Stiri despre berlusconi

  255 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Autenticitatea părului lui Berlusconi este contestată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autenticitatea părului lui Berlusconi este contestată

  Potrivit ziarului ¨La Repubblica¨, părul lui Silvio Berlusconi este foarte rar în realitate. Pe pagina electronică a ziarului au fost publicate fotografii cu premierul făcute pe 23, 25 şi 27 ianuarie.

 • Serena Autieri: ¨Berlusconi e un mare şmecher¨
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serena Autieri: ¨Berlusconi e un mare şmecher¨

  Potrivit unui articol de pe pagina electronică aziarului ¨L'Unione Sarda¨, Serena a declarat că este o femeie de moravuri uşoare şi că îi plac foarte mult bărbaţii. Presa din peninsulă a vehiculat de mai multe ori că actriţa s-a folosit de fizicul ei pentru a obţine roluri în unele filme.

 • Berlusconi este ridiculizat într-un cântec britanic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi este ridiculizat într-un cântec britanic

  Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului ¨La Repubblica¨, cântăreţul britanic David McAlmont a scris o piesă despre deziluzia Veronică i Lario, soţia lui Silvio Berlusconi.

 • Senatul italian face jocul lui „Berlu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senatul italian face jocul lui „Berlu“

  Subterfugiu Camera superioară a Parlamentului din Peninsulă a adoptat un controversat proiect de lege referitor la „procesele scurte", care-l avantajează pe şeful Executivului, Silvio Berlusconi. Opoziţia îl acuză pe Berlusconi că a impus adoptarea legii pentru a scăpa de cele două procese de infracţionalitate economică în care este inculpat.

 • Berlusconi a renunţat la un palat din Veneţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi a renunţat la un palat din Veneţia

  Premierul italian a declarat în cadrul celei de-a 25-a vizite de la L'Aquila, oraşul distrus de cutremurul devastator din luna aprilie a lui 2009, că nu va mai cumpăra Palatul Pisani Moretta din Veneţia.

 • Berlusconi îşi apără spionii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Berlusconi îşi apără spionii

  Premierul italian le-a luat în mod public apărarea unor foşti şefi al serviciilor secrete. „Secretul de stat“ a fost argumentul invocat de şeful cabinetului de la Roma atunci când cei doi agenţi au fost acuzaţi de spionaj ilegal.

 • Iată cum arată Silvio Berlusconi după agresiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată cum arată Silvio Berlusconi după agresiune

  Presa din Peninsulă a făcut publice câteva fotografii în care premierul italian este surprins la o petrecere în timpul perioadei de recuperare din urma agresiunii.

 • Un europarlamentar a propus ca Berlusconi să părăsească Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un europarlamentar a propus ca Berlusconi să părăsească Italia

  Luigi De Magistris, parlamentar al partidului Italia Dei Valori, a scris pe blogul său că o lege interesantă pentru Italia ar fi aceea de a propune ca Berlusconi să părăsească Italia fără consecinţe, scrie agenţia "Adnkronos".

 • Febleţea lui Berlusconi cântă ca Mariah Carey
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Febleţea lui Berlusconi cântă ca Mariah Carey

  Potrivit unui film publicat pe pagina electronică a ziarului ¨Corriere della Sera¨, Noemi Letizia, una dintre presupusele femei ale lui Berlusconi, a decis să înceapă o carieră muzicală. Pe internet se găseşte o înregistrare audio în care Noemi cântă o piesă lansată de Mariah Carey în anul 1994, intitulată ¨All I Want For Christmas Is You¨.

 • Popularitatea lui Berlusconi a crescut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Popularitatea lui Berlusconi a crescut

  Cota de popularitate a premierului italian Silvio Berlusconi a crescut cu 7 procente după agresiunea suferită la 13 decembrie şi în urma căreia a fost spitalizat cu răni faciale - informează cotidianul spaniol ABC.

 • Atacul asupra lui Berlusconi a fost o înscenare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atacul asupra lui Berlusconi a fost o înscenare?

  Agresiunea asupra lui Berlusconi este considerată regizată de către autorul unui filmuleţ postat ieri pe youtube.com. El aduce ca principale argumente lipsa iniţială a sângelui şi comportamentul premierului şi a escortei după atac.

 • Silvio Berlusconi a ieşit din spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvio Berlusconi a ieşit din spital

  Premierul Silvio Berlusconi a fost externat din spitalul ¨San Raffaele¨ din Milano unde a fost tratat, în cursul zilei de astăzi, 17 decembrie, la ora 11.30.

 • Guantanamo Bay, închisă până în vară - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guantanamo Bay, închisă până în vară - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre reluarea discuţiilor la Copenhaga, plecarea soţiei lui Tiger Woods în Suedia sau a patra noapte petrecută de Berlusconi în spital. Printre alte subiecte, Guantanamo Bay va fi închisă până în vară, iar Rasmussen a făcut prima vizită în Rusia în calitate de şef al NATO.

 • Un alt nebun pe lângă Silvio Berlusconi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un alt nebun pe lângă Silvio Berlusconi

  Un bărbat de 26 de ani a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce încerca să ajungă la rezerva de la etajul şapte a Spitalului San Raffaele din Milano, unde, de duminică seara, este internat Silvio Berlusconi (foto).

 • VIDEO Agresorul lui Berlusconi a spus că a făcut-o din ură. Apoi şi-a cerut scuze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Agresorul lui Berlusconi a spus că a făcut-o din ură. Apoi şi-a cerut scuze

  Premierul italian va avea nevoie de cel puţin 25 de zile pentru a se recupera după agresiunea suferită duminică seară. Massimo Tartaglia, 42 de ani, aflat sub tratament psihiatric de mai bine de 10 ani, şi-a explicat gestul brutal mărturisind, ieri, în închisoare, că-l urăşte pe „Il Cavaliere“.

Modifică Setările