Stiri despre around the world 4k

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Kiev – nedrept, dar adevărat. O experienţă memorabilă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kiev – nedrept, dar adevărat. O experienţă memorabilă!

  La începutul lunii februarie, pe fondul situaţiei neliniştite din Ucraina - deoarece era perioada în care încă se trimiteau trupe în război – am stat câteva zile în cumpănă, gândindu-ne dacă este sau nu o idee bună să vizităm oraşul Kiev, pe care îl aveam pe lista proiectului Around the World 4k.

 • New York-ul în 4K
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  New York-ul în 4K

  Mai bine de două săptămâni din luna noiembrie au fost dedicate filmărilor în New York, oraş mult îndrăgit de mine, pe care îl vizitez cu plăcere de fiecare dată când am ocazia.

 • Sedona si Monument Valley - Filmări Aeriene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sedona si Monument Valley - Filmări Aeriene

  Alături de prietenul meu Mircea Goia (blogger adevarul.ro), locuitor al Phoenix-ului care a fost de altfel şi asistentul / ghidul meu în timpul filmărilor timp de o săptămână, am traversat Arizona in lung si-n lat.

 • VIDEO Around the World 4k: proiectul generaţiei actuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Around the World 4k: proiectul generaţiei actuale

  Poate că întotdeauna v-aţi dorit să vizitaţi locuri din lume de care doar aţi auzit, sau cel mult aţi avut ocazia să le vedeţi în fotografii. Proiectul Around the world 4k îi invită pe toţi iubitorii de frumos într-o călătorie video de neuitat în jurul lumii. Cine porneşte cu noi, departe ajunge! Şansa de a vizita de la distanţa peste 70 de ţări în doar 16 luni este a dumneavoastră.

Modifică Setările