Ne-am săturat de voi toţi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi seară, 30.000 de oameni au luat cu asalt centrul Capitalei. Alte milioane de români care au urmărit pe net sau la televizor evenimentele din Bucureşti s-au solidarizat pentru că toţi vor acelaşi lucru: SCHIMBARE! O schimbare în adevăratul sens al cuvântului, nu o rotire de cadre. Nu na-ţi-o ţie da-mi-o mie!

Românii s-au săturat de corupţi, de ghiolbani, de cumetrii, de combinaţii, de amatorism şi şă fie reprezentaţi de infractori dovediţi de Justiţie. Demisia lui Ponta este doar un mic început. Plecarea lui Ponta din fruntea Guvernului nu înseamnă, însă, schimbarea. Nu înseamnă că vom avea o ţară ca afară. Dar înseamnă că Ponta a fost sacrificat de politrucii care l-au împins până acum în faţă numai pentru a scăpa de presiunea străzii. Le tremură chiloţii pentru că în spatele fostului premier e mult putregai politic şi sunt prea multe alianţe urât mirositoare între inşi certaţi cu legea care ştiu numai cum să prăduiască.

Vrăjeala cu un guvern de tehnocraţi nu trebuie să ţină pentru că, în spatele acestei spoieli, Parlamentul va continua să îi apere pe penali în faţa cererilor Justiţiei. Vă daţi seama cine a făcut anunţul că la ora 13:00 vom afla numele noului premier? Dragnea, care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare!

Nimeni nu mai suportă spectacolele în care penalii se apără între ei în în faţa plenului atunci când procurorii îi aşteaptă la uşă cu cătuşele! Lumea vrea să vadă finalizate marile dosare de corupţie, vrea să vadă condamnaţi în dosarele Revoluţiei şi Mineriadei. Strada vrea să-i vadă pe cei care au furat şi au distrus economia naţională luându-li-se averile acumulate ilicit, nu odihnindu-se în arest preventiv sau în arest la domiciliu! Oamenii chiar vor să vadă România lucrului bine făcut, nu vor un preşedinte postac pe Facebook şi care se încapsulează într-o neputinţă mioritică dezarmantă. Românii au tolerat destul inşi unsuroşi ca Oprea, Piedone, Mazăre, Oprişan, Nichita şi alţi baroni şi baronaşi care n-au nimic în comun cu buna guvernare şi cu administrarea judicioasă a banului public.

Ne-am săturat de voi, ne-am săturat de impostură, de prostie, de incompetenţă, de hoţie şi de laşitate. Da, chiar ne-am săturat de voi! De voi toţi!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite