Stiri despre cearcane

  36 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Motive să mănânci mai des supă de castraveţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive să mănânci mai des supă de castraveţi

  O porţie de supă de castraveţi are rol detoxifiant. Indiferent că vrei să slăbeşti, să te menţii în formă sau doar să faci o cură de vitaminizare, această supă este alegerea ideală.

 • Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile

  Coşurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viaţă pe care-l avem, însă şi de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume şi fructe, să bem apă şi sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.

 • Motive excelente să bei suc de castraveţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive excelente să bei suc de castraveţi

  Organismul tău îţi va mulţumi pentru această băutură sănătoasă şi energizantă în special din trei motive: sucul de castraveţi hidratează, ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la pierderea în greutate.

 • Cum te ajută cafeaua să scapi de cearcăne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută cafeaua să scapi de cearcăne

  Nopţile pierdute sau poate gena au favorizat apariţia pungilor sub ochi sau a cearcănelor. Acum poţi scăpa de ele cu ajutorul zaţului de la cafeaua de dimineaţă.

 • Cele mai eficiente remedii pentru cearcăne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente remedii pentru cearcăne

  Cearcănele au devenit o problemă pentru tot mai multe femei. Ele încearcă să le ascundă sub machiaj, dar cearcănele sunt mult prea evidente. Pentru a-ţi veni în ajutor, iată câteva remedii naturale care te ajută să scapi de cearcăne şi ochi umflaţi!

 • Cele mai eficiente două secrete anti-îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente două secrete anti-îmbătrânire

  Una dintre cele mai frecvente măsuri luate atunci când vine vorba de încetinirea îmbătrânirii pielii este utilizarea protecţiei solare. Cu toate acestea, specialiştii sunt de părere că există factori mai importanţi care pot influenţa acest proces.

 • Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi

  Datorită proprietăţilor, vitaminelor şi mineralelor, castravetele este una dintre legumele folosite în prepararea multor produse destinate îngrijirii pielii. Pe lângă cremele pe care le poţi utiliza pe tegument, la fel de eficiente sunt şi remediile naturale.

 • Scapă de cearcăne cu acest ingredient
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de cearcăne cu acest ingredient

  Dintre toate ingredientele din bucătărie pe care le putem include în măştile de îngrijire a pielii, cafeaua oferă cele mai bune rezultate. Cafeaua conţine antioxidanţi şi vitamine esenţiale care lasă pielea sănătoasă, catifelată şi strălucitoare.

 • Lăptişorul de matcă, secretul tinereţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăptişorul de matcă, secretul tinereţii

  Un stimulent natural şi perfect pentru a-ţi întări imunitatea şi a te bucura de o sănătate de fier, lăptişorul de matcă ar trebui să fie principalul tău atu atunci când vrei un ten frumos, fără riduri sau cearcăne.

 • De ce apar cearcănele şi cum putem să scăpăm de ele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar cearcănele şi cum putem să scăpăm de ele

  Numeroase femei se plâng că au cearcăne. Acest fenomen are şi o denumire ştiinţifică: hipercromia periorbitală, iar metoda medicală pentru tratament este blefaroplastia – care este o intervenţie chirurgicală cosmetică concepută pentru cei care doresc să scape de cearcănele de sub ochi. Iată de ce apar pungile sub ochi şi cum pot fi tratate!