VIDEO Mai tare decât David Blaine?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sebastian Ghiţă
FOTO Sebastian Ghiţă

Acesta este tributul meu adus unuia dintre puţinii magicieni care m-a inspirat cu adevărat şi care m-a ajutat, fără să ştie, să-mi croiesc drumul prin... magie.

Pe vremea mea (ah, cât îmi place cum sună) era la modă David Blaine. Era magicianul modern, îmbrăcat casual, fără joben şi iepuri după el, care străbătea Statele Unite ca să facă magie de stradă (cam self explanatory). De acolo nu a durat mult până să mă inspire să fac şi eu acelaşi lucru pe străzile Hunedoarei, încetul cu încetul devenind acest Harry Potter local.

Şi, deşi pentru majoritatea eram întruchiparea, sau măcar asemănarea micului vrăjitor, eu îl studiam liniştit pe Blaine, fascinat fiind de stilul lui cool de a apărea şi de a dispărea din viaţa străinilor de pe stradă. De acolo a început totul.

În filmul său pentru TV, „Fearless”, David Blaine începe prin a-ţi face un truc. Da, da, ţie, spectatorului. Ecranul nu mai era o piedică pentru el. Ca orice spectactor, am fost mai întâi „victimă”. Una care a rămas cu gura căscată. Reuşise să-mi citească gândurile prin televizor. Dacă nici asta nu este magie...

Acum când am ocazia vreau să-mi exprim admiraţia pentru cel care mi-a fost mentor, chiar şi de la distanţă, în începuturile mele de magician. Clipul de mai jos îţi va arăta efectul lui Blaine, dar cu o notă personală. Nu doar că îţi ştiu de pe acum gândurile, ci şi... Te las să te convingi.

Mulţumesc, David Blaine!

Mai tare decât David Blaine: mentalism şi transfigurare într-un singur efect magic

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite