Stiri despre argo

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gangsterism şi narcisism VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gangsterism şi narcisism VIDEO

  FUTILITATE În cel mai recent film al său, „Legea nopţii“, Ben Affleck (regizor, scenarist şi interpret principal) eroizează fără niciun sens violenţa, tipic americană, dovedindu-se complet lipsit de inspiraţie regizorală.

 • Oscar 2015. Filme criticate pentru că au denaturat adevărul istoric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2015. Filme criticate pentru că au denaturat adevărul istoric

  Oscar 2015. Industria cinematografică iubeşte istoria, dar istoria nu iubeşte filmele. Peliculele bazate pe recreerea trecutului au reprezentat un punct de interes încă de pe vremea filmelor mute, interes care nu s-a diminuat nici până în prezent. Dar, nu de fiecare dată, realitatea hollywoodiană corespunde cu adevărul istoric, fapt evidenţiat recent de pelicula „Selma“, nominalizată la Oscar 2015.

 • „Argo“,
atacat de parlamentarii din Noua Zeelandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Argo“, atacat de parlamentarii din Noua Zeelandă

  Pelicula distinsă cu trei premii Oscar şi trei Globuri de Aur a fost criticată pentru că scenariul a deformat realitatea, sugerând că reprezentanţii ambasadei neozeelandeze au refuzat să-i protejeze pe diplomaţii americani în timpul atentatelor din Iran.

 • „Argo“
riscă să ajungă la tribunal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Argo“ riscă să ajungă la tribunal

  Autorităţile din Teheran intenţionează să-i dea în judecată pe producătorii filmului recompensat cu premii Oscar şi BAFTA, pentru că „Argo“ promovează o imagine nerealistă a Iranului.

 • Transformarea lui Ben Affleck: de la
actor la „autor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transformarea lui Ben Affleck: de la actor la „autor“

  Ben Affleck nu a fost nominalizat pentru Cea mai bună regie la Oscarul din acest an, dar filmul său, „Argo“,  a demonstrat că actorul a reuşit să se reinventeze şi să devină unul dintre cei mai buni cineaşti ai generaţiei sale. „Eram pe scena asta cu 15 ani în urmă, eram doar un copil atunci. N-am crezut că voi mai ajunge vreodată aici, dar am reuşit“ mărturisea Ben Affleck la decernarea premiilor Oscar.

 • Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar

  Pentru al doilea an consecutiv, iranienii au fost motivaţi să urmărească ceremonia de decernare a premiilor Oscar. În 2012, o peliculă iraniană a luat premiul pentru cel mai bun film străin, iar „Argo“, marele câştigător din acest an, a stârnit reacţii negative în presa iraniană, potrivit „The Washington Post“.

 • Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică

  Gala Premiilor Oscar s-a încheiat în această noapte cu victoria lui „Argo”, după trei ore şi jumătate care au părut mai lungi ca niciodată. Seth MacFarlane a avut glume bine dozate şi mai puţin usturătoare ca-n „Family Guy”, însă ele s-au pierdut printre (prea) multele momente de dans şi muzică.

 • PoliOscar. De la ţinute de gală la muzica lui Adele şi discursul lui Chris Terrio, scenaristul lui „Argo“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PoliOscar. De la ţinute de gală la muzica lui Adele şi discursul lui Chris Terrio, scenaristul lui „Argo“

  Totul e politică la ceremonia cea mai invidiată şi televizată! Întâi covorul cu ziariste agresive şi până  la Amanda Stil, zână în corset, ori la fetiţa de culoare, cea mai tinerică şi care aduce ca tupeu cu Prissy din „Pe aripile vântului”. O preferam net în „Tărâmul viselor” pe care a pus mâna Pro-ul ca pe Hurt Locker, în chiar seara cea mare!

 • VIDEO Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele câştigător al serii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele câştigător al serii

  Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a culminat cu momentul în care Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a anunţat câştigătorul categoriei „Cel mai bun film”: „Argo”, în regia lui Ben Affleck. Jennifer Lawrence a fost recompensată cu distincţia „Cea mai bună actriţă” pentru rolul din „Silver Linings Playbook”, iar premiul pentru „Cel mai bun actor” i-a revenit lui Daniel Day-Lewis.

 • INFOGRAFIE Maşinăria predicţiilor la premiile Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Maşinăria predicţiilor la premiile Oscar

  Previziunile pentru premiile Academiei Americane de Film, eveniment care va avea loc în această seară, au devenit la fel de palpitante ca nominalizările în sine. Ele ţin în gardă echipele filmelor concurente şi angrenează în joc publicul

 • Adevăr şi nu prea. Cum prezintă istoria filmele nominalizate
la Oscar 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăr şi nu prea. Cum prezintă istoria filmele nominalizate la Oscar 2013

  Sergiu Nicolaescu a fost acuzat că a falsificat istoria în unele dintre filmele sale. Însă lucrurile nu stau diferit nici la Hollywood şi nici măcar în ceea ce priveşte pelicule cu mari şanse să câştige un Oscar duminică, la cea de-a 85-a ediţie a galei. Trei dintre filmele cel mai bine cotate, „Argo“, „Lincoln“ şi „Zero Dark Thirty“, au denaturat sau au ocolit adevărul istoric pentru mai mult dramatism.

