Stiri despre absenta

  56 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 10 lei pe zi elevilor fără absenţe, soluţia PSD pentru combaterea abandonului şcolar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 lei pe zi elevilor fără absenţe, soluţia PSD pentru combaterea abandonului şcolar

  Elevii care nu lipsesc de la cursuri vor primi 10 lei pe zi. Cel puţin aşa propune PSD care caută soluţii pentru abandonul şcolar, problemă cu care România se confruntă în mod acut în ultimi ani şi care a fost „cârpită” cu diferite măsuri neviabile. Astfel, pentru 20 de zile de şcoală fără vreo absenţă, un elev ar putea primi 200 lei pe lună.

 • Preşedintele Iohannis - Bară şi autogol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Iohannis - Bară şi autogol

  Voi începe comentariul meu de astăzi printr-o mărturisire. Admit că nu mi-a fost tocmai uşor ca ieri, îndată după aflarea veştii că dl Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kὄvesi, să nu mă aşez cu maximă rapiditate în faţa computerului şi să scriu un editorial în care să-l fac cu ou şi cu oţet pe preşedinte.

 • Politicienii de astăzi şi Unirea Basarabiei cu România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politicienii de astăzi şi Unirea Basarabiei cu România

  Nu cred că am avea prea multe motive să fim tocmai mulţumiţi de felul în care fruntaşii clasei politice din România au sărbătorit ieri împlinirea a 100 de ani de la momentul în care Sfatul Ţării de la Chişinău a hotărât Unirea Basarabiei cu România.

 • A fi sau a nu fi la Leipzig?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fi sau a nu fi la Leipzig?

  Recent a avut loc Târgul de Carte de la Leipzig, unde ţara noastră a fost invitat de onoare, după două decenii. Felul în care s-au prezentat scriitorii şi editorii români la unul din cele mai importante Târguri de Carte ale lumii este demn de toată lauda, iar eforturile lor, ca şi ale celor care au muncit efectiv pentru reuşita Târgului, au fost apreciate în Germania.

 • FOTO VIDEO Elena Udrea, absentă în prima zi la Teologie. Înscrierea la master i-a fost girată de PF Daniel. Profesorii de la Cluj: „Să se îmbrace decent!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Elena Udrea, absentă în prima zi la Teologie. Înscrierea la master i-a fost girată de PF Daniel. Profesorii de la Cluj: „Să se îmbrace decent!“

  Elena Udrea nu a participat la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Facultatea de Teologie din Cluj. Dacă PF Daniel, cel care a semnat binecuvântarea necesară intrării la masterat, consideră că Udrea are calităţile cerute de Biserică pentru a studia la Teologie, profesorii de la Cluj îi recomandă să se îmbrace decent când vine la Facultate.

 • Două vedete au lipsit de la reunirea echipei Dinamo Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două vedete au lipsit de la reunirea echipei Dinamo Bucureşti

  Elevii antrenorului Mircea Rednic vor efectua marţi, la ora 8.00, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, iar miercuri, la ora 14.30, vor fi prezenţi la evenimentul de lansare a noului model Honda Civic TYPE R, la Showroom-ul HONDA NORD.

 • Alina Naghi, marea absentă de la dezvelirea statuii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Naghi, marea absentă de la dezvelirea statuii "Regelui mezelurilor". Văduva de la Aldis se tratează la Viena

  Alina Naghi, văduva celui mai bogat om din Bărăgan, a fost astăzi marea absentă de la ceremonia de dezvelire a statuii regretatului ei soţ, George Naghi. Bustul din bronz, realizat de sculptorul Dumitru Pasima, a fost amplasat în curtea Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, care funcţionează în fostul complex „Perla”, acolo unde Naghi a fost şef de unitate.

 • Autopedepsire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autopedepsire

  Anticipată oricum a nu fi din cale afară de consistentă cum nu e, de altfel, nici în alte ţări, prezenţa românilor la alegerile europarlamentare programate pentru data de 25 mai are toate şansele să fie una cu totul nesemnificativă.

 • Tineri excepţionali din România. Un eveniment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tineri excepţionali din România. Un eveniment

  Air Navigation Convention 2014 este un eveniment organizat de studenţii de la Air Navigation din cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospatială, Universitatea Politehnica Bucureşti.

 • Giorgio Armani despre Anna Wintour: „Este o neprofesionistă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Giorgio Armani despre Anna Wintour: „Este o neprofesionistă”

  Designerul şi omul de afaceri a etichetat-o astfel pe Anna Wintour, redactorul-şef al publicaţiei „Vogue”, pentru că aceasta a ignorat complet show-ul casei de modă condus de Armani, pentru a vedea alţi designeri în locul său.

 • O chestiune de educaţie politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O chestiune de educaţie politică

  Festivităţile noastre sunt un foarte bun prilej de a măsura educaţia politicienilor. Nu mă refer la educaţia de bază, cea popular numită 7 ani de acasă. Ci la educaţia impusă de funcţia de demnitar.

 • Dependenţa de muncă dăunează grav carierei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dependenţa de muncă dăunează grav carierei

  Până la urmă, celebrii angajaţi de tipul workaholic au o prestaţie mai slabă şi nu mai bună decât colegii care pleacă la program şi nu se implică excesiv la serviciu.

 • Patriotism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patriotism

  Zilele trecute, a apărut, pe blogul adevărul.ro, o scrisoare deschisă către mine, compusă de un domn pe nume Vasile Nanea. Ulterior, am aflat că nu e vorba de un forumist oarecare, ci de un blogger foarte activ, prezent adesea, prin articole ample, pe paginile, deja foarte aglomerate, ale site-ului la care am onoarea să colaborez eu însumi.

 • De la un cititor: Scrisoare deschisă către Andrei Pleşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la un cititor: Scrisoare deschisă către Andrei Pleşu

  Stimate domn, maestru al cuvântului, fac parte din acele ”armate întregi de forumişti nemiloşi”, şi vă mărturisesc că am rămas surprins de afirmaţiile dumneavoastră din articolul ”Iarăşi şi iarăşi despre imaginea României”, publicat recent în adevarul.ro.

 • După o lună de absenţă, Hillary Clinton îşi reia activitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După o lună de absenţă, Hillary Clinton îşi reia activitatea

  După ce a suferit o comoţie cerebrală şi a fost spitalizată mai multe zile, secretarul de Stat american Hillary Clinton este „nerăbdătoare” să-şi reia atribuţiile, a anunţat duminică seara Departamentul de Stat. Oficialul american se va întoarce luni la muncă şi, potrivit agendei publicate duminică seară, acesta va avea o săptămână destul de încărcată.

Modifică Setările