Tabere de cartier, în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de zi Militari şi-a deschis astăzi porţile pentru Tabăra de Cartier, la care vor participa un număr de peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani.

Îndrumaţi de un număr de aproximativ 15 voluntari, care au beneficiat de un program intens de formare, copiii vor petrece o săptămână în lumea magică din Cărţile Junglei - tema centrală din acest an. Cei mici vor fi actori în scenete, se vor juca, vor organiza ateliere creative, precum şi ştafete – toate vor avea ca temă personajele îndrăgite, precum şi natura.

Tabăra de cartier de la Centrul de zi Crângaşi (Şcoala nr. 168) se va desfăşura în perioada 2-7 iulie. În căutarea lui Nemo este tema abordată în acest an. Copiii care vor veni aici vor fi întâmpinaţi de voluntarii care-i vor îndruma pas cu pas prin această poveste magică, vor organiza ateliere de creaţie, jocuri, scenete şi alte activităţi ludice - toate vor face referire la familie şi la prietenie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează şi anul acesta, în perioada 25 iunie - 8 iulie, “Tabere de cartier”, proiect aflat la cea de-a doua ediţie ce urmăreşte să îmbunătăţească programul de activităţi destinate copiilor din clasele primare.

Scopul acestui proiect este includerea copiilor defavorizaţi, care nu au posibilitatea de a merge în tabere la mare sau la munte, într-un program de educaţie non-formală şi de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanţei de vară. La ediţia precedentă au participat peste 100 de copii din sectorul 6.

Mai multe pentru tine:
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”