A apărut aplicaţia care poate demonstra orgasmul feminin. Anunţul a stârnit o dezbatere aprinsă pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: glamourmagazine.co.uk

O companie din Cipru susţine că a creat o aplicaţie care poate fi instalată chiar şi pe un telefon mobil şi ar putea "valida" orgasmele feminine, menit să ajute cuplurile dar şi pe producătorii de jucării sexuale să testeze produsele.

Dacă aveţi bănuieli că partenera mimează orgasmul, acum o puteţi testa. Reprezentanţii Relida Limited susţin că aplicaţia lor poate demonstra cu o precizie de 86% dacă o femeie a avut sau nu orgasm. 

Aplicaţia aflată deocamdată, în curs de dezvoltare se bazează pe cercetări anterioare asupra modificărilor ritmului cardiac, potrivit BBC

"Un orgasm poate fi identificat cu frecvenţa cardiacă, deoarece are un model specific atunci când atinge punctul culminant", au transmis reprezentanţii companiei, printr-un e-mail adresat redacţiei, explicând că algoritmul a fost creat de o femeie „în căutarea bunăstării altor femei”.

Chiar dacă aplicaţia nu a fost finalizată, cei care vor să-şi testeze partenerele pot intra pe site-ul companiei şi îşi pot lăsa datele pentru a obţine o variantă demo a aplicaţiei, aceeaşi pe care firma a trimis-o, alături de o prezentare a produsului, unor producători de jucării sexuale,  dar şi unor influenceri. 

Stu Nugent, unii dintre aceştia din urmă, a postat noutatea pe Twitter, punând la îndoială seriozitatea firmei, postarea devenind virală, fiind distribuită masiv de internauţi. 

Afirmaţiile lui Stu Nugent  i-au revoltat pe dezvoltatorii aplicaţiei care au ţinut să îl combată, tot pe Twitter: "Chiar dacă unii nu cred, orgasmul feminin se poate măsura", au explicat reprezentanţii Relida Limited, iar ca să demonstreze că au dreptate, le-au propus internauţilor să se aşeze în pat, să-şi pornească o simplă aplicaţie de pe ceas care le contabilizează bătăile inimii şi să se masturbeze.

"E foarte simplu. Veţi vedea diferenţa dintre ritmul cardiac înainte şi după orgasm, şi e valabil atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Iar acest lucru a fost punctul de pornire pentru aplicaţia noastră", au spus ei, completând cu faptul că „nu am vrut niciodată să vindem acest algoritm direct femeilor sau bărbaţilor”, se precizează în comunicatul transmis, refuzând să ofere detalii suplimentare, pentru că "este un subiect prea sensibil şi informaţiile în acest moment care ar putea crea presiuni suplimentare asupra femeilor”.

Pe aceeaşi temă: 

Curiozităţi din viaţa intimă a romanilor. De ce prostituatele erau atât de populare în Roma antică

Punctul P este punctul G al bărbaţilor. Stimularea lui poate garanta orgasmul

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"