Halloween, idei de costume şi decoraţiuni

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu este o sărbătoare românească, dar cu siguranţă poate fi una foarte amuzantă. Mă refer la Halloween şi la partea cu costumele caraghioase. Partea întunecată nu mă pasionează, aşa că an de an fac abstracţie de ea, pentru că vreau să le ofer copiilor o experienţă distractivă. Sigur că avem ornamente cu fantome, mumii sau vrăjitoare, dar ele sunt de fiecare dată prietenoase.

Anul acesta vom face pentru prima dată Halloween-ul în noua casă, aşa că o parte din vechile decoraţiuni nu îţi mai găsesc locul aici. Iată însă câteva proiecte DIY pe care le-am realizat în anii trecuţi pentru petrecerea dedicată Sărbătorii Spiritelor.

Pentru anul acesta am început să caut idei de ceva săptămâni. Iată ce am găsit până acum.

image
image
image
image
image
image
image
image

După cum v-aţi dat seama deja, nu este pentru prima dată când scriu despre ornamentele şi decoruri de Halloween, aşa că dacă ideile de mai sus sunt insuficiente pentru petrecerea dumneavoastră, găsiţi mai multe AICI.

Dacă aveţi probleme în alegerea costumului, am găsit câteva idei grozave pentru părinţi şi copii, dar şi pentru animalele de companie.

image
image

PS: Dacă nu ştiaţi, Halloween-ul se sărbătoreşte în ultimul sfârşit de săptămână din octombrie, fără a avea o dată anume. În 2014, weekendul 25-26 octombrie este cel cu pricina. Aşa că dacă nu v-aţi pregătit deja, mai aveţi timp să o faceţi. Ştiu că nu este o sărbătoare autohtonă şi că mulţi o petrec într-o manieră cât mai înspăimântătoare, dar priviţi partea bună a lucrurilor: este un bun prilej de a vă costuma împreună cu copiii dumeavoastră. Şi ştiţi cât de mult le place lor acest asta. Pentru mine este un motiv suficient să sărbătoresc Halloween-ul!

//Sursă foto: Pinterest, Martha Steward, DIY Bazaar

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite