Copita lui Dragoş Pătraru

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umanoidul Dragoş Pătraru şi întreaga lui cohortă de babuini defel simpatici ce de doi ani încoace murdăresc scârbavnic, cu propriile excremente livrate drept pamflet, ecranul Televiziunii Române, ne-a făcut o favoare.

Cei ce mimau realizarea unei emisiuni la care, vorba lui Tudor Vianu, se râdea cu pântecele iar capul se odihnea, se odihnea ori pur şi simplu nu exista de-a binelea, au decis să îşi ia tălpăşiţa cu o lună mai devreme decât le îngăduia contractul avut cu instituţia din Calea Dorobanţi.

Un contract pe care, dacă SRTV ar fi avut cu adevărat directori, şi nu caricaturi manageriale de tipul unui Stelian Tănase ori, mai nou, Irina Radu, Pătraru, nu ar fi trebuit, nici măcar în vis, ca respectivii să-l fi semnat vreodată. Căci încropeala fals- râzăreaţă, cu miros acru de bere la pet, proastă, stătută, răsuflată şi cu gust de mititei râncezi, contrafăcuţi, adusă de romancierul închipuit, altminteri corigent şi la Ortografie, şi la Morală, pe nume Stelian Tănase şi perpetuată de ambuscata cu mărime variabilă, azi înzestrată cu puternică aromă pesedistă oricând schimbabilă fiindcă pentru Irina Radu totu-i de vânzare, nu avea ce căuta vreodată pe ecranul unei televiziuni publice.

Fie şi numai pentru faptul că, vreme de doi ani, şi-a vândut ori doar şi-a pus între paranteze onoarea ca şi demnitatea şi a decis să se prostitueze în numele unei false şi dăunătoare creşteri de audienţă datorată unui program echivalent unui atentat grosolan la adresa gustului public, atentat comis de un ins grobian, TVR merita a fi exclusă din EBU. Iar acum, când e pe punctul  de a-şi primi pedeapsa-i binemeritată, tocmai de ea, adică de Televiziune, dar şi de pedeapsa însăşi, râde cu gura plină, urât mirositoare şi cu râsu-i gros, mustind de ură şi prostie, scoţând din mintea-i puturoasă de parvenit mediatic măscări, insul pe nume Dragoş Pătraru.

Dându-i Televiziunii, cu realitatea evidentă a celor şapte ani de acasă în minus şi cu comportament de individ crescut în mahalaua ploieşteană, o ultimă copită, într-o aşa-zisă emisiune de adio. O emisiune căreia cu inconştienta şi laşitatea deja recunoscute şi cu veselia lor de oi creţe, ce nu va mai putea fi vreodată de nimeni egalată, persoane precum Gabriel Gherghescu, director TVR 1, şi Irina Radu, preşedintă învârtită şi prăjită în făină nula pesedistă, i-au autorizat difuzarea. De teama de nu fi acuzaţi că ar exercita cenzură şi admiţând iresponsabil ca grohăitul lui Pătraru să mai arunce trei-patru găleţi de zoaie peste Televiziune şi peste salariaţii care le mai îngăduie lor, adică lui Gherghescu şi prea-dospitei Radu, fie şi numai o zi după păţania de aseară, să mai calce şi doar pentru o oră în birourile luxoase. Ba şi să mai încaseze pentru asta lefuri babane, prin nimica meritate.

Vreme de 48 de minute, atent cronometrate şi ticălos utilizate, babuinul Pătraru şi-a deşertat marţi seara, în ultima-i apariţie, prea plinul de lături plătite şi livrate telespectatorilor români drept delicatese, ba chiar înghiţite de unii ca atare. Totul cu semnătura de primire dată de deja amintitul tandem Gherghescu-Radu.

Pătraru a făcut-o, servindu-ne, pe ici- pe colo, în conformitate cu legile manipulării pe care grohăitoarea fiinţă le stăpâneşte la perfecţie, şi mici frânturi de adevăruri. Referitoare, între altele, şi la felul oportunist-slugarnic în care şi-au exercitat ori îşi exercită mandatul, fac angajări pe pile ori la ordin, aruncă banii pe fereastră, adăpostind aiurea pe ecrane şi pe statele de plată oricum supradimensionate, de dragul prea odihnitului Iohannis ori al altor nacealnici ceva mai mici, nu însă şi mai puţin dăunători, pe fata nouă  etern orgasmic-exaltată pe nume Mădălina Puşcalău sau pe alţii. Cu mintea încă şi mai goală decât a sus-numitei.

Din august, umanoidul Pătraru şi tribul său promit că se vor răsfăţa şi vor înghiţi în văzul nostru banane verzi, crude, pe frecvenţele devenite brusc mult prea generoase pentru prostia agresivă ale postului digi 24

Aştept cu nerăbdare, promit solemn că mă sacrific, că mă voi uita, ba chiar şi că voi comenta asta, momentul în care numitul Pătraru va arunca cu noroi, aşa cum a făcut-o asupra TVR, şi asupra postului digi 24. Ori va dezvălui posibilele afaceri subterane ale patronului Zoltan Teszari. Sau se va lega de capriciile redactorului şef Cosmin Prelipceanu. Cel care a făcut acum prostia colosală de a-i întinde mâna lui Pătraru şi a purcede astfel la otevizarea postului. Aştept momentul în care Dragoş Pătraru va face asta, fără a fi măcar admonestat public şi ameninţat cu amenda, aşa cum a făcut-o deunăzi acelaşi Prelipceanu cu Moise Guran, în clipa în care pe acesta l-a luat gura pe dinainte. Iar Moise, cel viteaz, chiar i-a mulţumit lui Prelipceanu pentru sancţiune.

Punem, totuşi, pariu că voi aştepta degeaba căci stocul de curaj al lui Pătraru s-a epuizat la TVR, în curtea aiurea păstorită ba de Tănase, ba de Irina Radu?    

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite