Stiri despre cinism

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dezbateri politice aprinse pe un grup intern de judecători. Ce subiecte au discutat şi ce nemulţumiri au magistraţii faţă de fostul ministru al Justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbateri politice aprinse pe un grup intern de judecători. Ce subiecte au discutat şi ce nemulţumiri au magistraţii faţă de fostul ministru al Justiţiei

  Numeroşi judecători au comentat pe un grup intern de Facebook evenimentele politice şi şi-au exprimat nemulţumirile, în special faţă de fostul ministru Cătălin Predoiu, dar şi aşteptările faţă de un diferiţi politicieni. Prezentarea opiniilor publice pe tema politici sunt în contradicţie cu atitudinea pe care ar trebui să o aibă un magistrat, mai ales că acestuia i se cere să fie imparţial în deciziile luate.

 • Simfonia jumulirii românilor. Cine plăteşte ulcelele sparte de coronavirus?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simfonia jumulirii românilor. Cine plăteşte ulcelele sparte de coronavirus?

  Asistăm în aceste zile la o lecţie dură despre laşitate, lăcomie, cinism şi nesimţire. În vreme ce deja se fac averi frumuşele din „traficul cu panică”, unii calculează cum ar putea să arunce eventuala pagubă în spinarea marii mase de contribuabili, după un model neo-feudal absurd.

 • Cinismul
criminalilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinismul criminalilor

  Dincolo de dorinţa legitimă de dreptate, crimele comunismului sunt doar parţial judecabile, numai la scară mică. Nici Rusia, pentru regimul trecut, şi nici China, pentru cel trecut şi actual, nu pot fi condamnate. De nimeni.

 • Culmea cinismului în politica românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culmea cinismului în politica românească

  Este interesant să vezi cum evoluează unii oameni politici. Prin anii '90, Liviu Dragnea gestiona cârciumi prin Teleorman, acumula capital privat şi îşi muta interesul spre politica locală - Prefectura, Consiliul Judeţean.

 • Cinism administrativ la Galaţi: impozit uriaş pentru pensionarii dintr-un bloc cu „faţada nevăruită şi tâmplăria veche“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinism administrativ la Galaţi: impozit uriaş pentru pensionarii dintr-un bloc cu „faţada nevăruită şi tâmplăria veche“

  Locatarii dintr-un bloc de pensionari din Galaţi (clădire care arată ca marea majoritate a blocurilor din oraş) vor plăti, conform deciziei Consiliului Local, impozite majorate cu 500% pentru că „imobilul este inestetic”. În acelaşi timp, proprietarii ruinelor industriale care sluţesc şi otrăvesc oraşul de ani de zile nu sunt sancţionaţi în niciun fel.

 • Ponta: Sunt politicieni cinici care folosesc diferenţele de religie în scopuri meschine. România trebuie să rămână tolerantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: Sunt politicieni cinici care folosesc diferenţele de religie în scopuri meschine. România trebuie să rămână tolerantă

  Deputatul PSD Victor Ponta a scris sâmbătă, pe Facebook, cu ocazia începutului Ramadanului, că există politicieni „populişti şi cinici” care încearcă să folosească diferenţele de religie în „scopurile lor meschine”, dar el este convins că România „poate şi trebuie” să rămână o ţară tolerantă, în care fiecare cetăţean să îşi practice credinţa.

 • Seducţia, luciditatea şi cinismul în geopolitică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seducţia, luciditatea şi cinismul în geopolitică

  „Nu există român care să nu aibă cele mai bune idei pentru absolut orice problemă frământă omenirea”. Fraza aceasta este scrisă în anii 1920, deschizând un capitol dintr-unul din cele mai bune cursuri de Drept administrativ al României.

 • Atenţie la Liviu Dragnea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la Liviu Dragnea!

  Cred, sunt aproape convins că Liviu Dragnea ne va face nişte surprize de proporţii, începând chiar cu viitorul apropiat. Le va face PSD-iştilor lui, în primul rând, şi îi va pune în încurcătură mare pe duşmanii lui politici, care nu vor şti niciodată precis cum ar fi mai bine să discute sau să se lupte cu el.

 • Şi domnul Manolescu se face de râs?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi domnul Manolescu se face de râs?

  După ce dl. Radu Beligan ne-a făcut să-l admirăm zilele trecute în rolul prost de susţinător al prim-ministrului nostru, iată acum cum un alt personaj cultural de prim-plan, dl. Nicolae Manolescu, nu se sfieşte (cuvântul cred că nu i se potriveşte, domnia sa nu are…sfieli) să justifice o mică găinărie politică. E mică faţă de „măreţia“ dlui Beligan.

 • Agresivitatea,
cauză a producerii accidentelor vasculare cerebrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agresivitatea, cauză a producerii accidentelor vasculare cerebrale

  Agresivitatea şi cinismul îndreptat faţă de persoanele din jurul nostru pot duce la o dublare a riscului de producere a accidentelor vasculare în cazul persoanelor de vârsta a doua şi a treia, potrivit unui studiu, publicat joi, de revista „Stroke American Heart Association”.

 • Cinismul, o doctrină socială la modă astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinismul, o doctrină socială la modă astăzi

  La începuturi, era o ipoteză filozofică. Astăzi, pare o doctrină socială. Îl găsim peste tot: la televizor, la medic, la locul de muncă, în discuţiile de zi cu zi. Cum a ajuns însă o idee care, cândva, apărea doar în tratate şi aforisme, o constantă a societăţii moderne şi un stil de viaţă?

 • STUDIU Cinismul poate declanşa demenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  STUDIU Cinismul poate declanşa demenţa

  Neîncrederea în oameni te poate supune unui risc mai mare de a face demenţă, potrivit unui nou studiu care a analizat impactul cinismului asupra sănătăţii cognitive.

 • Ponta, raţional intr-un val de iraţionalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta, raţional intr-un val de iraţionalitate

  De mult nu am mai văzut la presa din România o unanimitate atât de isterică în a călca în picioare tot ce înseamnă instituţiile statului, aşa cum am văzut în aceste zile, după tragicul eveniment din munţii Apuseni. Oameni despre care altă dată s-a vorbit de bine şi de foarte bine au ajuns să fie puşi la zid pentru greşeli care nici măcar nu le aparţin.

 • Cinismul d-lui Funeriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinismul d-lui Funeriu

  Fostul ministru al Educaţiei nu ezită să demaşte cu o sinceritate vitriolantă făţărnicia care guvernează viaţa politică.

 • Mea culpa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mea culpa!

  Ce credeţi că vom alege între MIG-ul prăbuşit în brazdă şi anunţul că bugetarilor li s-ar putea mări salariile abia tăiate?

 • Tinerii din ziua de azi, nemiloşi cu bătrânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii din ziua de azi, nemiloşi cu bătrânii

  Studenţii vor ca bătrânii să elibereze locurile de pe piaţa muncii şi să trăiască din ce-au agonisit o viaţă, nu din pensii plătite de stat. Studiul a fost realizat printre studenţii bucureşteni şi şi-a propus să afle cum îi percep aceştia pe vârstnici.

Modifică Setările