Beizadeaua şocată

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcă nu se mai termină! Nu trece săptămâna fără ca beizadele cu mulţi cai-putere să nenorocească pe cineva.

„Ucigaşul cu Ferrari" (31 de ani)... „ucigaşul cu BMW" (21 de ani)... încă un „ucigaş cu BMW" (şi tot 21 de ani)... „ucigaşul cu Audi" (24 de ani)... „ucigaşul cu Porsche"... „ucigaşa cu Mercedes"... Cam mulţi ucigaşi tineri cu motoare prea puternice pentru mintea lor necoaptă!

Acum, Constanţa punctează prin „beizadeaua cu BMW". Se numeşte Simona Anastasia Tănase, are 18 ani şi provine dintr-o familie bogată şi influentă. Tatăl său este comisar la Garda Financiară, iar bunicul - om de afaceri, proprietar al unor mari turme de oi şi patron al echipei de fotbal a aromânilor dobrogeni, Săgeata Stejaru.

Puştoaica teribilistă a nenorocit zilele trecute un om de 79 de ani. A sfidat semaforul trecând pe roşu, a tamponat un autoturism Hyundai, apoi a pierdut controlul direcţiei şi s-a urcat pe treptele Teatrului Fantasio. Acolo se aflau doi bătrâni care citeau afişele de la avizier. Unuia dintre ei i-a zdrobit piciorul stâng.

Accidentul de marţi seară nu este rezultatul unui ghinion teribil, ci continuarea logică a unei serii de infracţiuni comise de piţipoancă. În cele şapte luni de când are permis de conducere, fata a fost sancţionată de cinci ori, de către poliţişti, pentru refuzul de a purta centura de siguranţă. În plus, carnetul auto i-a fost suspendat la 17 iulie, pe o perioadă de 30 de zile, pentru depăşire neregulamentară. Domnişorica şi-l recuperase la 15 august, iar accidentul a survenit nouă zile mai târziu.

Întrebare logică: de unde avea puştoaica la 18 ani un BMW X6, maşină de 306 cai-putere şi care costă aproape 50.000 de euro? Răspunsul ne poartă în lumea tembelă a beizadelelor: bolidul i-a fost făcut cadou de bunicul său, Hristu Tănase, chiar la majorat. Şi nu oricum, ci împachetat în funde şi însoţit cu jerbe de artificii, în cadrul unei petreceri grandioase, în prezenţa a peste 300 de invitaţi, la barul Melody din Mamaia. Era surpriza de la miezul nopţii, pentru ca nepoţica să nu piardă nicio secundă de majorat fără limuzină de lux. Se întâmpla în decembrie 2009. Tot atunci era semnat, cu o cruntă inconştienţă, certificatul de condamnare a sărbătoritei.

Acum, bunicul Hristu explică senin: „A fost plăcerea mea să-i iau o aşa maşină. Nu m-am gândit la rău niciodată. În astfel de momente nu pui răul în faţă". Marele patron ne ţine la curent şi cu starea de spirit a nepoatei sale: fata e „şocată". Despre remuşcări nu poate fi vorba - nici la bunic, nici la nepoată.

Dar bătrânul zdrobit de madmoazelă n-o fi, oare, şocat?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite