Stiri despre argo

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gangsterism şi narcisism VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gangsterism şi narcisism VIDEO

  FUTILITATE În cel mai recent film al său, „Legea nopţii“, Ben Affleck (regizor, scenarist şi interpret principal) eroizează fără niciun sens violenţa, tipic americană, dovedindu-se complet lipsit de inspiraţie regizorală.

 • Oscar 2015. Filme criticate pentru că au denaturat adevărul istoric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2015. Filme criticate pentru că au denaturat adevărul istoric

  Oscar 2015. Industria cinematografică iubeşte istoria, dar istoria nu iubeşte filmele. Peliculele bazate pe recreerea trecutului au reprezentat un punct de interes încă de pe vremea filmelor mute, interes care nu s-a diminuat nici până în prezent. Dar, nu de fiecare dată, realitatea hollywoodiană corespunde cu adevărul istoric, fapt evidenţiat recent de pelicula „Selma“, nominalizată la Oscar 2015.

 • „Argo“,
atacat de parlamentarii din Noua Zeelandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Argo“, atacat de parlamentarii din Noua Zeelandă

  Pelicula distinsă cu trei premii Oscar şi trei Globuri de Aur a fost criticată pentru că scenariul a deformat realitatea, sugerând că reprezentanţii ambasadei neozeelandeze au refuzat să-i protejeze pe diplomaţii americani în timpul atentatelor din Iran.

 • „Argo“
riscă să ajungă la tribunal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Argo“ riscă să ajungă la tribunal

  Autorităţile din Teheran intenţionează să-i dea în judecată pe producătorii filmului recompensat cu premii Oscar şi BAFTA, pentru că „Argo“ promovează o imagine nerealistă a Iranului.

 • Transformarea lui Ben Affleck: de la
actor la „autor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transformarea lui Ben Affleck: de la actor la „autor“

  Ben Affleck nu a fost nominalizat pentru Cea mai bună regie la Oscarul din acest an, dar filmul său, „Argo“,  a demonstrat că actorul a reuşit să se reinventeze şi să devină unul dintre cei mai buni cineaşti ai generaţiei sale. „Eram pe scena asta cu 15 ani în urmă, eram doar un copil atunci. N-am crezut că voi mai ajunge vreodată aici, dar am reuşit“ mărturisea Ben Affleck la decernarea premiilor Oscar.

 • Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa iraniană critică „Argo“, marele câştigător al Premiilor Oscar

  Pentru al doilea an consecutiv, iranienii au fost motivaţi să urmărească ceremonia de decernare a premiilor Oscar. În 2012, o peliculă iraniană a luat premiul pentru cel mai bun film străin, iar „Argo“, marele câştigător din acest an, a stârnit reacţii negative în presa iraniană, potrivit „The Washington Post“.

 • Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2013: Puţine surprize, prea multă muzică

  Gala Premiilor Oscar s-a încheiat în această noapte cu victoria lui „Argo”, după trei ore şi jumătate care au părut mai lungi ca niciodată. Seth MacFarlane a avut glume bine dozate şi mai puţin usturătoare ca-n „Family Guy”, însă ele s-au pierdut printre (prea) multele momente de dans şi muzică.

 • PoliOscar. De la ţinute de gală la muzica lui Adele şi discursul lui Chris Terrio, scenaristul lui „Argo“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PoliOscar. De la ţinute de gală la muzica lui Adele şi discursul lui Chris Terrio, scenaristul lui „Argo“

  Totul e politică la ceremonia cea mai invidiată şi televizată! Întâi covorul cu ziariste agresive şi până  la Amanda Stil, zână în corset, ori la fetiţa de culoare, cea mai tinerică şi care aduce ca tupeu cu Prissy din „Pe aripile vântului”. O preferam net în „Tărâmul viselor” pe care a pus mâna Pro-ul ca pe Hurt Locker, în chiar seara cea mare!

 • VIDEO Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele câştigător al serii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiile Oscar 2013: „Argo“, filmul regizat de Ben Affleck, este marele câştigător al serii

  Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar a culminat cu momentul în care Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a anunţat câştigătorul categoriei „Cel mai bun film”: „Argo”, în regia lui Ben Affleck. Jennifer Lawrence a fost recompensată cu distincţia „Cea mai bună actriţă” pentru rolul din „Silver Linings Playbook”, iar premiul pentru „Cel mai bun actor” i-a revenit lui Daniel Day-Lewis.

 • INFOGRAFIE Maşinăria predicţiilor la premiile Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Maşinăria predicţiilor la premiile Oscar

  Previziunile pentru premiile Academiei Americane de Film, eveniment care va avea loc în această seară, au devenit la fel de palpitante ca nominalizările în sine. Ele ţin în gardă echipele filmelor concurente şi angrenează în joc publicul