Declaraţie, cifră şi remarcaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Declaraţie, cifră şi remarcaţi

Înainte de Euro, când a vorbit în presa franceză despre "tricolori", Loţi Boloni (foto) a fost criticat cu sarcasm în România. Acum, după eliminarea naţionalei, cuvintele sale trebuie

Înainte de Euro, când a vorbit în presa franceză despre "tricolori", Loţi Boloni (foto) a fost criticat cu sarcasm în România. Acum, după eliminarea naţionalei, cuvintele sale trebuie citite şi recitite:

Poporul român nu este curajos şi este lipsit de ambiţie, deoarece a învăţat să se mulţumească cu puţin. Are o mare capacitate de a suferi în tăcere, fără a se revolta.
Ladislau Boloni, antrenor

1,38 milioane de lei este valoarea minimă a amenzilor aplicate companiilor ING Asigurări de Viaţă şi ING Fond de Pensii pentru externalizarea administrării şi investirii activelor

Sorin Oprescu. A insistat pe condiţia sa de independent, şi-a fructificat cu abilitate atuurile, generând o reacţie favorabilă în segmentul de alegători interesaţi de acest test electoral, a contracarat atacurile lui Blaga şi a câştigat. Nimeni nu ştie dacă va fi cel mai bun primar al Bucureştiului din ultimii 20 de ani, dar a ştiut cum să lupte pentru a învinge.

Victor Piţurcă. Nu a reuşit să califice echipa naţională în sferturile Turneului Final al Campionatului European de fotbal. Deşi ar fi putut profita de o conjunctură favorabilă, grupul său a capotat lamentabil la testul final. În plus, a gestionat prost relaţia naţionalei cu suporterii şi cu presa. Întotdeauna antrenorul răspunde pentru eşecurile echipei sale şi aşa trebuie să fie şi acum.