Stiri despre amator

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Căutător amator de chihlimbar, salvat de pompieri de pe versanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căutător amator de chihlimbar, salvat de pompieri de pe versanţi

  Nu oricine poate deveni căutător de chihlimbar. O dovedeşte un taximetrist bucureştean de 43 de ani care a fost salvat astăzi de localnici şi pompieri după ce a făcut un atac de panică, la înălţime. Bărbatul venise de dimineaţă la Colţi să caute chihlimbar.

 • A murit unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi amatori. Cristian Nemeş a pedalat pentru ultima data
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A murit unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi amatori. Cristian Nemeş a pedalat pentru ultima data

  Era maratonist, biciclist şi practica şi canoe. Vorbim despre un cunoscut sportiv amator din Arad, Cristian Nemeş, care sâmbătă a participat la ultimul tur al lui cu bicicleta. Acum acesta va pedala doar în cer, deoarece în această dimineaţă a murit la spitalul din Timişoara unde se afla de sâmbătă după ce i s-a făcut rău în timp ce era cu bicicleta.

 • Petiţie pentru suflet: salvaţi literatura cea mică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petiţie pentru suflet: salvaţi literatura cea mică!

  Subsemnatul, Ungureanu Laurenţiu, ziarist verde, preşedinte onorific al Comitetului Naţional de Sprijin pentru Textierii Mici şi Mijlocii (CNSTMM), înaintez următoarea petiţie autorităţilor de management al calităţii şi organismelor cu abilităţi în domeniu, din ţară şi din străinătate. Solicit a se acţiona în consecinţă. Rog seriozitate.

 • FOTOGALERIE Sony World Photography Award: cele mai frumoase fotografii din lume intră în competiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Sony World Photography Award: cele mai frumoase fotografii din lume intră în competiţie

  Peste 700.000 de fotografii au fost înscrise la concursul Sony World Photography Award de la înfiinţarea competiţiei, în 2007, din 230 de ţări diferite. Fotografi amatori şi  profesionişti din toată lumea concurează la patru categorii: profesional avansaţi, studenţi, tineri (secţiune pentru concurenţii cu vârsta sub 19 ani) şi categoria dedicată entuziaştilor. Fotografiile pot fi înscrise până la 5 ianuarie 2015.

 • Cultul omului în era digitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultul omului în era digitală

  În era revoluţiei digitale, omul s-a integrat foarte uşor şi foarte rapid în lumea internetului. Dar cum ne afectează asta şi în ce sens ne-a schimbat ca persoană faţă de cum gândeam şi ne comportam înaintea ‘boom-ului’ digital? De unii considerată o revoluţie care va duce la pieirea umanităţii, de alţii o şansă la exprimare prin metode noi a amatorului prin relaţia user-creator.

 • A început cel mai mare turneu de tenis amator din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început cel mai mare turneu de tenis amator din România

  Astăzi, la Academia de Tenis din Herăstrau, a avut loc conferinţa de presă de la startul celui mai mare turneu de tenis de amatori din România, BCR Tenis Partener, o competiţie la nivelul unui turneu de Mare Slem la acest nivel.

 • Tenismenii amatori se distrează la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tenismenii amatori se distrează la Iaşi

  Jucătorii se pot înscrie la cel de-al treilea turneu de tenis pentru amatori organizat în municipiu. Acesta se va desfăşura la Clubul Sportiv CFR în perioada 5 - 7 august, iar participanţii îşi vor afla competitorii prin tragere la sorţi.

 • VIDEO Alternativă la stres: Evadări cu bicicleta în weekend în jurul Iaşiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Alternativă la stres: Evadări cu bicicleta în weekend în jurul Iaşiului

  De peste şase ani, pasionaţii de mountain-bike din Capitala Moldovei se întâlnesc în fiecare weekend pentru a străbate împrejurimile Iaşiului. De-a lungul timpului, peste 300 de cicliştii au participat la aceste călătorii. În fiecare săptămână, imagini cu aceste evadări sunt postate pe youtube, cea mai mare platformă de fişiere video din lume.

 • Bin Laden, un mare amator de Coca-Cola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bin Laden, un mare amator de Coca-Cola

  Liderul Al-Qaida era fan Arsenal, consuma băuturi răcoritoare occidentale şi era un „vecin amabil“, susţin localnicii din oraşul pakistanez, în care trăia Osama. În testamentul, găsit de anchetatorii CIA în vila din Abbottabad, şeful reţelei teroriste îşi exprimă regretul că a petrecut mai mult timp cu jihadul decât cu copiii.

 • Adrian Porumboiu: „Lopez Caro este un amator”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adrian Porumboiu: „Lopez Caro este un amator”

  Războiul dintre conducerea echipei FC Vaslui şi antrenorul Lopez Caro pare că nu se mai termină niciodată. După ce a aflat că Lopez Caro le-a dat, din nou, liber jucătorilor, patronul galben-verzilor a luat foc.

 • Constanţa: Scafandru amator într-o săptămână, la Marea Neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Scafandru amator într-o săptămână, la Marea Neagră

  O excursie în adâncul mării este cea mai inedită destinaţie pentru care puteţi opta pe litoralul românesc. În lumea din adâncuri, împătimiţii scufundărilor descoperă vegetaţia marină, căluţi de mare, corali, peşti, scoici sau melci. Dacă sunt norocoşi, se întâlnesc cu delfinii.

Modifică Setările