ţiriac jr. a cerut, prin avocatul său, timp să-şi angajeze avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rejudecarea procesului în care fiul omului de afaceri Ion ţiriac, Alexandru, este acuzat de consum de droguri, a început, ieri, la Tribunalul Bucureşti, cu o amânare. Motivul: juniorul a cerut

Rejudecarea procesului în care fiul omului de afaceri Ion ţiriac, Alexandru, este acuzat de consum de droguri, a început, ieri, la Tribunalul Bucureşti, cu o amânare.
Motivul: juniorul a cerut răgaz pentru a-şi angaja un apărător, solicitarea fiind depusă la tribunal de avocatul Marian Nazat, cel care l-a reprezentat pe Alexandru ţiriac chiar de la începerea urmăririi penale pe numele său. În iunie 2004, Parchetul General a dispus începerea urmăririi penale împotriva lui ţiriac jr. pentru trafic şi consum de droguri. Ulterior, el a fost trimis în judecată pentru consum de droguri şi punerea la dispoziţie a locuinţei în vederea consumului. La finele procesului, tribunalul a considerat că probele prezentate de anchetatori nu sunt concludente şi au decis achitarea lui Alexandru ţiriac, hotărâre atacată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti. Această instanţă a constatat însă că judecătorii Tribunalului Bucureşti nu au audiat toţi martorii, printre care şi Simona Marin, martor sub acoperire, şi au decis anularea achitării şi rejudecarea cauzei.