coriandru - ultimele știri
Ministerul Agriculturii a iniţiat un proiect prion care prevede subvenţii considerabile pentru culturile de cimbru, busuioc, fenicul, muştar şi coriandru.
Insectele, de la furnici şi albine până la purici şi ţânţari, pot fi alungate din casă sau din curte şi fără să folosiţi substanţe chimice, toxice. Sunt trucuri ieftine şi la îndemâna tuturor, care nu necesită efort sau cheltuială mare.
O reţetă exotică şi gustoasă, pieptul de pui cu nucă de cocos este un preparat uşor de realizat şi cu care vă veţi impresiona invitaţii....
Majoritate produselor alimentare conţin o mulţime de substanţe toxice. Acestea atacă în mod direct funcţiile celulelor, storcându-te de energie. Ceaiurile din plante te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti sistemul imunitar şi sistemul digestiv. Iată care ...
Cârnaţii sunt vedeta mezelurilor făcute acasă în această perioadă, iar bucătarii spun că reţelele pentru pregătirea lor sunt nenumărate....
Din cauza faptului că includerea legumelor în îngrijirea pielii nu este promovată, femeile cred că fructele sunt cele mai eficiente pentru menţinerea frumuseţii tegumentului. Din acest motiv, de cele mai multe ori, nu ştim cum trebuie să le folosim c...
Cui nu-i plac cartofii, mai ales dacă sunt gătiţi într-o combinaţie delicioasă de ierburi aromatice? Noi te sfătuim să încerci această reţetă de cartofi Bombay, o mâncare tradiţională indiană. E o reţetă simplă şi rapidă....
Funcţia principal a rinichilor este de a se asigura că organismul este curăţat de toxinele în exces. De obicei, toxinele sunt dizolvate, dar, uneori, ele formează cristale mici, care se pot strânge în grupuri, devenind pietre. Pentru dizolvarea calcu...
Bucătăria balcanică este bogată în produse din carne, care au în conţinutul lor numeroase condimente. Unul dintre produsele din această categorie, cu care grecii şi ciprioţii se mândresc, este cârnatul cu vin roşu şi coriandru, Kypriaka Loukaniko, o ...
Uleiurile pe care le conţine coriandrul sunt ingredientele care fac din această plantă una benefică pentru tratarea multor afecţiuni digestive şi pentru îmbunătăţirea funcţionării stomacului, ficatului şi pancreasului....
Mesele copioase, consumul de alimente picante, tocături şi grăsimi în exces, dulciurile concentrate, băuturile acidulate sunt factori care pot da arsuri la stomac. Acestea se manifestă sub forma unor senzaţii neplăcute pe tractul digestiv, eructaţii ...
Pasiunile pot duce de multe ori la afaceri înfloritoare. Tot ce trebuie este să inovezi un pic. „Adevărul“ vă prezintă afaceri cu plante aromatice la ghiveci.
Există condimente care, folosite la gătitul de zi cu zi, ne ajută să ne întărim sistemul imunitar şi să trăim o viaţă lungă şi sănătoasă. Usturoiul, rozmarinul sau ghimbirul sunt doar câteva dintre secretele longevităţii.
Dacă, în anumite situaţii, nu eşti sigur că apa pe care o ai la îndemână este potabilă, foloseşte puţin coriandru pentru a elimina din ea metalele grele, recomandă oamenii de ştiinţă americani şi mexicani....