Stiri despre avril lavigne

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasă de pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avril Lavigne, celebritatea cea mai periculoasă de pe internet

  Un studiu realizat de compania americană de software pentru securitate cibernetică McAfee a desemnat-o pe cântăreaţa canadiană de pop-rock Avril Lavigne (32 de ani) drept cea mai periculoasă celebritate a anului 2017 din punct de vedere al riscurilor legate de căutarea numelui ei pe internet.

 • Cu ce boli se luptă artiştii: Lil Wayne are epilepsie, iar Selena Gomez face chimioterapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce boli se luptă artiştii: Lil Wayne are epilepsie, iar Selena Gomez face chimioterapie

  Cântăreaţa americană Selena Gomez a recunoscut recent că a făcut chimioterapie, după ce a fost disgnosticată cu boala lupus, motiv pentru care şi-a anulat turneul australian din 2013. Lupta cu boala este însă dusă şi de alţi artişti. Avril Lavigne, Morgan Freeman şi Lil Wayne se numără şi ei printre celebrităţile a căror viaţa ar putea fi pusă în pericol în lipsa tratamentului.

 • VIDEO Canadieni care fac
legea la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Canadieni care fac legea la Hollywood

  Cory Monteith, starul din serialul TV „Glee“ găsit mort într-o cameră de hotel, avea în faţă o carieră de succes, după ce rolul din serial l-a propulsat printre actorii bine cotaţi ai momentului. Cory Montheit este doar unul dintre canadienii care au cunoscut succesul pe „tărâmul făgăduinţei“, în SUA.

 • Avril
Lavigne s-a căsătorit în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avril Lavigne s-a căsătorit în Franţa

  Cântăreaţa de muzică pop-rock în vârstă de 28 de ani şi Chad Kroeger (38 de ani), chitaristul formaţiei canadiene Nickelback, s-au căsătorit la castelul medieval Napoule, situat în apropiere de Cannes.

Modifică Setările