a coafat“ premierul
Dăncilă cifrele pe fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum „a coafat“ premierul Dăncilă cifrele pe fonduri europene

  În raportul de guvernare la şase luni prezentat de doamna premier Dăncilă, aceasta face o scamatorie ieftină şi prezintă o situaţie a „sumelor primite de la UE“ în care „uită“ să menţioneze banii intraţi în România din bugetul european 2007-2013, dând astfel o falsă impresie de evoluţie când, de fapt, situaţia fondurilor europene este catastrofală sub această guvernare.

 • Bilanţul paralel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţul paralel

  A ieşit doamna Dăncilă cu foile pe care era scris bilanţul la şase luni de guvernare, s-a aşezat frumos pe scaun, şi-a pus ochelarii ăia prin care nu vede decât succesele pe linie de partid şi a început să turuie. Frumos, cu dicţie şi intonaţie, a luat la rând minciunile de pe foi şi le-a prezentat triumfătoare populaţiei.

 • Despre ce nu vorbeşte
Dragnea la televizor. Poate premierul Dăncilă se va
referi la ele în bilanţul său
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre ce nu vorbeşte Dragnea la televizor. Poate premierul Dăncilă se va referi la ele în bilanţul său

  Ne-am obişnuit. Dragnea ne flutură pe sub ochi cifre mirobolante, despre cât de bine trăiesc şi vor trăi românii. O lege a pensiilor care va duce la creşterea lor până la dublare, în 2021. Da, dar se va aplica din 2021, pentru că nu pot computerele calcula pensiile bazate pe noua formulă, 2-3 socoteli aritmetice. Nu pot ele şi gata, de asta nu se aplică imediat legea, după aprobare.

 • Va fi de
acord premierul Dăncilă să intre în puşcărie în locul lui Dragnea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Va fi de acord premierul Dăncilă să intre în puşcărie în locul lui Dragnea?

  Ultima informaţie care circulă în spaţiul public, având ca sursă site-ul G4Media, este de-a dreptul  halucinantă. Liviu Dragnea o obligă pe premierul Dăncilă  să dea o OUG pentru amnistie şi graţiere, văzând că schimbarea legilor privind codurile penale trenează şi mai sunt câteva zile până când se încheie sesiunea parlamentară extraordinară.