O femeie a fost lovită în plin de un autovehicul. Şoferul era beat şi a trecut pe culoarea roşie a semaforului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un  bărbat de 46 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, în contextul în care nu a observat că semaforul dintr-o intersecţie era pe culoarea roşie, pe fondul consumului de alcool, şi a lovit o femeie cu maşina pe care o conducea.

Pe 8 februarie, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitate, soldat cu rănirea unei persoane.

”Un bărbat de 46 ani, din Galaţi, a condus autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 şi a pătruns în intersecţia cu strada Aurel Vlaicu pe culoarea roşie a semaforului, surprinzând şi accidentând o femeie de 64 ani care se deplasa pe partea carosabilă, pe banda întâi. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.