Mirel Palada

Consilier de Stat

Echipa de rugby a României este zilele astea, într-o bună măsură, ca echipa de cetăţeni a României. Adică precum societatea românească. A country in a nutshell, with 15 nuts running hard after a crazy-shaped ball.

Ştiţi voi, în politică, la fel ca şi în presă, toată lumea e deontoloagă şi are prinţipuri. Asta mai ales atunci cînd deontologia şi prinţipurile sînt folosite ca nişte bîte să dai în capul adversarului, să-i faci nişte cucuie, că tu eşti deontolog şi principial şi de fapt aperi nişte interese. O ipocrizie veche de cînd lumea, pe care lumea se preface că nu o vede, deşi se întîmplă în fiecare zi.

De ceva timp, de aproape două secole, Hotnews, alături de alţi colegi de unitate, are un obiectiv clar, precis, cuantificabil, căci aşa sînt obiectivele, clare, precise, cuantificabile, să poată şeful să vadă dacă le-ai atins sau nu: să-l facă zdrenţe pe Ponta.

Lucrurile stau după cum urmează.   Tinerii frumoşi şi sălbateci, diasporeni, vaporeni şi restul bucureşteni, hipstereni, anti-comunişti, anti-sovietici, anti-kaghebe, anti-corupţie, progresişti pînă în măduva oaselor, dar care nu acceptă solidaritatea socială, tot soiul de soldaţi, cetăţeni, oameni de bine, restul privitori şi băgători de seamă,

Modifică Setările