Bătaie între ciobani: şi-a desfigurat tatăl, iar unchiul care dorea să îi împace s-a ales cu capul spart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaie generală în sânul unei familii de ciobani din judeţul Timiş. Victimele nu mai ştiu de la ce a pornit conflictul, dar au ajuns pe patul de spital cu răni serioase: unul desfigurat, iar celălalt cu un posibil traumatism cranio-cerebral. În acest timp, fiul e liber pentru că nu e de găsit.

Două persoane de vârsta a treia au ajuns, azi-noaptea, la secţia de chirurgie a Spitalului Orăşenesc din Deta în urma unui conflict în familie. Atât victimele, cât şi agresorul sunt înrudite, iar scandalul pare să aibă la mijloc o cantitate prea mare de alcool băută. Cert e că fiul a ajuns să îşi nenorocească tatăl cu pumnii şi picioarele. Nu s-a lăsat până când bătrânul nu a picat lat pe jos.

În acest timp, unchiul băiatului se chinuia să îi împace. A făcut o greşeală, pentru că gândurile lui bune au fost "răsplătite" cu un par în moalele capului. Agresorul şi-a luat tălpăşiţa, în timp ce victimele au ajuns în agonie la spital. Din cauza stării grave de sănătate, cele două persoane au fost transferate la Spitalul Judeţean din Timişoara.