Stiri despre charles aznavour

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A murit muzicianul Charles Aznavour
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit muzicianul Charles Aznavour

  Celebrul interpret şi compozitor francez de origine armeană Charles Aznavour a murit la vârsta de 94 de ani, a anunţat reprezentantul artistului, potrivit BBC.

 • Feli l-a cucerit pe Charles Aznavour cu vocea sa VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feli l-a cucerit pe Charles Aznavour cu vocea sa VIDEO

  Feli, fostă concurentă la „Vocea României“, a lansat la finalul săptămânii trecute un cover după piesa „La Bohemia“, a lui Charles Aznavour, apărută în 1965. Legendarul artist francez s-a arătat încântat de interpretarea româncei, promovând-o pe pagina personală de Facebook.

 • Concertele lunii februarie în Bucureşti: Charles Aznavour, Ana Moura şi Viţa de Vie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concertele lunii februarie în Bucureşti: Charles Aznavour, Ana Moura şi Viţa de Vie

  Cântăreţul francez Charles Aznavour va concerta, pe 20 februarie, la complexul Romexpo din Bucureşti, interpreta de muzică fado Ana Moura va reveni în România pentru un concert, la Sala Palatului, pe 27 februarie, iar trupa Viţa de Vie va sărbători 20 de ani, pe 20 februarie, la Arenele Romane, arată Mediafax.

 • Marsilia, cel mai armean oraş din Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marsilia, cel mai armean oraş din Franţa

  În ultima vreme în Franţa s-a vorbit şi s-a scris cu multă intensitate despre memoria primului genocid din secolul XX. În această ţară trăieşte cea mai mare comunitate de armeni din Europa, 350.000 de persoane, copii şi nepoţi ai supravieţuitorilor cumplitului genocid. După un secol de tăcere, vocea diasporei armene este tot mai puternică şi strigă: „Vrem recunoaşterea genocidului!” Rănile trecutului nu s-au închis niciodată...

 • VIDEO Artişti care „mor“ pe
scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Artişti care „mor“ pe scenă

  Cu riscul de a cădea în penibil şi în ciuda vârstei înaintate, marii artişti detestă ideea retragerii. Să fie o luptă la nivel social şi moral, virtutea inerţiei sau o nevoie materială?

 • VIDEO Charles Aznavour sărbătoreşte 90 de ani pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Charles Aznavour sărbătoreşte 90 de ani pe scenă

  Charles Aznavour, neobosit şi alergic la orice formă de nostalgie, va sărbători împlinirea vârstei de 90 de ani joi, pe o scenă berlineză, şi spune că preferă să se gândească la următoarele sale concerte, cărţi şi cântece, la care lucrează „în fiecare zi“.

 • Petiţie a
celebrităţilor din Franţa împotriva unui proiect de lege privind problematica
prostituţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petiţie a celebrităţilor din Franţa împotriva unui proiect de lege privind problematica prostituţiei

  Zeci de personalităţi ale vieţii mondene din Franţa, printre care artistul Charles Aznavour şi actriţa Catherine Deneuve, au semnat o petiţie publicată sâmbătă în media din Hexagon în care aceştia se declară împotriva proiectului de lege care incriminează persoanele care apelează la serviciile de oferite de persoanele care practică prostituţia.