Stiri despre dan tudor

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stela Popescu, încă un rol principal la...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stela Popescu, încă un rol principal la... "Teatrul Stela Popescu"

  Actriţa Stela Popescu a apărut în această seară într-un nou rol principal la Teatrul Stela Popescu, odată cu premiera musicalului "Chiriţa la Iaşi", de Roman Vlad. Actriţa de 81 de ani a mai jucat acest personaj în urmă cu câteva luni, când a apărut în "De la Chiriţa la Harap Alb", la acelaşi teatru care-i poartă numele.

 • Un candidat plânge în faţa Primăriei Alba Iulia pentru că nu a reuşit să se înscrie în cursa electorală VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un candidat plânge în faţa Primăriei Alba Iulia pentru că nu a reuşit să se înscrie în cursa electorală VIDEO

  Un candidat la Primăria Alba Iulia a plâns pe scările din faţa instituţiei pentru că nu a reuşit să îşi înregistreze oficial candidatura. Interpretul de muzică rock Dan Tudor a acuzat reprezentanţii Biroului Electoral Municipal că l-au dezinformat în legătură cu numărul semnăturilor de care are nevoie. El a adunat 600 şi avea nevoie de cel puţin 1.000 pentru a putea candida.

 • Când
iubirea se iveşte noaptea, într-o gară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când iubirea se iveşte noaptea, într-o gară

  SUCCES La 71 de ani de la premiera absolută a spectacolului „Steaua fără nume“ de Mihail Sebastian, la Teatrul de Comedie, regizorul Vlad Massaci a pus în scenă o nouă versiune a textului cu Mirela Zeţa, Dan Tudor şi Mihai Călin în rolurile principale.

 • „Steaua
fără nume” se întoarce la Teatrul de Comedie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Steaua fără nume” se întoarce la Teatrul de Comedie

  „Steaua fără nume” revine după 71 de ani de la premiera absolută, care a avut loc pe 1 martie 1944, în sala unde a fost pusă pentru prima dată în scenă, actuala sală a Teatrului de Comedie, care atunci aparţinea Teatrului Alhambra. Noua montare a Teatrului de Comedie, în regia lui Vlad Massaci, va avea premiera în această seară la ora 19.00.

 • Cum se
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se "fură" un spectacol de teatru sau minciuna de pe afişe: scandal între regizorul Dan Tudor, actriţa Monica Davidescu şi Teatrul din Giurgiu

  Monica Davidescu şi Dan Tudor au jucat în Germania producţia „Cum să scapi de sentimente“, realizată în 2012 la Giurgiu, cei doi fiind prezentaţi pe afişe ca actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB). Ion Caramitru spune că "în ţară se joacă şuşanele, actori ai TNB folosindu-se de prestigiul instituţiei pentru a induce publicul în eroare".

 • Teatru pentru familie la TNB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru pentru familie la TNB

  Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) le propune spectatorilor, în primele zile ale anului 2012, trei dintre cele mai apreciate comedii din repertoriul, „S-a sfârşit cum a-nceput", „Sânziana şi Pepelea" şi „Molto gran'impressione"

 • Marius Bodochi şi Dan Tudor, pe scena buzoiană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Bodochi şi Dan Tudor, pe scena buzoiană

  Sala Consiliului Judeţean găzduieşte în această seară spectacolul „Taxi Blues”, care-i are în distribuţie pe actorii Marius Bodochi şi Dan Tudor. Textul piesei a fost scris de Ana Maria Bamberger, regia este semnată de Dan Tudor în timp ce scenografia îi aparţine lui Doru Zanfir. Spectacolul începe la ora 19.00.

 • „Mai cântă o dată, Sam!” revine pe scena Teatrului „Maria Filotti” din Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mai cântă o dată, Sam!” revine pe scena Teatrului „Maria Filotti” din Brăila

  Teatrul „Maria Filotti" îi aşteaptă şi în acest weekend pe brăilenii iubitori de teatru să vizioneze trei spectacole de excepţi. Este vorba despre „Lecţia" în regia lui Ciprian Nicolăiasa, „Jocuri erotice cu mortul din balcon" piesă regizată de Dan Tudor şi „Mai cântă o dată, Sam!" în regia lui Bogdan Drăgulescu.

 • Alba Iulia: Videoclip nou pentru „Proiect Tudor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Videoclip nou pentru „Proiect Tudor“

  Dan Tudor, Hans Knall, Ferdinand Borca şi Johann Hentz reuniţi sub denumirea „Proiect Tudor“ au lansat pe piaţă în urmă cu o lună de zile cel de-al doilea videoclip filmat în acest an în Alba Iulia.

 • Exclusiv: Videoclip filmat pe străzile din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exclusiv: Videoclip filmat pe străzile din Alba Iulia

  Patru instrumentişti din Alba Iulia: Dan Tudor, Hans Knall, Ferdinand Borca şi Johann Hentz reuniţi sub denumirea „Proiect Tudor“ au filmat aseară mai multe cadre pe străzile din Alba Iulia, care vor fi folosite pentru realizarea unui videoclip.

 • Comedia erorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comedia erorilor

  Producţia Teatrului Naţional din Bucureşti, „Comedia norilor“, este un spectacol cu o miză prea mică pentru o scenă atât de mare. Dintr-un singur foc, 1.000 de spectatori pot pleca dezamăgiţi, pentru că propunerea lui Dan Tudor zgârie umorul doar la supra-faţă, încercând să-i facă pe oameni să râdă doar la ce se vede, şi nu la ce se ascunde dedesubt.

Modifică Setările