 • Pelicula „Argo“, tot mai aproape de Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pelicula „Argo“, tot mai aproape de Oscar

  Filmele „Argo“, de Ben Affleck, şi „Zero Dark Thirty“, de Kathryn Bigelow, au obţinut, duminică, principalele premii decernate de Sindicatul scenariştilor americani (Writers Guild of America/ WGA), printre ultimele distincţii acordate la Hollywood, înainte de gala Oscar 2013.

 • Ben Affleck are mai multă
BAFTA decât Steven Spielberg
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ben Affleck are mai multă BAFTA decât Steven Spielberg

  Premiile industriei britanice de film schimbă, pe ultima sută de metri, calculele pe care Hollywood-ul şi le face pentru Oscar. După BAFTA, Ben Affleck devine favoritul sezonului, în locul lui Steven Spielberg.

 • FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013

  Evenimentul desfăşurat duminică seara la Royal Opera House din Londra a dovedit încă o dată că arta nu înseamnă doar film şi producţie, ci şi bun gust şi eleganţă din punct de vedere vestimentar. Personalităţile din lumea cinematografică au mizat pe stilul clasic, cu doar câteva note de extravaganţă.

 • Câştigătorii premiilor BAFTA. „Argo”, cel mai bun film
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigătorii premiilor BAFTA. „Argo”, cel mai bun film

  În această seară, la Royal Opera House din Londra, The British Academy of Film and Television Arts şi-a împărţit trofeele pe 2012. Deşi „Lincoln” domina nominalizările, cu zece categorii bifate, marele câştigător al serii a fost Ben Affleck.

 • „Argo“, filmul-revelaţie. Un nou premiu pentru
Ben Affleck
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Argo“, filmul-revelaţie. Un nou premiu pentru Ben Affleck

  Ben Affleck a primit marele premiu al Sindicatului regizorilor americani (Directors Guild of America/ DGA), pentru filmul „Argo“, la cea de-a 65-a gală a asociaţiei, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles.

 • De ce există atâtea decernări de premii înaintea galei Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce există atâtea decernări de premii înaintea galei Oscar

  Pe 26 ianuarie „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, a primit premiul „Darryl F. Zanuck“ din partea Sindicatului Producătorilor Americani (SAG). O zi mai târziu, tot „Argo“ a primit premiul pentru cea mai bună echipă de actori din partea Asociaţiei Actorilor (Screen Actors Guild – SAG). „Huffington Post“ face o listă a galelor pre-Oscar şi pune o întrebare legitimă: de câte dintre ele este nevoie?

 • Actorii din „Argo”, premiaţi de colegii de breaslă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii din „Argo”, premiaţi de colegii de breaslă

  „Argo” ia un avans serios în cursa pentru Oscar. După ce a fost declarat Cel mai bun film de către Sindicatul Producătorilor Americani, a câştigat şi trofeul pentru Cel mai bun ansamblu de actori din partea breslei.

 • VIDEO Filmul
preferat pentru Oscar al publicului american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmul preferat pentru Oscar al publicului american

  Dacă Ben Affleck şi pelicula sa „Argo“ au fost marii câştigători ai Globurilor de Aur, „Lincoln“ ar putea învinge la Oscaruri, potrivit unui sondaj de opinie realizat în rândul publicului american.

 • VIDEO Globurile lui Ben şi revanşa lui Steven
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Globurile lui Ben şi revanşa lui Steven

  „Argo“, în regia lui Ben Affleck, a fost desemnat cel mai bun film la Globurile de Aur 2013, în timp ce favoritul „Lincoln“, de Steven Spielberg, este marele perdant. Situaţia s-ar putea inversa la Oscaruri, pe 24 februarie.

 • VIDEO Toate filmele preşedintelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Toate filmele preşedintelui

  Preşedintele Statelor Unite a alcătuit un clasament al filmelor sale preferate din 2012, într-un interviu acordat revistei „People“. Lungmetrajele „Argo“, „Viaţa lui Pi/ Life of Pi“ şi „Beasts of the Southern Wild“ sunt cele mai bune trei filme ale anului 2012.

 • CRONICĂ DE FILM Din ţara ayatollahilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ DE FILM Din ţara ayatollahilor

  RĂZBOI Nu două grupuri de persoane, ci două lumi, opuse şi contradictorii, se confruntă în excelentul film „Argo", de şi cu Ben Affleck. Nu e greu de ghicit de ce acest nou film al lui Ben Affleck (arătosul actor, aflat la al treilea lungmetraj în calitate de regizor) se bucură de atâta succes în acest moment.

Modifică Setările