Stiri despre chisturi ovariene

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Chisturile ovariene: când trebuie să ne îngrijorăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chisturile ovariene: când trebuie să ne îngrijorăm

  Chisturile ovariene se numără printre afecţiunile des diagnosticate în rândul femeilor. Nu doar că este indicat ca ele să fie depistate din timp, ci trebuie ţinute sub control pentru a trata posibilele complicaţii.

 • Beneficiile
extractului de mlădiţe de zmeur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile extractului de mlădiţe de zmeur

  Beneficiile extractului de mlădiţe de zmeur. Folosirea mlădiţelor tinere de zmeur în tratamentele naturiste poartă denumirea de gemoterapie, o ramură a medicinei care se bazează pe virtuţile terapeutice ale substanţelor conţinute asupra sănătăţii femeii.

 • Chisturi ovariene: cauze, simptome, tratament convenţional şi terapii naturiste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chisturi ovariene: cauze, simptome, tratament convenţional şi terapii naturiste

  În contexul sarcinilor apărute la vârste din ce în ce mai înaintate şi a fumatului, care nu mai este demult un viciu al bărbaţilor, femeile sunt afectate de prezenţa chisturilor ovariene, mici săculeţi plini cu lichid, care se formează pe şi în ovare şi care pot fi maligni ori benigni.

 • Cât de sigur e steriletul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de sigur e steriletul?

  Steriletul este un dispozitiv în forma literei T care este introdus în uter doar de către medicul ginecolog şi care are rolul de a împiedica apariţia unei sarcini. Dar cât de sigur este steriletul?

 • Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste pentru chisturi ovariene

  Pentru multe femei, chisturile ovariene sunt rezultatul unui dezechilibru hormonal. Chisturile reprezintă un produs natural al ovulaţiei lunare şi fiecare femeie are potenţialul să le dezvolte.

 • Infertilitatea şi chisturile ovariene – între mit şi adevăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infertilitatea şi chisturile ovariene – între mit şi adevăr

  Întâlnite la aproximativ 5% dintre femei, chisturile ovariene reprezintă o problemă îngrijorătoare. Atunci când primesc diagnosticul, multe femei sunt bulversate din cauza temerilor frecvente asociate acestora: intervenţia chirurgicală sau riscul apariţiei tumorilor cancerigene.

 • Remedii naturale pentru chisturile ovariene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru chisturile ovariene

  Aceste remedii au rolul de a micşora chisturile ovariene şi de a corecta dezechilibrele hormonale din orgasnim, care provoacă această problemă de sănătate. Iată care sunt remedeiile naturale!

 • Tot ce trebuie să ştii despre chisturile ovariene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce trebuie să ştii despre chisturile ovariene

  Chisturile ovariene se întâlnesc tot mai des în rândul femeilor, indiferent de vârstă. Netratate corespunzător, acestea pot da complicaţii grave, ducând în unele cazuri chiar şi la infertilitate.

 • Depistează la timp chisturile ovariene!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Depistează la timp chisturile ovariene!

  Cea mai frecventă afecţiune a femeilor aflate în perioada fertilă, sindromul de ovar polichistic, cere tratament adecvat, îngrijire şi control medical periodic. Află de ce!

 • Operaţii cu „deranj“ minim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţii cu „deranj“ minim

  Colecistita, apendicita, ulcerul perforat, chisturile ovariene şi herniile ombilicale sunt patologii ce pot fi soluţionate chirurgical minim invaziv, prin incizii de circa un centimetru. Spre deosebire de chirurgia clasică, laparoscopia permite scurtarea perioadei de spitalizare şi reluarea activităţilor zilnice în maximum 48 de ore.

 • Leacuri care «topesc» chisturile ovariene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri care «topesc» chisturile ovariene

  În aproximativ 90 la sută din cazuri, chisturile ovariene nu sunt cancerigene, arată studiile. Dacă şi tu ai o astfel de problemă, este bine să ştii cum te pot ajuta remediile din plante.

Modifică Setările