coacere - ultimele știri
Gătitul cu folie de aluminiu este rapid și convenabil și face curățarea mai simplă, dar întrebarea pe care multe godpodoine și-o pun este dacă există riscuri pentru sănătate.
Uniunea „Salvaţi Ţăranul Român“ cere Ministerului Agriculturii să prelungească perioada de recoltare în programul „Tomata“ până la 15 iulie, pentru că vremea rece din acest an a dat peste cap planurile micilor fermieri.
Cercetătorii români de la Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) au ajutat, în ultimii cinci ani, 25 de IMM-uri din industria alimentară să dezvolte produse noi sau să le îmbunătăţească pe cele existente, cu ...
Cum ne aflăm în perioada de carantină totală şi mulţi s-au plâns că nu mai găsesc o serie de ingrediente, precum drojdia, vă propunem o reţetă de pâine fără drojdie.
În perioada 12-15 iulie 2018, în cadrul celei de-a XI-a ediţii a Festivalului Internaţional al Dunării din Ulm/Neu-Ulm, Germania, se desfăşoară proiectul „Gusturile Dunării. Pâinea ne uneşte”....
Oarecum, ciocolata este ca pizza! Chiar şi atunci când e rea, e bună. Dacă ai folosit bucăţi de ciocolată în prăjituri şi ai sperat să ai cele mai bune rezultate, greşeşti!I
Ai descoperit că ai rămas fără lapte în frigider? Aceste alternative la lapte vor înlocui cu succes acest ingredient în reţetele tale preferate, mai ales dacă este vorba de alimente care necesită coacere.
Specialiştii spun că nu ai nevoie de ouă pentru a coace cele mai bune prăjituri sau mâncăruri. Foloseşte aceste alimente care vor înlocui perfect ouăle.
Varietatea de alimente de care dispui astăzi la orice pas poate fi un plus sau un minus când vine vorba de sănătatea ta. Modul de gătire al alimentelor a stârnit întotdeauna controverse. Dar care variantă este mai sănătoasă şi complexă din punct de v...
Afinele reduc nivelul colesterolului, stimulează regenerarea celulelor cerebrale şi îmbunătăţesc memoria. Un motiv numai bun să le adaugi în această prăjitură fără coacere.
Strudelul-plăcintă cu bostan sau dovleac poate fi gătit oricând, dar savoarea acestuia este deosebită toamna, atunci când este sezonul dovlecilor. Gustul desertului este unul deosebit, dovleacul fiind uşor dulceag....
Ţi-am pregătit o reţetă simplă şi rapidă pentru ca tu să obţii un desert fără coacere pe care să-l serveşti la ocaziile speciale. Acest parfait cu căpşuni şi afine nu necesită coacere, iar avantajul este că poţi profita de fructele de sezon.
Tradiţia românească spune că cea mai bună pâine din lume este cea făcută la ţest. George Dumitru, un tânăr student la Politehnică, în vârstă de 23 de ani, duce mai departe o tradiţie veche de sute de ani, confecţionând ţesturi. Tânărul a ajuns să fac...
Dacă vi se întâmplă des să cumpăraţi mâncare doar pentru ca apoi să o aruncaţi din cauză că nu aţi apucat să o consumaţi, o reorganizare a frigiderului vă poate ajuta să faceţi economii....