Stiri despre album

  444 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lansări CD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansări CD

  Laura Pausini a lansat cel mai recent album al său – „Live World Tour“. Acest album vine după „Primavera in Anticipo“, ce s-a lansat în 42 de ţări, devenind un succes de ordin internaţional.

 • Bucureşti: Alexandru Ciubotariu, creatorul Pisicii Pătrate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Alexandru Ciubotariu, creatorul Pisicii Pătrate

  Lucrările realizate de Ciubi, cum îi spun prietenii graficianului care pictează pe străzi, se regăsesc acum şi în paginile primului album de street-art din România, intitulat „Pisica Pătrată“.

 • Nu rataţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu rataţi!

  Lansat la 19 decembrie, „Cinema” reprezintă al doilea album al unei alăturări de-a dreptul electrizante de muzicieni: Marta Hristea (voce), Vlaicu Golcea (electronice, clape, contrabas), Electric Brother (electronice, bass, chitară, instrumente acustice) şi Tavi Scurtu (tobe).

 • Unde mergem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde mergem

  Artistul Alexandru Ciubotariu lansează joi, la ora 18.00, la Cărtureşti Cafe Verona, primul album de street-art românesc, „Pisica Pătrată", publicat în ediţie limitată de editura Vellant.

 • Oraşul Aiud va avea un album tradus în şapte limbi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oraşul Aiud va avea un album tradus în şapte limbi

  Oraşul Aiud va beneficia de un album care va conţine 64 de pagini cu imagini ale localităţii din anii 1900. Albumul este la ediţia a II-a şi oferă informaţii în limbile română, maghiară, franceză, engleză, germană, portugheză şi rusă.

 • VIDEO Mihai Trăistariu :„Vreau să merg din nou la Eurovision“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mihai Trăistariu :„Vreau să merg din nou la Eurovision“

  Mihai Trăistariu se gândeşte să participe anul viitor la competiţia care l-a făcut celebru în toată Europa. Mihai Trăistariu (32 de ani) lucrează cu un compozitor din Cipru şi cu unul din Republica Moldova şi spune că este posibil să participe la Eurovision pentru una dintre aceste ţări.

 • Silvio Berlusconii ne cântă din nou de dragoste în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvio Berlusconii ne cântă din nou de dragoste în 2010

  Atacul suferit la mijlocul lunii decembrie se pare că i-a priit premierului italian Silvio Berlusconi, sau cel puţin carierei sale muzicale, dându-i şansa să compună mare parte din piesele de dragoste care vor apărea anul acesta pe cel de-al patrulea său album,  informează "The Daily Mail".

 • Gore Belanschi, interpretul cu voce de aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gore Belanschi, interpretul cu voce de aur

  Cunoscutul interpret de muzică populară brăilean Gore Belanschi şi-a lansat de curând cel de-al VII-lea album intitulat „Ridicaţi paharele". Anul acesta, Gore a sărbătorit pe Esplanadă, 30 de ani de activitate în lumea folclorului românesc.

 • VIDEO Album omagial Tatiana Stepa, la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Album omagial Tatiana Stepa, la "Om Bun"

  Astăzi, în cadrul Festivalului “Om bun”, ce are loc la Teatrul Nottara, de la ora 18:00 va fi lansat albumul “Cântec pentru prieteni” semnat Tatiana Stepa şi realizat în cea mai grea perioadă a vieţii ei.

 • Albumul „Tiziano. Viaţa şi opera“ se distribuie cu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Albumul „Tiziano. Viaţa şi opera“ se distribuie cu "Adevărul"

  Albumul „Tiziano. Viaţa şi opera“ se distribuie astăzi împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la 12,99 lei. Tiziano, celebru pentru capodoperele care înfăţişează scene biblice şi mitologice, este pictorul italian care s-a remarcat prin caracterul vizionar al creaţiei sale.

 • O petală-n dar, concert de Moş Nicolae
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O petală-n dar, concert de Moş Nicolae

  Alexandru Andrieş şi-a obişnuit deja publicul cu mici cadouri muzicale de Sărbători. Luni, de la 19.30, el va cânta la cinema „Scala” piese de pe ultimul său album, „Petală”.

 • Un geniu al picturii italiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un geniu al picturii italiene

  Albumul „Tiziano. Viaţa şi opera“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la 12,99 lei. Tiziano, celebru pentru capodoperele care înfăţişează scene biblice şi mitologice, este pictorul italian care s-a remarcat prin caracterul vizionar al creaţiei sale.

 • Portretele unei epoci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portretele unei epoci

  Albumul „Rubens. Viaţa şi opera” va fi distribuit împreună cu „Adevărul“ şi „Adevărul literar şi artistic“, la preţul de 12,99 lei. Volumul face parte din colecţia „Pictori de geniu“ şi este publicat de Editura Adevărul în colaborare cu Editura Giunti din Florenţa.

 • La Curţile Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Curţile Europei

  Albumul „Rubens. Viaţa şi opera” poate fi cumpărat împreună cu „Adevărul” şi „Adevărul literar şi artistic”, la preţul de 12,99 lei.

 • Bere Gratis lansează „Pe marele ecran”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bere Gratis lansează „Pe marele ecran”

  Formaţia a scos de curând un nou single, „Pas în doi”, şi se pregăteşte să prezinte albumul „Pe marele ecran”. Până atunci, solistul Miţă (Mihai Georgescu) a povestit pentru „Adevărul magazin de duminică” modul în care îşi vor petrece membrii trupei Sărbătorile şi cât de des primesc bere pe gratis.

 • VIDEO Grigore Leşe : „Trebuie să cântăm puţin şi bine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Grigore Leşe : „Trebuie să cântăm puţin şi bine“

  „Grigore Leşe – Cântec din Lăpuş“ este titlul celui mai recent material discografic al interpretului, editat de casa de discuri Ocora, sub egida Radio France. Originar din Ţara Lăpuşului, Grigore Leşe (55 de ani) şi-a făcut un ţel din muzică. Vrea ca românul de rând să ştie ce muzică îl reprezintă cu adevărat.

 • Laura Stoica, album postum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laura Stoica, album postum

  Un nou material discografic semnat Laura Stoica (foto) va fi lansat mâine de casa de discuri Roton.

 • VIDEO Susan Boyle şi-a lansat primul albun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Susan Boyle şi-a lansat primul albun

  Susan Boyle, devenită o vedetă internaţională după participarea la un concurs televizat britanic, a lansat luni primul său album, 'I dreamed a dream', garantat să fie un succes răsunător de Crăciun având în vedere pre-vânzările record de pe Amazon, relatează AFP.

 • Mărgineanu îţi zice despre „Norii de hârtie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărgineanu îţi zice despre „Norii de hârtie“

  Mihai Mărgineanu a cântat despre barbugii, cuţitari, beţivi şi despre viaţa de mahala. Acum se pregăteşte să-şi lanseze un nou album, al treilea din cariera sa, care se numeşte „Pe sub norii de hârtie".

Modifică Setările