Stiri despre cotidian

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Demisii în bloc la prestigiosul cotidian rus Kommersant, la presiunile proprietarului publicaţiei, oligarhul Alişer Usmanov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demisii în bloc la prestigiosul cotidian rus Kommersant, la presiunile proprietarului publicaţiei, oligarhul Alişer Usmanov

  Jurnalişti proeminenţi de la principalul cotidian de afaceri rusesc, Kommersant, spun că au fost siliţi să-şi dea demisiile din cauza unui articol care prezicea demisia preşedintei camerei superioare a parlamentului rus. Maxim Ivanov şi Ivan Safronov, de la secţia politică, au scris luni pe Facebook că au fost nevoiţi să plece pentru că proprietarul publicaţiei, miliardarul Alişer Usmanov, a fost nemulţumit de articolul apărut luna trecută.

 • Oligarhii din Fidesz, în spatele suspendării celui mai mare cotidian din Ungaria?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oligarhii din Fidesz, în spatele suspendării celui mai mare cotidian din Ungaria?

  Vestea încetării apariţiei de pe o zi pe alta a cotidianului de stânga Népszabadság, ziar cu cel mai mare tiraj din Ungaria, i-a şocat nu numai pe angajaţii redacţiei a căror activitate a încetat imediat, ci şi opinia publică internă şi internaţională. Opoziţia din Ungaria, o parte a societăţii civile şi cititorii cotidianului presupun că este o manevră cu implicarea indirectă a Guvernului Fidesz şi a premierului Viktor Orban.

 • FOTO „România prin ochii românilor”, o campanie marca „The Guardian”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „România prin ochii românilor”, o campanie marca „The Guardian”

  Pentru că discuţiile privind „invazia românilor” i-a plictisit până şi pe englezi, cotidianul britanic „The Guardian” a vrut să arate o altă faţă a românilor şi a României. Aşa că i-a rugat pe aceştia să-şi prezinte punctul lor de vedere asupra ţării lor, prin fotografii. „Fotografiile au fost diverse şi intrigante”, a conchis cotidianul.

 • Sediul „The Washington Post” a fost vândut pentru 159 de milioane de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sediul „The Washington Post” a fost vândut pentru 159 de milioane de dolari

  Reprezentanţii cotidianului american „The Washington Post” au anunţat miercuri că sediul ziarului va fi vândut unei agenţii imobiliare pentru 159 de milioane de dolari. Tranzacţia a va fi urmată şi schimbarea numelui trustului, Washington Post Co., devenind Graham Hodings Co., după ce compania a fost cumpărată de Jeff P. Bezoz, fondatorul retailerului Amazon.

 • Presa cotidiană. Începuturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa cotidiană. Începuturile

  Pe când ziarul costa mai puţin decât o pâine şi hrănea sute de mii de cumpărători, pe când era răsfoit şi nu naviga nimeni cu mouse-ul, am poposit şi eu în presă, la „Tineretul liber“, primul cotidian tipărit în libertate („Libertatea“ furase startul pe 22 decembrie, fiindcă ajunsese mai repede pe tarabe de la Palatul Universul decât „Tineretul“ de la Casa Presei) şi, ulterior, primul mare defunct al presei româneşti.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Adevărul" scrie istorie de 124 de ani

  Confiscări, incendieri, arestări și redenumiri. În 124 de ani de existență, ziarul "Adevărul" a trecut prin multe, însă n-a încetat niciodată să fie garantul democrației.

 • „Adevărul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul" a făcut revoluţie în presa din Republica Moldova

  De un an, ziarul „Adevărul" dă „ora exactă" în stânga Prutului, oferindu-vă reportaje spumoase, investigații de calitate, interviuri tari, analize pertinente și răspunsuri la cele mai actuale întrebări. Publicaţia a adus o gură de aer proaspăt în presa de la noi. Full color, cu o ţinută grafică excelentă, texte concise şi structurate clar, mult mai dinamic faţă de ziarele cu care era obişnuit cititorul.

 • Pagina cititorului: „Un cotidian serios şi bine realizat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pagina cititorului: „Un cotidian serios şi bine realizat“

  Ayla Dogan are 27 de ani şi este administratorul a două firme din Reşiţa. Tânăra se numără printre abonaţii fideli ai ziarului „Adevărul" şi spune că a ales în urmă cu câteva luni acest produs pentru că este unul complet.

 • Pagina cititorului: „Un cotidian serios şi echilibrat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pagina cititorului: „Un cotidian serios şi echilibrat“

  Craioveanul Constantin Năsturică, pensionar, este abonat de trei ani la „Adevărul". Bărbatul de 65 de ani spune că îndrăgeşte ziarul pentru că are articole proaspete, verificate şi de calitate.

 • RELANSARE: pitesti.adevarul.ro are o nouă faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RELANSARE: pitesti.adevarul.ro are o nouă faţă

  De ieri, paginile locale de web ale adevarul.ro au devenit mai dinamice şi mai uşor de accesat. Cititorii pot găsi mai multe informaţii utile, un conţinut bogat de ştiri şi mai multe galerii foto şi video.

 • “Adevărul de Seară” a împlinit un an la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Adevărul de Seară” a împlinit un an la Focşani

  Pe 23 octombrie 2009, primul număr al cotidianului "Adevărul de Seară" - ediţia de Focşani ajungea în mâinile locuitorilor din oraşul de pe Milcov, fiind ziarul cu cel mai mare tiraj local. Conform certificării BRAT, la Focşani sunt difuzate zilnic, în medie, 5.484 exemplare (pe locul 2 este „Monitorul de Vrancea" - 4.099 bucăţi).

 • „Ne bucurăm de apariţia unui nou ziar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ne bucurăm de apariţia unui nou ziar“

  Primul număr al cotidianului „Adevărul de Seară“ de Vaslui a fost întâmpinat cu entuziasm de mii de cititori. Cele 6.000 de exemplare distribuite ieri după-amiază s-au epuizat în doar câteva minute de la apariţia pe piaţă.

 • „Adevărul de Seară“, numărul 1 în Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul de Seară“, numărul 1 în Iaşi

  Cotidianul „Adevărul de Seară“ se situează pe prima poziţie în topul ziarelor locale din Iaşi. Informaţia este certificată de statisticile realizate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Ultimul clasament întocmit de BRAT este valabil pentru perioada ianuarie-iunie 2009.

 • Mai mor două ziare: „Ziua“ şi „Gardianul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai mor două ziare: „Ziua“ şi „Gardianul“

  Cotidianul „Gardianul“ nu mai apare pe tarabă de astăzi, iar „Ziua“ de mâine. Amândouă vor păstra variantele electronice. Cele două cotidiene mai pot fi citite în variantă on-line în perioada în care variantele tipărite vor fi suspendate pe termen nedeterminat.

Modifică Setările