Stiri despre dancila

  286 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a
reuşit PSD să-şi sape singur groapa? Cu perseverenţă şi determinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a reuşit PSD să-şi sape singur groapa? Cu perseverenţă şi determinare

  Când puterea cade pe umerii unuia nepregătit filosofic pentru ea, îi ia minţile. Aceasta este, în esenţă, explicaţia comportamentelor actualilor conducători de la noi. Interesant de văzut care sunt gafele şi prostiile care vor duce PSD la pierzanie. Mai rară situaţia în care un partid îşi anulează simpatiile alegătorilor prin acte şi acţiuni dincolo de limita raţionalului. Are consilieri nepricepuţi, nu ascultă de ei, nu se ştie.

 • Fostă consilieră a lui Dăncilă, numită preşedinte al Salrom
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostă consilieră a lui Dăncilă, numită preşedinte al Salrom

  Oana Gianina Bulai, consilier de stat pe educaţie şi sănătate în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă şi fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost numită membru provizoriu şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale a Sării (Salrom), monopolul de stat în domeniu controlat de Ministerul Economiei.

 • Dăncilă spune că i s-a adus la cunoştinţă „cu nepermisă întârziere” situaţia „extrem de gravă” privind securitatea energetică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dăncilă spune că i s-a adus la cunoştinţă „cu nepermisă întârziere” situaţia „extrem de gravă” privind securitatea energetică

  Premierul Viorica Dăncilă a declarat că i s-a adus la cunoştinţă "cu nepermisă şi suspectă întârziere", situaţia de la Complexul Energetic Oltenia şi că a solicitat tuturor structurilor de siguranţă naţională informaţii legate de „această situaţie extrem de gravă şi verificarea celor apărute în spaţiu public privind achiziţii de energie din alte ţări la preţuri foarte mari", a spus ea.

 • Criză energetică la nivel naţional, provocată de greva minerilor de la CE Oltenia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză energetică la nivel naţional, provocată de greva minerilor de la CE Oltenia

  România nu s-a mai confruntat de circa 30 de ani cu o astfel de criză energetică, în condiţiile în care România beneficiază de toate resursele naturale pentru producţie. Cu toate acestea, ieri dimineaţă România a fost nevoită să importe circa 1.600 MWh, pentru a putea face faţă consumului de 9.000 MWH, şi asta în condiţiile în care nu este prea frig.

 • Tudorel Toader: Statistica ANP arată o scădere a fenomenului recidivei. Vom analiza efectele legii recursului compensatoriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudorel Toader: Statistica ANP arată o scădere a fenomenului recidivei. Vom analiza efectele legii recursului compensatoriu

  Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a declarat vineri, după întâlnirea avută cu premierul Dăncilă, datele statistice arată o scădere a fenomenului recidivei în rândul infractorilor liberaţi condiţionat şi că va analiza efectele legii recursului compensatoriu, iar luni va veni cu propuneri legislative îna cest sens. Declaraţiile ministrului vin după ce premierul Dăncilă a catalogat această lege ieri ca fiind „neinspirată”.

 • Flacăra adevărului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Flacăra adevărului

  E posibil ca, la nivelul ei de alfabetizare şi mancurtizare, Dăncilă să creadă în „adevărul“ propriilor minciuni. Nu e singura care le şi colportează şi s-ar putea să le dea şi crezare. Dar adevărul încă n-a murit.

 • Trei „detalii“
din şedinţa PE de ieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei „detalii“ din şedinţa PE de ieri

  Viorica Dăncilă a venit ieri în PE, ca să prezinte programul preşedinţiei Consiliului UE pentru prima parte a anului 2019. Trei lucruri au sărit în ochii deputaţilor aflaţi în sală.

 • Dăncilă, despre situaţia miniştrilor de la Dezvoltare şi Transporturi: Preşedintele trebuie să înţeleagă că decizia afectează 500 de milioane de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dăncilă, despre situaţia miniştrilor de la Dezvoltare şi Transporturi: Preşedintele trebuie să înţeleagă că decizia afectează 500 de milioane de oameni

  Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seară, referitor la refuzul preşedintelui de a accepta nominalizările pentru cele două posturi de ministru că „trebuie mers la Curtea Consitiţională“. Dăncilă a explicat că „acesta este pasul care trebuie urmat“, având în vedere că preşedintele Klaus Iohannis nu pare a înţelege că deciziile pe care le ia au efect asupra unor mari dosare europene şi afectează peste 500 de milioane de oameni.

 • Vinovăţiile morale din spatele valului de violenţe comise de recidivişti eliberaţi cu recursul compensatoriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinovăţiile morale din spatele valului de violenţe comise de recidivişti eliberaţi cu recursul compensatoriu

  Recidiviştii care au beneficiat de legea recursului compensatoriu, promulgată de majoritatea PSD-ALDE, continuă să facă victime după ce, marţi, un bătrân de 76 de ani a fost tâlhărit în scara propriului bloc. Specialiştii atrag atenţia că valul de infracţiuni comise de aceştia va continua, în condiţiile în care legea nu a făcut o diferenţă între deţinuţii de bună-credinţă şi recidiviştii violenţi.

 • Ateneul şi mileul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ateneul şi mileul

  Fix cum ne e nouă mereu groază, ne-au făcut de râs la străini. Ei, nu noi. Noi n-avem de ce să ne fie ruşine. Din contră, oaspeţii cei răi de la Bruxelles ne-au amintit, unul după altul, câte motive de mândrie avem. Ne vor face de râs şi pe noi doar dacă alegem să ne reprezinte ei, şi nu Enescu sau Tzara sau Halep. Ateneul sau mileul – asta e întrebarea. Până la urmă, vorba poetului, viitorul se află mereu în faţă, nu în spate...

 • Tusk, românii şi viitorul Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tusk, românii şi viitorul Europei

  Cât timp ne va lua, oare, să ne revenim din starea de graţie în care ne-a propulsat discursul fabulos al lui Tusk? Omul a arătat că, într-o lume de habarnişti şi de hoţi, ştie, cinstit, ce spune. Dar ce ştie el, de fapt?

 • Donald Tusk şi nevoia de a fi salvaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donald Tusk şi nevoia de a fi salvaţi

  România a preluat pentru prima dată Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. La Ateneul Român are loc o întâlnire fastuoasă în cadrul căreia participă toţi oficialii de marcă ai Europei.