Stiri despre cumpatare

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cumpătarea,
secretul unui chef fără dureri de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cumpătarea, secretul unui chef fără dureri de cap

  Băuturile alcoolice nu sunt considerate alimente de către specialişti, deşi conţin calorii şi unele substanţe nutritive importante şi utile pentru organism. Băuturile alcoolice cel mai frecvent consumate în România, mai ales la bucatele de sărbătoare, sunt berea, vinul, ţuica, dar şi whisky-ul şi coniacul. Mulţi dintre medicii nutriţionişti nu recomandă consumul de băuturi alcoolice, dar admit că se acceptă în cantităţi moderate.

 • Cum arată o masă cumpătată de Sărbători. Trucuri pentru a evita excesele culinare în noaptea dintre ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată o masă cumpătată de Sărbători. Trucuri pentru a evita excesele culinare în noaptea dintre ani

  Masa de Sărbători trebuie să fie bogată. Este o regulă pentru întreg poporul român ca de Anul Nou să se răsfeţe cu bunătăţi diverse, bogate în calorii. Nutiţioniştii recomandă ca de fiecare dată cumpătare, dar oferă şi câteva trucuri pentru a evita excesele culinare. De aceea, ar trebui ca mâncărurile grase să fie combinate cu unele uşoare.

 • Dieta călugărilor de pe Muntele Athos, regimul care
face minuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta călugărilor de pe Muntele Athos, regimul care face minuni

  Călugării duc o viaţă cumpătată şi din punct de vedere alimentar, nici vorbă de mâncăruri procesate, mesele sunt luate în linişte, acesta fiind motivul pentru care feţele bisericeşti de pe Muntele Athos au o speranţă de viaţă mai lungă cu zece ani decât grecul obişnuit. Acest stil de viaţă face obiectul unei cărţi care te învaţă mai degrabă cum să trăieşti, nu doar cum să slăbeşti.

 • Sărbătoare: Faţă de anul trecut, brăilenii au fost mai cumpătaţi de 1 Mai!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătoare: Faţă de anul trecut, brăilenii au fost mai cumpătaţi de 1 Mai!

  Contrar previziunilor, ziua de sâmbătă, 1 mai 2010, nu a fost una extrem de agitată pentru angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila (SAJ). Pe 1 mai, au fost înregistrate circa 80 de solicitări la Ambulanţă, iar în noaptea de 1 spre 2 mai 2010, alte 50 solicitări, mai puţine chiar decât într-o zi obişnuită de muncă, precizează surse SAJ.

 • Cumpătarea, regula numărul unu la masa de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cumpătarea, regula numărul unu la masa de Paşte

  Pe cât sunt de gustoase stufatul de miel, drobul şi pasca, pe atât sunt de indigeste. Ele pot declanşa dureroase crize biliare şi pancreatite. La masa de Paşte, mestecaţi pe îndelete şi faceţi pauze de cel puţin o jumătate de oră între felurile de mâncare, pentru a evita eventualele suferinţe.

Modifică Setările