Botoşani: Aseară, oraşul “s-a jucat cu focul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea rece a fost dată uitării, cei doi artişti reuşind să transforme seara într-una incendiară. Alături de cei doi, pe scena amenajată în grădina Enjoy Pub, a evoluat şi Norbert, unul din membrii trupei Tabassco.

Trei ore de spectacol în aer liber în care frigul a fost dat uitării de botoşanenii veniţi aseară să-i asculte pe artiştii ce vor reprezenta România la Finala Eurovision de la Oslo. Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling s-au jucat cu focul pe terasa Enjoy Pub şi au ridicat botoşănenii în picioare.  

"Excepţional! A fost un concert peste aşteptările mele: am dansat, am cântat iar frigul de afară nici nu l-am mai simţit. Sunt două voci puternice şi cu siguranţă vor face impresie  foarte bună la Oslo. Ne mândrim cu Ovi", a spus Laura Petreanu, una dintre botoşănencele prezente la concertul cu Ovi şI Paula. Atmosfera incendiară creată de artişti i-au făcut pe botoşăneni să ceară bis-uri.

 "Publicul a fost extraordinar şi sunt cu atât mai mândru că sunt botoşănean. I-am povestit Paulei de atmosferă de aici şi acum a putut simţi căldura din sufletele acestor oameni deosebiţi" ,a spus Ovidiu Cernăuţeanu, botoşăneanul ce va câ nta în luna mai la Oslo împreună cu Paula Seling.