Stiri despre cursuri de calificare

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cursuri de calificare autorizate, organizate de Direcţia pentru Agricultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri de calificare autorizate, organizate de Direcţia pentru Agricultură

  Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Călăraşi organizează cursuri de calificare autorizate, în meseria de apicultor, legumicultor, agricultor, lucrător în creşterea animalelor, tractorist, combainier agricol, pescar în ape interioare şi de coastă, pomicultor.

 • Cursuri de antreprenoriat pentru persoanele inactive, pe bani europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri de antreprenoriat pentru persoanele inactive, pe bani europeni

  Începând din 3, respectiv 8 decembrie, persoanele inactive şi cele care îşi desfăşoară activitatea în agricultura de subzistenţă, domiciliate în Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa sau Prahova, pot lua parte la cursuri de antreprenoriat şi pot beneficia de consiliere profesională în cadrul unui proiect finanţat din bani europeni.

 • AJOFM Dâmboviţa, noi cursuri de calificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AJOFM Dâmboviţa, noi cursuri de calificare

  genţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, prin Centrul de Formare Profesională, organizează, în această lună, nouă cursuri de calificare în centrele din judeţ. Cei interesaţi se pot califica în meserii ca măcelar, manichiură - pedichiură, lucrător în structuri pentru construcţii, secretar-operator şi baby-sitter, la Târgovişte, lucrător în comerţ la Târgovişte şi Moreni, dar şi confecţioner industrial la Târgovişte şi Titu.

 • Noi cursuri de calificare a deţinuţilor din Penitenciarul Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi cursuri de calificare a deţinuţilor din Penitenciarul Slobozia

  Penitenciarul Slobozia va începe un nou curs de calificare în meseria de „Zugrav, tapetar, ipsosar”având ca beneficiari un număr de 12 persoane private de libertate, clasificate în regimul închis. Cursul se derulează în cadrul activităţilor proiectului „Formare, Consiliere, Ocupare – Model interregional de reintegrare a persoanelor private de libertate”.

 • Maria Grapini: De anul viitor, 80% dintre
cursanţii POSDRU trebuie angajaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maria Grapini: De anul viitor, 80% dintre cursanţii POSDRU trebuie angajaţi

  De anul viitor, firmele care vor să obţină finanţare europeană pentru proiectele derulate prin POSDRU vor fi nevoite să garanteze că cel puţin 80% dintre absolvenţii cursurilor îşi vor găsi locuri de muncă. Aşa a declarat ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Turism, Maria Grapini.

 • AJOFM Ialomiţa oferă şi în 2013 cursuri gratuite pentru şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AJOFM Ialomiţa oferă şi în 2013 cursuri gratuite pentru şomeri

  Cursurile de calificare sunt destinate şomerilor înscrişi în bazele de date ale AJOFM Ialomiţa şi oferă acestora posibilitatea de a obţine, în mod gratuit, o calificare profesională, menită să-i ajute în găsirea cât mai rapidă a unui loc de muncă.

 • Femeia de la ţară, din gospodărie la meserie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia de la ţară, din gospodărie la meserie

  Aproape 800 de femei din mediul rural au participat la cursuri de calificare gratuite în cadrul unui proiect european, începând cu anul 2010 până acum. Alte 900 au primit consiliere profesională. O sută dintre beneficiarele acestui proiect au reuşit să se angajeze, iar câteva şi-au făcut propria afacere.

 • Femeile de la sate sunt ajutate să îşi găsească de lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile de la sate sunt ajutate să îşi găsească de lucru

  Printr-un proiect finanţat din Fondul Social European, mai multe femei din mediul rural au fost calificate în meserii precum lucrător în comerţ, patiser, manichiurist/pedichiurist, lucrător la fabricarea conservelor din legume şi fructe.

 • Şase cursuri de calificare pentru şomerii din Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase cursuri de calificare pentru şomerii din Neamţ

  Agenţia judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă va asigura pregătirea și recalificarea a 149 de persoane. Vezi aici care sunt specializările pentru care vor fi organizate luna viitoare cursurile de calificare.

 • Vrei să-ţi schimbi jobul? Vezi aici cum poţi face acest lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să-ţi schimbi jobul? Vezi aici cum poţi face acest lucru

  Ieşenii care vor să-şi schimbe specializarea pot opta luna viitoare pentru unul dintre cele 17 cursuri de calificare şi reconversie profesională deschise luna viitoare de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

 • Deținuții din Penitenciarul Slobozia vor urma cursuri de calificare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deținuții din Penitenciarul Slobozia vor urma cursuri de calificare

  Cursurile se vor desfășura pe o perioadă de doi ani și vor fi organizate în 9 serii a câte 14 cursanți. Conducerea penitenciarului speră că, în acest fel, persoanele private de libertate se vor reintegra cu mai multă ușurință în societate, în momentul în care își vor termina de ispășit pedeapsa.

 • Diplomă de agricultor la Iaşi: 4.600 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diplomă de agricultor la Iaşi: 4.600 de euro

  Aproximativ 200 de şomeri cu studii superioare vor fi sprijiniţi să se recalifice şi apoi să se angajeze în cadrul unui proiect cu bani europeni. Aceştia vor fi consiliaţi, printre altele, pentru a deveni specialişti în agricultură.

 • Cinci cursuri de calificare pentru şomeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci cursuri de calificare pentru şomeri

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj organizează în lunile august şi septembrie cinci cursuri de formare profesională pentru şomeri.

 • Târgu-Jiu: Cursuri de calificare pentru 160 de gorjeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Cursuri de calificare pentru 160 de gorjeni

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă  (AJOFM) organizează în această lună cursuri de calificare-recalificare pentru şomerii indemnizaţi, cei neindemnizaţi dar şi pentru gorjenii care doresc să se califice într-o anumită meserie.

 • Caravana „Învaţă pentru Tine!“ a revenit la Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caravana „Învaţă pentru Tine!“ a revenit la Slobozia

  Este al doilea an în care caravana care le prezintă celor interesaţi oferta de cursuri de calificare profesională ajunge în oraşTrecătorii s-au oprit şi s-au interesat despre domeniile de activitate în care se desfăşoară cursurile.

 • Piaţa muncii cere constructori, ieşenii vor să fie manageri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa muncii cere constructori, ieşenii vor să fie manageri

  Pe timp de criză ieşenii vor să lucreze ca manageri de proiect, inspectori de resurse umane şi contabili. Acestea sunt meseriile în care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi a deschis cele mai multe cursuri anul trecut.

Modifică Setările