Ţucudean: "Vreau ca Andone să revină la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul formaţiei Dinamo, George Ţucudean, a declarat că şi-a dori ca Ioan Andone să revină la gruparea alb-roşie deoarece lui i-a oferit şansa de a juca.

"N-am vorbit cu nimeni de la club. Am o săptămînă vacanţă încă, dar eu cred că vom începe bine campionatul. Mi-aş dori să se întoarcă nea Ando, pentru că mi-a dat şansa să joc. Pe domnul Ciobotariu îl ştiu de la echipa a doua, unde am jucat cîneva meciuri. Este tînăr şi va ajunge un antrenor mare", a spus Ţucudean.

George Ţucudean va avea o săptămînă de vacanţă în plus faţă de colegii săi, după participarea cu echipa naţională la turneul din America de Sud. El a sosit, luni seară, la Arad şi a afirmat că aşteaptă o nouă convocare.

"A fost o experienţă care mi-a prins bine. Sper să mai fiu convocat la alte acţiuni, însă vreau să şi joc, să arăt ce pot", a declarat el la sosire.

Internaţionalul regretă situaţia în care se află echipele din vestul ţării, mai ales cea a fostei sale echipe, UTA.
"Păcat de Timişoara şi mai ales de UTA, care este într-o situaţie dificilă. S-ar putea să se întîlnescă în divizia C. Mare păcat de ce se întîmplă, se vede că şi Oradea are probleme", a adăugat Ţucudean.

George Ţucudean a marcat în turul campionatului şapte goluri pentru UTA în liga secundă, iar în retur patru goluri pentru Dinamo în prima ligă, conform gsp.